Xado tepalu ir priedu naudojimo klausimai kyla tiems kurie nebande, o man tie testai jau dalampacki, nes ju yra visokiu, tai normalu ir butu keista, jei butu kitaip.
Xado revitalizantui reikia simtu kilometru, karscio kad trinties vietos pasidengtu tais sluoksniais, kitaip vabsie pofik tie ju testai.
Mano gyvenime daug Xado faktu su teigiamais dalykais, ypac daug matyta kam padejo su uzianciais vairo stiprintuvais, o nepadejo tiems, kurie jau buvo davare buvo iki paskutiniuju
Tepalai stebuklu nedaro, revitalizanto ten labai mazai, manau is vis simboliskai, bet naudoju todel, kad nei man per tiek metu, nei is pazystamu, nei is forumieciu niekam nera pridare nesamoniu ir problemu
Apie Castrol bedas, apie Liqy Moly bedas, apie Unyl ir kitus yra nemazai faktu ir liudnu istoriju, bet nieko, pila toliau kiti ir vienodai piesia kad "kaimynui" suede varikli
kiti is vis naudoja pigiausia, kuris neturi priedu, o yra tiesiog variklio "aliejus" ir pofik
ka kalbeti kad retas zino kokie tepalai jam priklauso, o tezino koks klampumas bei ar sintetika, o kas tie 502.00 , 503.00 , 504.00 , 505.00 ir t.t. is vis nezino ka reiskia, nors cia ir yra tema, nuo kurios turetu predeti ypac dyzelistai ir FSI, bei kiti naujesniu varikliu naudotojai
Ech... Tema iki begalybes