Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kokios firmos tepalus pilate,kokie geriausi ?  (Skaityta 242405 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Na kai dabar sunku rasti nepadirbtą tepalą, o tas fuchs ne toks populiarus ir išreklamuotas, tai man jie labai patiko. Pasijuto ant variklio darbo, ypač po castrol, kurį dabar masiškai falsifikuoja.

Neprisijungęs Andrius91

• Įrašai: 439
    • Žiūrėti profilį
Na kai dabar sunku rasti nepadirbtą tepalą, o tas fuchs ne toks populiarus ir išreklamuotas, tai man jie labai patiko. Pasijuto ant variklio darbo, ypač po castrol, kurį dabar masiškai falsifikuoja.
O kur perki tą fuchs tepalą?

Neprisijungęs Martcius

• Įrašai: 526
    • Žiūrėti profilį

tai primesk jei norgei vienoj pardej mobli negausi be 700kr 4l  kitoj gali nupirkt uz 370kr 4l. irgi kazkokia nesamone. Nesinori nusipirkt lievo, bet ir nesinori permoket  :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
O kur perki tą fuchs tepalą?

www.arusta.lt

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
http://autofake.narod.ru/filters.htm apie filtrus ir ju testas.

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
ateina laikas kada reikia pasikeist tepalus,tai kokius rekomenduojat tepalus pilt i a6 v6 120kw mechanke 2002m-pabaigos

Ir aš neberandu, koks standartas eina į tuos v6 :V Gal kas pamenate ar lentelę turit? Reikia 132kw.

Neprisijungęs drexxas

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Nusipirkau 2001 m. pradžios (tas senesnis modelis) Audi A4 1,9 TDI 85 KW. Dabar reikia keisti tepalus, bet visiškai susipliončinau. Maniau, kad nupirksiu sintetinius, kur parašyta , kad tinka dyzeliui ir viskas, bet laiku paskaičiau apie visokias specifikacijas. Parašykit, kokia man specifikacija tinkama. Kaip supratau turiu dairytis į 505.01 arba 506.01?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
505,01 tavo atveju imčiau ;)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
Panasu,kad ne visalaik internetas visagalis padeti gali...  :-] gal jus kaip nors tarpusavi susitarkite del tu tepalu-kurie geriausi ir pagal kisene i kategorijas isskirstikite... kaip pvz. iki 2000m. pusiau sintetiniai... po 2000m. sintetiniai tepalai... taip butu paprasciau.(dar galima prideti del sventos ramybes,kad ziemos sezonui,galima ir sintetiniams tepalams pataupyti vardan to,kad lengviau uzvesti auto ziema.) is salies paziurejus-toki jovala padaret,kad net juokas ima... kaip televizijoj del reitingu lenteles kovojat...  :-]

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
nepriklausomas kritikas busi ? :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kokį tu čia š vėl stumi? Jau viskas išdiskutuota gi šitoje temoje. Paskaityk visą ją ir suprasi, kad tepalo pasirinkimas nesibaigia ties "sintetika" ar "pusiau sintetika".

Neprisijungęs bojarinas

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį

Giedrės Kundrotienės, UAB Dagas rinkodaros vadovės, teigimu KNECHT kompanija dėjo daug pastangų ištobulinti filtruojančių elementų gamybos technologijas. Milžiniškos investicijos į mokslinius tyrimus leido sukurti filtruojančių elementų grupes iš specialaus Micro Star pluošto. Dėl specialaus impregnavimo Micro Star celiuliozės pluoštas yra atsparus aukštai temperatūrai ir drėgmei. Šiuos pasiekimus įvertino didieji Vokietijos automobilių gamybos koncernai - BMW bei Mercedes, montuojantys KNECHT filtrus į nuo konvejerio nuriedančius automobilius.

tarp kitko Knecht = Mahle   ir Mahle jau gamina turbokompresorius.

