Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kokios firmos tepalus pilate,kokie geriausi ?  (Skaityta 247529 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Aš kelis metus iš eilės keliom auto naudoju kuttenkeuler produkcija, viskas super :)
ar ne sio tepalo savikaina apie 3lt/ltr? Gal net maziau. Cia kai jie pasirode ta dalyka buvo išryškinę per pažįstamu :think:
gal klystu...

p.s. o gal net 1,7 lito  :V
bet cia tikiuosi tik klabos...
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Vasario 14, 22:13:43 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
Nežinau dėl savikainos, bet nusiskundimų nebuvo kolkas :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nežinau dėl savikainos, bet nusiskundimų nebuvo kolkas :)
svarbiausia kad bedu nera, cia visa esme (y)

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
svarbiausia kad bedu nera, cia visa esme (y)
Jo, kaip su castroliu problemų nepasitaikė, o pilta į kokius 4 auto, neskaitant kiek pažįstamų dar naudoja ir patenkinti

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį

Po tepalus naudotus as maziau landzioju, tad ant vizualines informacijos as silpnas, tad siaip smalsu kitu nuomone.

Cia siaip tepalai, man panasu i vandeniofkę, kazi kiek jais nuvaziuota :think:
5w30

Panašius barščius aš liqui moly esu išpylęs...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Panašius barščius aš liqui moly esu išpylęs...
cia "castrol" po 5000km. is dar vieno keisto nutikimo.
Siaip idomu, nes man jie per skysti atrodo. Šalta alyva. Net ant kibiro sieneliu nesilaiko alyva :V

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį

cia "castrol" po 5000km. is dar vieno keisto nutikimo.
Siaip idomu, nes man jie per skysti atrodo. Šalta alyva. Net ant kibiro sieneliu nesilaiko alyva :V
Panašiai su liqui buvo, tik dar neaiški bordo spalva :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
prieš kiek čia laiko šitie dalykai vyko? Seniau kai Kauno kontora sukosi ar pastaruoju metu?

Aš pats imu kastrolį iš autoplikio, na jis sako kad iš visai kito tiekėjo ima nei visi tinklai... Na plius ir mano tepalas ale nestandartinio tankio tai irgi tikiuosi kad neapsimoka padirbinėt

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Jau gal kokie 6metai jei ne daugiau, anksčiau tai dar padoru kažką maišė, tai žudė iš lėto, dabar turbut net su vandeniu skiedžia...

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
man daugiau įdomu Ryčkos situacijos, nes kastrolis kaip ir akutaliau :V

Apskritai, 5w30 alyva, tas klampumas man nepatinka.

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19573
    • Žiūrėti profilį
Ermitaze dabar :
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
man daugiau įdomu Ryčkos situacijos, nes kastrolis kaip ir akutaliau :V

Apskritai, 5w30 alyva, tas klampumas man nepatinka.
patinka ar nepatinka, esme tokia i mano S8 4.2 pagal gamintoja priklauso 5w30.. supyliau nesenai idomumo delei 10w40  100km pravaziavau pradejo kompensatoriai ne savo abalsu klakseti tiek uzvedus salta tiek vaziuojant siltam motorui, isleidau 10w40  supyliau kaip priklauso pagal gamintoja  naujus 5w30 viskas baigesi , nurimo visi kompensatoriai tyliai graziai dirba .. kaip oramo minejo ankstesniuose postuose kad nereikia pilt ka gamintojas deklaruoja nes daug dirbes motoras... kad ir daug dirbes S8 4.2 motoras, taciau nepatiko 10w40

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
(z) šiaip labai keista, bet iš kitos pusės pili kas priklauso ir ramus būni

gal kitas tepalo gamintojas buvo?

