Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kokios firmos tepalus pilate,kokie geriausi ?  (Skaityta 242256 kartus)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
Ir kuom kazin dujom jis ypatingas?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Kuo daugiau etikejete zodziu... PRO, super PRO, MAX, NANO ir kitos fignia - tuo jis "rimtesnis" :D :D :D :D
Ziurekite technines savybes, o ne kokius tai PRO GAS NANO SUPER MAX TECHNOLOGY :D :D :D :D :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tfu, tad pamirsau "3D"
:D

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Bajorai, o kaip atomic revitalizant? :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai susiję tiesiogiai dėl tepale įmaišyto nedidelio kiekio revitalizanto :) Tas yra manau visuose XADO tepaluose.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
O atomic, kas tai? :D

Neprisijungęs blogi_batai

• Įrašai: 497
    • Žiūrėti profilį
Gal kam teko uzmatyt tokios specifikacijos variklines alyvos lietuvoje? : 0W40 CJ4/SN  ACEA E9 :V

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Permeciau pora puslapiu atgal tai lyg ir nebuvo tokio video cia ikelta. Ale nenupirktas tepalu testas :V
http://youtu.be/BzwTlJkOfKY

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Alia testas nesąmonė, tepalą šaltą tikrinti, jo gi savybės prie temperatūrų keičiasi, vieno šalto trintis bus vienokia, o išilęs jau galo rodyti visai kitus rezultatus ir atvirkščiai ;)

Neprisijungęs Pavaduotojas ugdymui

• Įrašai: 2005
    • Žiūrėti profilį
Bajorai, iš kur perki Xado? Mačiau yra Autoaibėje.
Esamoje Audi buvo jie naudoti, gal reikės tęsti naudojimą. Audicuperis išgyręs tuos tepalus.
Nors atrodo Ukraina ir t.t.
Naudoju kitose Fuchs...Germany, iš LT atstovybės.
Paklausiu ką Fuchs mano apie Xado :)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 12, 21:05:51 sukūrė hania »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Xado imu tiesiai iš atstovo,  kadangi jie Kaune ir sutariam - tai man patogu.
Manęs asmeniškai nei karto xado nenuvylė ir ant briedo neužsiroviau, lyg kol kas nieko blogo negirdėjau ir iš tų kas juos pirko.
Žinoma iliuzijų susidaryti nereikia, kad ligotas variklis taps kaip naujas :D Bet yra ne vienas keistas reišikinys, kai senas variklis su didele rida veikia kaip laikrodis (mechanine prasme) kuris naudoja tik xado nuo tada, kai aš dar nei tokio pavadinimo nežinojau. Tas suglumino, nuo tada pats naudoju.

Nekeliu aš jų į dievus, bet man patinka, karts nuo karto panaudoju ir xado priedų profilaktikai kurie zenkliai gerina slydima variklio mazguose http://xado.lt/revitalizantai/atominiai-metalo-kondicionieriai

Aibe perekupai, ne karta maciau ju "superines" didmenos kaina. Galima gauti manau ir pigiau. Jei kazkuriu konkreciai reiks - parasyk privaciai, paziuresiu ka duos jie.

Neprisijungęs Pavaduotojas ugdymui

• Įrašai: 2005
    • Žiūrėti profilį
Gerai, pažiūrėsiu jų internetinėje parduotuvėje.
Matau 12 % duoda perkant už daugiau eurų, dėl kelių papildomų procentų gal netrukdysiu.
Reikės nemažai mineralinės apkatkei, tik kažin ar verta naudoti mineralinį xado, kur gerina trintį. Reikia kaip tik, kad apsitrintų..

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Parases ko reikia, suzinosi kas gaunasi, iseina sutaupyti kartais ir daugiau nei 2 proc ;)
Jei reikia sutrinti varikli, reik Liqy Moly su molibdenu :D

Neprisijungęs mindze

• Įrašai: 42
    • Žiūrėti profilį
nesuprantu tokiu tepalu nevalgo varikliukas duzgia kaip bitute bet profilaktiskai priedu su keramikom visokiom prisipilu, kad geriau slystu tam yra be visokiu chuyniu revilizantu kuris slydima ir be keramiku visokiu padidina

Neprisijungęs mindze

• Įrašai: 42
    • Žiūrėti profilį
turetu ne uz kalnu atvaziuot aparatas kuris testuoja tepala, va tada bus ydomu pazet kurie tepalai verti demesio, be to zinau zmogu kuriam biski degindavo tepalus tai pabande rvs'o tai nebespeja tepalu pilt aciu keramikai

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Dar vienas testukas apie tepalo savybes.
http://youtu.be/a5zv_8RBfGg

Neprisijungęs Tadadedu

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
Gal kas gali tiksliai pasakyti kokios harakteristikos tepalus reikia pilti I audi a6 c6 2.0tdi 100kw 2009m ?   :V

Neprisijungęs concorde

• Įrašai: 511
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, noriu paklausti kokius tepalus rekomenduotumet I audi a8 d3 4.2 benzinas ?skaiciau kad Castrol nelabai giriami ,galvoju pabandyti kazka is xado tik nezinau kuriuos ,nes ju yra ivairiu 5w30,5w40 ,o gal 10w60 .galbut reiketu atkreipti demesi I kitu firmu tepalus tokius kaip mobil ,elf ar shell ?tepalai butu perkami internetu arba vietoje {norvegijoje},tai gal ir tuos pacius Castrol butu galima gauti geros kokybes ?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Gal kas gali tiksliai pasakyti kokios harakteristikos tepalus reikia pilti I audi a6 c6 2.0tdi 100kw 2009m ?   :V

Vw507.00

Neprisijungęs Tadadedu

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
5w30? 0w30? ar dar koki tai? :V

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
5w30? 0w30? ar dar koki tai? :V
Na kiek mačiau tai visi 507 specifikacijos buvo 5w30 ;)

Neprisijungęs concorde

• Žiūrėti profilį
sveiki,kuriuos is siu tepalu rekomenduotumet i a8 2004 4.2benzinas bfm ,
Castrol Magnatec 5W40 C3 ,
 Fuchs Titan 5w40 GT1 C3 ,
Shell Helix Ultra 5w-40 ,
Elf Evolution 5w40 900 NF, ar siuos Special Plus 5W40 sie yra originalus butent audi skirti tepalai ,beje gal kas galit padet su tepalo filtru siam motorui man ieskant pagal varikli meta dvieju rusiu ,kaip zinot kuri pirkt ? dekui.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
sveiki,kuriuos is siu tepalu rekomenduotumet i a8 2004 4.2benzinas bfm ,
Castrol Magnatec 5W40 C3 ,
 Fuchs Titan 5w40 GT1 C3 ,
Shell Helix Ultra 5w-40 ,
Elf Evolution 5w40 900 NF, ar siuos Special Plus 5W40 sie yra originalus butent audi skirti tepalai ,beje gal kas galit padet su tepalo filtru siam motorui man ieskant pagal varikli meta dvieju rusiu ,kaip zinot kuri pirkt ? dekui.

Tu svarbiausia žiūrėk į specifikaciją, o ne į klampumus. Jei tiks specifikacija, tai tiks ir visa kita. Imčiau iš fuchs

Neprisijungęs concorde

• Žiūrėti profilį
kiek internete radau tai man pagal specifikacija tinkami 502.00 ,tai butent visi mano auksciau nurodyti ir atitinka reikalavimus ,dekui uz rekomendacija ,manau reik pabandyt fuchs ,be to ir pigesnis perpus nei Castrol.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Ir geresni ;) Castrolį gerą dabar nusipirkti sunkiau, nei loterijoje laimėti