Uploaded with ImageShack.us
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 13, 20:39:55 sukūrė bojarinas »

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
gali buti,kad gamina t-kompresorius. apie "Mahle" rasiau ziedu skyriuje pries gera menesi.tiesioginis importuotojas Lietuvoje "Asvela" (variklio dalys)
  beja,rasiau apie savo draugus garazinius kurie uzsiima variklio ir vaziuokles remontu ir nebereikalo jais pasitikiu.nuemiau pasiziureti ar yra vandens prisirinke kuro filtre pries ziema-vandens nebuvo,taigi kol rimtesni salciai neuzeis,alkoholio (texnikinio spirito) nepilsiu i baka.o kuro filtra gera idejo.  :)

Neprisijungęs Andrius91

• Žiūrėti profilį
Mano mašiniukui artėja tepalo keitimas. Šį kartą buvau supyles Shell Helix 5w30 tepalą, tai motorui nelabai patiko, pradėjo ciksėti kompensatoriai. Tad gal galite patarti kokį tepalą pilti šiam motorui: Audi A6/C4 '96 2.5TDI 85kW. Gal kas žinote specifikacija? Ar man reikėtų pilti 505.01? Galvoju kurie geriau 5w40 ar 10w40 :V Prie to pačio gal patartumėt kokio gamintojo pilti, galvoju Shell arba Castrol. Dar pasirinkimas yra Total Quartz (nes buvo senajam motore 5w40, nebuvo bėdų), kadangi dabar daug š.. išleidžiama, tai tas gamintojas man atrodo nebelabai ką reiškia.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 14, 14:17:27 sukūrė Andrius91 »

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
5w40 arba 10w40.spresk pagal savo pinigine. Taskas... :-]

Neprisijungęs Andrius91

• Žiūrėti profilį
O specifikacijos kokios?

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
O specifikacijos kokios?

nebuk tu juokingas su tom tepalo spesifikacijom. jai kalba eitu apie 2007 ar dar jaunesne auto tada suprasciau tavo susirupinima... o dbr senai auto per daug demesio skiri ne ten kur reikia... gal dar su maiseliais ant batu i masina lipi?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
O specifikacijos kokios?

nebuk tu juokingas su tom tepalo spesifikacijom. jai kalba eitu apie 2007 ar dar jaunesne auto tada suprasciau tavo susirupinima... o dbr senai auto per daug demesio skiri ne ten kur reikia... gal dar su maiseliais ant batu i masina lipi?

Kiek ilgai tęsis tas tavo grybų karas?

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
suprantu tavo susirupinima,tam ir gribu karo fraze ikisai. cia tipo zemliaka reik apgint - teisingas poziuris,Bet gal pats zmogui isaiskink kokius tepalus jam piltis i ta savo a6 96metu.
na nepradesim mes kariaut kaip per grybu kara baravykai su raudonikiais...  :-]

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
tai cia iseina jog pripazysti, kad grybas esi ? :D

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tai cia iseina jog pripazysti, kad grybas esi ? :D

nepradek floodo varyt cia...  :-] tikrai neturesi tiek zodziu ar fraziu savo suplysusiose kisenese...

Neprisijungęs Andrius91

• Žiūrėti profilį
suprantu tavo susirupinima,tam ir gribu karo fraze ikisai. cia tipo zemliaka reik apgint - teisingas poziuris,Bet gal pats zmogui isaiskink kokius tepalus jam piltis i ta savo a6 96metu.
Aš tavęs nesuprantu... Tau gal dėmesio trūkumas? Nežinai ką pasakyt tai patylėk, atsakys tas kas žino...

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Aš tavęs nesuprantu... Tau gal dėmesio trūkumas? Nežinai ką pasakyt tai patylėk, atsakys tas kas žino...

o tu aplamai skaityti moki ar baigei tik 2 klases?

Neprisijungęs Andrius91

• Žiūrėti profilį
Ką tu čia terši forumą savo blevyzgom... Kas nors nepatinka į PM...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

o tu aplamai skaityti moki ar baigei tik 2 klases?

O tu tuštuti geriau susilaikyk nuo "protingų" komentarų.