Neprisijungęs oramo

• Įrašai: 1049
    • Žiūrėti profilį
patinka ar nepatinka, esme tokia i mano S8 4.2 pagal gamintoja priklauso 5w30.. supyliau nesenai idomumo delei 10w40  100km pravaziavau pradejo kompensatoriai ne savo abalsu klakseti tiek uzvedus salta tiek vaziuojant siltam motorui, isleidau 10w40  supyliau kaip priklauso pagal gamintoja  naujus 5w30 viskas baigesi , nurimo visi kompensatoriai tyliai graziai dirba .. kaip oramo minejo ankstesniuose postuose kad nereikia pilt ka gamintojas deklaruoja nes daug dirbes motoras... kad ir daug dirbes S8 4.2 motoras, taciau nepatiko 10w40
Na zinok netikiu kad, tepaluose esme del tavo atsiradusio barskejimo.Niekaip negalejo taip buti, nes skystesnis tepalas lengviau ispaudziamas is konpensatoriaus, o ypac jei jis ne naujas ir turi nesandarumu del savo isdirbimo. Tai greiciausiai sutapimas, matomai konpensatoriuje pakibo voztuvelis kokia tai siukse pagavo ar panasiai.Dar stovi atskirai galvoms redukcinis voztuvas konpensatoriams, jam sudurniavus visi galvos konpensatoriai pradeda barsketi, arba antraip uzsipildo perdaug ir nelieka konpresijos cilindruose. O uzpylus skistesnio jy praplove lengviau  ;) PVZ medus vadinamas, kury visi puikiai zino. Jo klampuma padidina, padaro nedegiu, taip pasalindamas melina duma jei variklis tepala valgo. O ir kompensatoriu barskanti taipat nutildo.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Vasario 15, 14:47:38 sukūrė oramo »

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
nu nezinau, iki tol nera niekad barskeje gyvenime :) supyliau pusiau sintetika ir pradejo rekt jie. supyliau atgal 5 30  nutilo vel kaip nieko nebuve :)  niuansu nezinau kas galejo buti tik toki pastebejima parasiau ir tiek :)

Neprisijungęs Andre Freire

• Įrašai: 1976
    • Žiūrėti profilį
Mano S8 ragavus 5w30, 5w40 ir 10w40. Skirtumo nebuvo visiškai jokio. :/

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
prieš kiek čia laiko šitie dalykai vyko? Seniau kai Kauno kontora sukosi ar pastaruoju metu?
Video vakar darytas, variklis palei komą pabuvo aną savaitę

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jei žiūrėtume ne tik šiuos skaičius, o iškastume detalius tyrimus, tai nenustebk kad pvz 5w40 bus tirstesnis uz kito gamintojo 10w40 ir atvirksciai, va todel kartais ir nutinka keisti dalykai, o labiausiai cia svarbios yra alyvos sudedamos dalys, kitaip sakant priedai - tai yra SVARBIAUSIA! tad ziurekite specifikacijos, o ne klampumus, o perkant Castrol tiesiog maldele sukalbekite, kad butu ne fufelis :D

Neprisijungęs Modiss

• Įrašai: 251
    • Žiūrėti profilį
Taigi Castrol dabar atsinaujino savo tara, ant etikečiu yra hologramos kitoje pusėje, ant kamštelio antspaudas, belekokiam rusy jau nebepagaminsi  :)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį

Taigi Castrol dabar atsinaujino savo tara, ant etikečiu yra hologramos kitoje pusėje, ant kamštelio antspaudas, belekokiam rusy jau nebepagaminsi  :)
Ir Kauno sandėlyje buvo su hologramomis ir kamšteliais ;)

Neprisijungęs Modiss

• Įrašai: 251
    • Žiūrėti profilį
Buvai tame sandelyje ?iškur tokios žinios. Kiek mačiau iš foto lyg ir nebuvo, ir kaikur net etiketės kreivai suklijuotos.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Buvai tame sandelyje ?iškur tokios žinios. Kiek mačiau iš foto lyg ir nebuvo, ir kaikur net etiketės kreivai suklijuotos.

Pritariu. Net kamštis kitoks buvo.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Pezalų skleidėjas :V

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Girdėta kam firma MPM? Pilsiu į automatą, užrekomendavo kaip super duper tepalus, bet pavadinimą pirmą kartą girdžiu :think: