Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kokios firmos tepalus pilate,kokie geriausi ?  (Skaityta 247153 kartus)

Neprisijungęs Magnatec

• Įrašai: 270
    • Žiūrėti profilį
Kaip su Neste reikalai? Pilat kas nors?  :V

Neprisijungęs ST1G

• Įrašai: 351
    • Žiūrėti profilį

As, viskas ok, jau  antrai masinai, ir kaina gera ir tepalai neblogi.

Neprisijungęs Magnatec

• Žiūrėti profilį

Aisku. O ka pili 5w40 ar 10w40?
Man atsirado galimybe dykai gauti nemaza kieki Nestes, tai galvoju verta butu pabandyti gal  :V Seip visad Castrol pildavau, bet kaip uz dyka manau ir Neste sueis  ;)

Neprisijungęs ST1G

• Žiūrėti profilį

Aisku. O ka pili 5w40 ar 10w40?
Man atsirado galimybe dykai gauti nemaza kieki Nestes, tai galvoju verta butu pabandyti gal  :V Seip visad Castrol pildavau, bet kaip uz dyka manau ir Neste sueis  ;)

10w40 Turbo LXE

Neprisijungęs ST1G

• Žiūrėti profilį
Bet anksciau i benza pildavau neste 10w40 premium

Neprisijungęs Magnatec

• Žiūrėti profilį
Va ka pastebejau dar ant Audi, kondensatas... Cia aisku tik antra audi mano, pries tai turejau B4 2,0, dabar A3 1,6 todel negaliu teigti jog pas visas buna, bet daugeliu atveju jis yra ant tepalo dangtelio. Gal kas pastebejot nuo kuriu tepalu buna daugiau, o nuo kuriu maziau kondensato?  :V

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
As senas Meguin tepalu megejas, seniau tekdavo is vokieciu siustis, bet dabar tanagra prekiauja, tikrai geri tepalai, nes pilstomi tik vokietijoje, o ne lenkijose ir t.t.

Neprisijungęs uch-b5

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Baikit Jus viena karta su tom Maximom ir senukais  :-] Nezinot normaliu, specializuotu parduotuviu alyvai pirkti?  (!?)
Ar maxima ar senukai ar specializuota parduotuve visi manau ta pati tepala pardavineja. Pavyzdziui elf alyva, tiekejas lietuvoje autotrade, nuejusi ju puslapi skiltyje "kur isigyti" galima rasti ne tik visokias maximu,senuku bet dar ir kupsta specializuotu parduotuviu  ;)

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
0w 30 tai gal per skystas senom mašinom
 aš pilu Mobil rally f 5-50 geras tikrai

Neprisijungęs 7KAUNAS7

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
sveiki, gal kas paiskintu kuos skiriasi http://www.noriimk.lt/castrol/5800-castrol-edge-5w30-4l.html nuo http://www.noriimk.lt/castrol/100511-castrol-edge-turbo-diesel-5w40-4l.html skyrtumus tarp 5w30 ir 5w40 as zinau bet va kas jau ci atokio stebuklingo yra turbo diesel, kuom jis geriau ar blogiau? kurie is siu tepalu yra geresni?

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
čia tik priedų kompleksai  turėtų skirtis,[ na žinoma ir klampumas karštam variklyje] :D

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
savo audei tdi pd pilu tik castroli. kol buvo gamyboje pyliau tokius kokie nuo pat jos konvejerio pilti budavo - castrol txt. kadangi dabar jau sito nebegamina, pilu magnatec 5w40-b4. kiek apsiskaiciau butent situs ir rekomenduoja i tdi pd pilti. apie tepalus tik vienus kolkas atsiliepima turiu tai BP. 2 kartus bandziau, po abieju varikliam indeklus keiciau. gal sutapimas, gal ne, bet man tie tepalai kaip kryzius velniui

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
BP ir aš prakeikiau. Žiemą ant tiek daug kondensato susidarė, ko pasekoje ir košės, kad visus alsuoklius užkišo.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
BP ir aš prakeikiau. Žiemą ant tiek daug kondensato susidarė, ko pasekoje ir košės, kad visus alsuoklius užkišo.

