Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kokios firmos tepalus pilate,kokie geriausi ?  (Skaityta 242157 kartus)

Neprisijungęs Falk3n

• Įrašai: 1012
    • Žiūrėti profilį
Nu va susileidau i savo tdi Castrol Magnatec 10w-40 ir turbut dar negirdejau taip graziai dirbant sito variklio. Pries tai buvo Total Quartz 5w-40, 10w-40, Mobil super 2000 10w-40 ir Kuttenkeuler 10w-40, tai jiem toli grazu dr iki castrol'io.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 11, 01:29:55 sukūrė Falk3n »

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
aš tai gryžau prie mobil rally 5w-50 irgi pritilo motoriukas :G

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
20 metų mašinai nelabai kas bežiūri specifikacijas, svarbu kad dar kas tepalus pakeičia. (+)
su tokiu požiūriu.....  (!?)

20 metų mašinai nelabai kas bežiūri specifikacijas, svarbu kad dar kas tepalus pakeičia. (+)

20 metu masinai pilti sintetika....irgi mazdaug....
o jei gamintojas būtent tik sintetinius tepalus rekomenduoja, nes kitu atveju mechaniniams agregatams greitai būna ragas dėl pigaus ir netinkamo tepalo, sakai vistiek neverta į 20 metų automobilį jų pilti? :V
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
gamintojas neskaičiavo kad jo mašina riedės 20metu, tai but silpnesnę padaręs, kad nebankrutuotų (aa)

Neprisijungęs liotar

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
kai masina sena,tai pilu beveik kas pakliuva,nesvaistau pinigu tokiem niekam, nezinau kolkas riedd ,nieko blogo nesidaro,visi tepalai yra geri jai ne falsifikatai, o brangiu firmu buna daug ir klastociu

Neprisijungęs Savas

• Įrašai: 257
    • Žiūrėti profilį
Gal kas zinot kokie tepalai pilas i Audi a4 b6 2002m?gal patyartumet kokius pilti?

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
Gal kas zinot kokie tepalai pilas i Audi a4 b6 2002m?gal patyartumet kokius pilti?

susirandi gamintojo rekomenduojama standarta, arba tepalu gamintojo tepalu gida, kurie buna ju puslapiuose ir randi ka pilt.
B6 ne viena varikli turi !

Neprisijungęs Savas

• Įrašai: 257
    • Žiūrėti profilį
aisku meginsiu pasiieskoti gal ka rasiu.
P.S. o variklis 1.8 turbo

Neprisijungęs marko911

• Įrašai: 204
    • Žiūrėti profilį
aisku meginsiu pasiieskoti gal ka rasiu.
P.S. o variklis 1.8 turbo

pilnai sintetinius pilk,o kokios firmos-tai cia pagal kisenia...

Neprisijungęs arlekinas

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Mano pirmas postas jusu forume :)
Priesh savaite isigijau A4 1999m.  1,9TDI. Zhianu,kad priesh perkant,tepalai buvo pakeisti, supilti sintetiniai,bet patys pigiausi, tai pravazhiavau 100km. ishpyliau ta neaishkuma, ishmechiau filtra ir supyliau Castrol 5W-40, gal ir be reikalo,toki shoki sushokau ? :) , bet nors ant dushios ramiau :) Berods niekur dar nesisunkia :)
P.S atsiprashau uzh mano raides, bet kitaip rashyti nebemoku :)

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
tai čia buvo variklio plovimas brangiu praploveju (h).

Neprisijungęs kindzas1983

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
ar galiu pilti castrol edge 5w-30 pilti i 2008 2.0tdi  105kw, nes castrol puslapyje rodo jog tokius reikia          www.castrol.co.uk

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Šį keitimą supyliau Castrol edge turbo diesel 5w40 vietoj Mobil 1 super 3000 5w40, variklio darbas, kiek aš suprantu, nepasikeitė.
Variklis 1,9 tdi AFN

Neprisijungęs liotar

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
savo paprastam variliuj 2,5 tdi 85kw pilu pigius tepalus motec arba AD , vazineju ir vargo nematau, jai gu tikit iliuzijom pilkit brangius, na aisku yra isimciu V6 varikliai. puse tepalu is tos patcios batckos

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Ne tik kaina skiriasi sintetika nuo pusiau, sintetiką rečiau keisti reikia, kas man tikrai svarbu, nes užknisa apsaugą variklio nuiminėt :D jau nekalbant apie pačių tepalų savybes

Neprisijungęs Riwa

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
kaip coma 10w40 teplai anglijoj vertinami,ar esat kas bande?

