Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: benzino siurbliukas kaukia  (Skaityta 817 kartus)

Neprisijungęs marko911

• Įrašai: 204
    • Žiūrėti profilį
benzino siurbliukas kaukia
« Topic Start: 2011 Rugpjūčio 29, 21:42:56 »
sweiki,pas mane pradejo kuro siurblys uzti labai,buvau nuvaziaves pas toki meistra jis isarde apziurejo sako mechaniniu gedimu nera,kimstis ir gi negali nes tada masina trukciotu kar kas nors darytusi,o vaziuoja gerai.nesuprantu kame bedos,gal kas turi kokiu minciu a4 1.8T 2004

Neprisijungęs zydrunasA4

• Įrašai: 1005
    • Žiūrėti profilį
Re: benzino siurbliukas kaukia
« Atsakymas #1: 2011 Rugpjūčio 29, 22:30:37 »
greit nustos užti ir bus aišku kodel  :P pradek pajieškas po truputi.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Rugpjūčio 29, 23:08:47 »
sweiki,pas mane pradejo kuro siurblys uzti labai,buvau nuvaziaves pas toki meistra jis isarde apziurejo sako mechaniniu gedimu nera,kimstis ir gi negali nes tada masina trukciotu kar kas nors darytusi,o vaziuoja gerai.nesuprantu kame bedos,gal kas turi kokiu minciu a4 1.8T 2004
o tai ka jis isarde?

Neprisijungęs marko911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Rugpjūčio 29, 23:24:58 »
nezinau ar jis ka arde ar tik iseme as jam uz nugaros nestovejau,gal tik iseme ir apziurejo,gal dar krapstesi ka  ff

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Rugpjūčio 29, 23:46:12 »
nezinau ar jis ka arde ar tik iseme as jam uz nugaros nestovejau,gal tik iseme ir apziurejo,gal dar krapstesi ka  ff
Tokiu atveju per mazai info,kreipkis i savo meistra.

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Rugpjūčio 30, 18:43:57 »
Kazkaip keista, jei jis tau pasake kad kimstis irgi negali, tai kaip jis buvo isardes, nes butu mates ar kemsasi ar ne. Man buvo uzsikise fiatui, tai pradejo garsiai dirbt ir nekreipiau demesio, po kokio menesio pradejo tukciot, kaip isemiau siurbliuka is bako ir isvaliau, nes buvo sietelis uznestas visiskai, sudejau viskas buvo gerai, bet kaip sakant ne ilgai, nes jau buvo siurblys suvarytas, po keliu dienu vel tas pats, isemiau siurbliuka, bet uznestas nebuvo zodziu nelaiku isvaliau ir sudroziau, teko keisti nauju. Na jei buvo isemes ir tikrai viskas svaru, tai pasitikrink koki spaudima siurblys sukelia, pasiziurek kiek turetu but ir matysi, gal paprasciausia mechaninis gedimas.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugpjūčio 30, 18:49:55 sukūrė abc »

Neprisijungęs marko911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Rugpjūčio 30, 18:58:29 »
Kazkaip keista, jei jis tau pasake kad kimstis irgi negali, tai kaip jis buvo isardes, nes butu mates ar kemsasi ar ne. Man buvo uzsikise fiatui, tai pradejo garsiai dirbt ir nekreipiau demesio, po kokio menesio pradejo tukciot, kaip isemiau siurbliuka is bako ir isvaliau, nes buvo sietelis uznestas visiskai, sudejau viskas buvo gerai, bet kaip sakant ne ilgai, nes jau buvo siurblys suvarytas, po keliu dienu vel tas pats, isemiau siurbliuka, bet uznestas nebuvo zodziu nelaiku isvaliau ir sudroziau, teko keisti nauju. Na jei buvo isemes ir tikrai viskas svaru, tai pasitikrink koki spaudima siurblys sukelia, pasiziurek kiek turetu but ir matysi, gal paprasciausia mechaninis gedimas.

aisku savaitgali reiks bandyt ziuret,pas mane tas uzimas jau kokie 3menesiai,anksciau nekreipiau demesio,bet paskutiniu metu jis padiodejo ir jau pradeda nervuot  :-{