BP ir visa meksikos ilanka tepalu uzkiso ;)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
firma ne firma tas pats by*** jie visi
http://auto.delfi.lt/advice/article.php?id=34350339

Neprisijungęs pauliuxxx

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
mano nuomone tai sutampa su parasyta minetame delfi straipsnyje (+):

"Kuo variklių alyvos skiriasi?: tai pačiai standarto grupei priklausančios skirtingų gamintojų alyvos, vertinant kokybės aspektu, iš esmės yra vienodos."

tik manau kad uz zinomas alyvas mokame brangiau nes jos jau yra gerai "zinomos", uzsitarnavo savo gera varda, ir as geriau moku brangiau uz tokius pat tepalus(tokios pat specifikacijos) Castroll, BP, Shell negu kokius Lotos ar Pemco.

beje, kai buvau studentas ir pirkau pirma auto ji buvo su sintetiniais, brangiausiais is BP tepalais, aisku studentas nenorejo daug pinigu leisti tepalams ir nusipirkau Pemco mineralinius, kokius tik rado pigiausius benzininiui varikliui, tai iskart pradejo voztuvai barsketi, visi 16 :-] is pradziu negalvojau kad cia tepalai kalti, variau pas meistrus kad sureguliuotu voztuvus - o jie sako niekas cia nesireguliuoja pas tave. kagi, pakeiciau tepalus i geresnius (berods pusiau sintetinius) ir nebeliko vostuvu barskejimo :) nesakau kad Pemco tepalai blogi, bet reikia zinoti kokie tepalai tavo varikliui tinkamiausi. Tikiu jei buciau pirkes atitinkamus Pemco tepalus, nebutu pradeje voztuvai barsketi :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Pradėjau naudoti dabar fuchs alyvas, kol kas kaina/kokybė tenkina.

Neprisijungęs 7KAUNAS7

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
čia tik priedų kompleksai  turėtų skirtis,[ na žinoma ir klampumas karštam variklyje] :D
tai va idomu kas ten per tie priedai? ir kuom jos tokios isskirtines? ir kaip zinoti koks tepalas yra tinkamiausias?

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
priedų mln vieni mažina alyvų putojimą, kiti plauna geriiau ir tt. Prie tos pačios temos-supyliau BP 5000, teko keist indęklus.Èia arba sutapimas, prieš tai buvo MOBIL 1  , gal i BP daugiau priedų plauti nešvarumus pridėta,

Neprisijungęs reeenis

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
koki tepala pilt i audi a4 1.9tdi 81kw rida 320000 km, buvo sintetika tik nzn koks, toliau sintetika pilt?

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
tai kad kiek skaitinejau sintetika i naujas masinas poto jau issidevi viskas ir sintetika perskysta palieka, as bent jau pilu pusiau sintetika. ir problemu nera.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Is esmes taip ir priklauso ;)

Neprisijungęs reeenis

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
bet dbr sintetika ir viskas tvarkoj, nesinori kazkaip keist

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Na jei varikliai nediltu, tarpines nekietetu, viskas liktu taip pat sandaru, tikslu ir elastynga - tada niekas niekada nesipiltu tirstesniu tepalu. Nerekomenduotu ir gamintojai po 100-200 tukstanciu pereiti prie pusiau sintetikos.
Bet masina - asmeninis turtas, kiekvienas ji priziuri skirtingai, tik nematau kuom didziuotis, kai i apdeveta varikli pilant sintetika tuom labai daug didziuojasi.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 18, 22:44:42 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
gali pikti ta sintetika, bet ar verta tokius pinigus kisti i tai kam puikiausiai tinka ir pigesnis produktas ir kuris net pades taipat o gal net geriau...