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
savo paprastam variliuj 2,5 tdi 85kw pilu pigius tepalus motec arba AD , vazineju ir vargo nematau, jai gu tikit iliuzijom pilkit brangius, na aisku yra isimciu V6 varikliai. puse tepalu is tos patcios batckos

Nu jau didesnio brudo uz motec nera, du pazystami i gan senus dyzelius pyle ta maximine nesamone, pakeitus i kita tepala, sumazejo garsas variklio, vienam pradejo ryskiai maziau tepalo valgyti ir trauka atsigavo abiem :)
P.S. jei netiki supilk i koki sena 2.3 10V ir suprasi ka reiskia kompensatoriu barskejimas :D

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
motec kiek girdejau yra lt  filtruota atrabotke , ko tada noret iš tokios alyvos.

Neprisijungęs Riwa

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
kaip coma 10w40 teplai anglijoj vertinami,ar esat kas bande?

lodorius

• Svečias
Nuvažiavau tepalų pirkt, tai pardavėjai vien sintetiką kiša man, nors aiškinu kad mašina 96 metų 1,9, ne vistiek grūda man sintetiką ir aiškina, kad pusiau sintetiniai tepalai kai įšyla dar labjau suskistėja nei sintetiniai. Tiesa čia ar mitas?

Neprisijungęs nordic

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
Sintetika bet kuriuo atveju bus geresnis pasirinkimas nei pusiau ar mineraliniai. Tereikia teisingiai parinkti kas tinka. Kainuos daugiau kazkiek kogero. Kiek teko nuimineti paskirstymo dangcius ar karteri, po visu situ nesintetiniu ilgo naudojimo varikliai viduje itin purvini, o zinau, kad zmones laiku priziuredavo masinas. Tipiskos rudos apnasos, kai kur net gabalais pridziuve.

Bendrai kalbant, ilga laika naudojau Castrol tepalus, bet kazkodel jauciu, kad Mobil1 mano varikliams labiau patinka...
Siuo metu naudoju Mobil1 new life 0W-40.

Nesenai teko nuimti virsutini dangti, galvos vidus buvo aliuminio spalvos, jokiu apnasu, rida 170k, o sitie 1.8T yra pagarseje del itin stipraus apsinesimo jei naudoti ne sintetika...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 21, 12:27:56 sukūrė nordic »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Nuvažiavau tepalų pirkt, tai pardavėjai vien sintetiką kiša man, nors aiškinu kad mašina 96 metų 1,9, ne vistiek grūda man sintetiką ir aiškina, kad pusiau sintetiniai tepalai kai įšyla dar labjau suskistėja nei sintetiniai. Tiesa čia ar mitas?
Jei turi apnasu (smalos tipo) nemazai, ir jei naudoti buvo maziau skalsūs tepalai - turi sansu atplauti tas smalas... bet... jei atlips didesni gabalai - turi tikimybes uzkisti tepimo latakus, o po to kas bus manau nuspesi nesunkiai...

Sintetikos turbininiams yra geriau, faktas, taciau neperlenk lazdos, masina nera nauja... juolab labai daug kas priklauso kas pries tai naudota buvo... susipyles vienus tepalus bus tiesiog gerai, susipyles skystus ir skalsesnius tepalus - apsimyš variklis per visus galus... Taip kad dalis loterijos... dalis likimo.. dalis individualios situacijos pagal variki ir tepala...

Neprisijungęs STdemoniac

• Įrašai: 108
    • Žiūrėti profilį
uzsienio forumuose isskaiciau kad vw, audi 1.8T daugkas megsta ir giria MOBIL-1   5w30,  0w40, pastaruosius ir pats susipyliau dabar :) 
kiti net isbande kitas firmas, kaip CASTROL vel gryzta prie MOBIL.... ir kaip suprast (kaip pajaust)  kad tavo masina pvz labiau megsta MOBIL negu CASTROL ???  :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
matai, labai daug kas priklauso kaip ir ka naudojo pries tai... kiti is vis paskraidę su turbininiu varikliu ji gesina is karto, o grieztai nepatartina...

Jei variklis svarus, priziuretas ir myletas, drasiai gali pilti sintetika, bet ne paslaptis kokias masinas veza pardavejai i LT... paskui ir nutinka blogybiu...

O jei masina turi ilga laika, ja jauti geriau nei žmoną, pajausti viska pats. O jei ne... na tai nesuk galvos, ziurek kad nesikauptu apnasos (smala) ant sieneliu, nemystu per tarpines ir viskas bus normaliai.

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Susiprotėjęs pyliau Castrol 10w60 pilną sintetiką, motorui patiko :) Dabar piluosi Rheinol 10w60, tai irgi motoriukui patinka  :D