Sorry kolegos... nenorejau izeist niekeno ambiciju,tiesiog del temos papildymo su daugiau info visiems, biski meciau diskusines intrigos.
Juozasu-cia ne man i klausima atsakei del t.filtro,o kitiems del info… as jau anksciau esu rases del tepalo savo nuomone… ir kad pilu 10w40 ir nesuku sau galvos. Koki tepalo filtra man dejo,nezinau.as nevaziuoju po parduotuves pirkt tepalu ir tepalo filtro, keiciu juos pas draugus garazinius (tiksliau-jie keicia.)sakau kad detu gera,o ne pigiausia ir jais pasitikiu... ir kai anksciau sunkiai kurdavosi auto rytais,tai tikrai neuzsidegdavo jokios tepalo lemputes,(kaip kaikuriose temose kai kas rase) nes filtra normalu idedavo,o tai reiskia,kad su tepalo atbulines eigos grizimo voztuvu kad neisbegtu is filtro tepalas i karteri.nes sukti varikli be tepalo spaudimo-nera gerai (indeklams).
Andrius91-del ”mahle”tepalo filtro,biski intrigos meciau.idomu buvo ka atrasysi,na bet kaip ir minejau: Sorry -del tepalo filtro! O kas liecia ankstesniu postu del to tepalo dingimo,tai pats susiplioncinai rasydamas.
Taip kad del “nano” sutkos nepulk kaip kyras…
Tserber- sumaisiau biski,pagalvojau kad tu rasei apie (i am here... su http: map.,bet ten buvo Andriucha18T.) o del kelmo... -pats esi loxas su serbentiniu niku...
Evaldai-ar tau teko girdeti,kad tepalo filtras turi uzsinesimo voztuva,kuris uzsinesus filtrui atsidaro ir tepalas eina be filtravimo? (cia kalbu ne apie tuos kur keiciasi filtro elementas,o tuos vienkartinius.)
Karta esu T-taske keites tepalus ir visus filtrus,ten man pasiule geresnius tepalus iki 15000km,(neprisimenu kokius,man tai buvo neidomu.tiesiog sakiau pilkit gerus.) bet kaip su iprociu keisti kas 10k.km,keiciau po 12k.km.vel pas savo draugus garazinius.