Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a6 c5 2,5TDI 110kw variklio keitimas i 1.9 tdi 81kw  (Skaityta 31741 kartus)

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
na va kiek daug ko nezinau siurblio nepasalinau o reikia?na bet aisku kad jis irgi del to kad nesikuria nekaltas.na gal smulkiau man paaiskintum ka reikia pakeisti isimti.nes pats be kitu pagalbos nzn o  elektikai irgi tuom nepadeda sendiena tuom pasimokinau nukarpe mano visas signalizacijas nes mat jiem cirske :-{ tai nebezinau ar dabar ir signalizacija paliko kalta.pajunge emuliatoriu tai per emuliatoriu nemato ecu bet sujungi laideli tada ji mato bet tada immo mirksi tai sake taip turi buti net nzn del elektriku.kita savaite bandysiu parsivezti i namus kad krapstytusi :think: bet kad va daugiau pats pasidarau nei jie
immo reikia nukirpti laida nuo skydelio ir viskas ten kur ji pirkai atsisiusk instrukcija ir viska suprasi ,tada mato ir variklio ir kitus visus blokus . o del siurbliuko tai pasalink ji ir sujunk tesiogiai be jo padavima dyzelio

Neprisijungęs ramas1

• Įrašai: 430
    • Žiūrėti profilį
cia ka pirkau emuliatoriu?na as ji pirkau is elektriko tai instrukciju neturiu ziurejau internete tai visos instrukcijos kaip pajungti pati immo emuliatoriu.ir dar klausimas kaip del emuliatoriaus kainos nes elektrikas sake emuliatorius 150lt o dabar ziuriu internete kad pats brangiausias 80lt tai ar normali ta kaina 150lt
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 24, 22:07:13 sukūrė ramas1 »

• Žiūrėti profilį
cia ka pirkau emuliatoriu?na as ji pirkau is elektriko tai instrukciju neturiu ziurejau internete tai visos instrukcijos kaip pajungti pati immo emuliatoriu.ir dar klausimas kaip del emuliatoriaus kainos nes elektrikas sake emuliatorius 150lt o dabar ziuriu internete kad pats brangiausias 80lt tai ar normali ta kaina 150lt
perku tuos emuliatorius po 60lt ir atsiuncia i namus po 1d.d (Lietuvoje gamina)

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
perku tuos emuliatorius po 60lt ir atsiuncia i namus po 1d.d (Lietuvoje gamina)
nu jo tada cia mane skaudziai nori nukenksmint reiks kazka daryti sakysiu tu ji ir pasijimk uz ta 150lt.Kur tu angsciau buvai as dar visa savaite laukiau kad man pajungtu va buciau senai pats pasijunges:D
tai kaip del to laidelio skydelyje man beda kad skydelyje nedega pakaitinimo lempute immo nebemirksi
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 25, 14:23:43 sukūrė ramas1 »

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
ziurekit ar jei mano variklis AFN 81kw o pravotke su kompu nuo AVG 81kw 2000m variklio,ka reikia prie ko priristireikia?kompa prie skydelio reikia ?nes man idejo immo emuliatoriu ir nesijunge jokio kompo tik pajunge ji,bet masina neuzsiveda.ir nzn kas blogai ar elektra ar variklis bet variklis 100 procentu buvo uzkurtas ir vazinetas pries isimant srove i siurbli pasiduoda,plundzeri atidaro zvakes kaitina bet nesviecia pakaitinimo lempute skydeli

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
vis del to isiaiskinta kad nepaduoda i forsunkes kuro.atsukus vamzdeli biski bega bet issukus forsunke niekas nepucia?gal kas turi kokiu minciu kas gali buti elektroje blogai nes su siurbliu pries tai buvo viskas gerai. i plundzeri pliusa paduoda :think:

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Tikrink siurblio ir kompo sujungima,ziurek kokias klaidas kompas meta ir t.t.

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
tiksliau kuris sujungimas tikrinamas?tikrinau daug ka buvau uzmaitines ir tiesiai pliusa i plundzeri jis ciaksi klaidos sitokios
18058 - Powertrain Data Bus: Missing Message from Instrument Cluster
        P1650 - 35-10 -  -  - Intermittent
18047 - Accelerator Position Sensor 1/2 (G79/G185): Implausible Signal 
        P1639 - 35-00 -  -

• Žiūrėti profilį
o gaza litavai ar  ne ?

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
siublio fiske visa tikrinciau pagal schema su kompu ar teisingai sujungta,su gazo pedalu arba jo laidais pas tave bedos kazkokios,skydelio data bus,irgi kazko nemato,sakyciau esmines valdymo klaidos,o ne siaip koks "egr valve"... todel turbut kuro ir nepaduoda,kitaip tariant eina komanda NO START!

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
na jo patikrinciau bet nieko panasaus i schema neturiu pagal autodata ziurejau tai nieko tokio suprantamo nera  kad kuris kontaktas kiek voltu ar kuris laidas i fiske kuri kontakta,  o elektrikai pas mane irgi nesidomi mano situacija.darausi viska kiek pats sugebu atrodo viskas idialu bet va kazko visai nieko truksta.laidu daug tai sunku,kaip nzn tiksliau nuo ko pradeti.domejausi kas numano tai del gazo tai sake is vis fiske atjungus turetu kurtis .tai ir nebezinau nuo ko pradeti ir kuo tiketi

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
del gazo pedalo:atjunges nebandziau kurt,bet esu dyzeli su benzo pedalu kures-kuresi,tik i paspaudima nereagavo ir spyrale dege.

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
na man taip pat sake kas numano.seip pas mane pakaitinimo lempute nedega is vis bet sake irgi turetu kurtis ir ne vienam be lemputes kuresi.dar skydeli dega lempute trikampyje su apvalia rodykle tai kiek manau del  ASR.taip kad minciu nebeturiu galvoju rytojui bandysiu kuro padavima padaryti prie pat siurblio laseline tada jei nieko susiradau siurblio fiskes kuriuose kontaktuose turi buti kokia srove ir kiek omu tai va dar tiek pasidarysiu.seip tai man ir paciam ydomu ar nereikia priristi kompo nes elektrikas tik immo emuliatoriu idejo bet kompo nejunge o pats vag com laida pasijunges nzn ka reikia padaryti?

• Žiūrėti profilį
del lemputes pakaitinimo jami 2.5 laidyna ir ziuri kur kompo pinas veliau ieskai to laido adatinei fiskei ir ziuri ta pati pagal 1.9 pinout ir jeigu jie sutaps tai turetu veikt jeigu ne tai neveiks mano atveju reikejo keist laidus vietom ne tik lemputes bet ir pakaitinimo zvakiu reles ir tt  tad ir su kitais laidais einanciais i salona  darai tapati .

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
ABS codinga pakeisk ir nebedegs trikampis,o toliau jokiu ten voltu nematuociau ir tuo labiau pats maitinimo bet kur nekisciau,tiesiog reikia naikint tas sakyciau kritines klaidas,kai bus fault not found ir vistiek nesikurs,tada toliau kast.

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
abs codinga pasikeiciau ta jau sugebejau tai vis tik dega.tai manau del ASR ir dezes neperkodavau.o maitinima kisu tik ten kur zinau ir kur  zinau kad neuztrumpinsiu kisau tik prie plundzerio bet atjungus originalu  + tai niekas neuzsitrumpina  o patikrinus testeriu siurblio fiske zynosius ar su ja viskas gerai ar nera taip kaip turi buti o kaip kitaip as panaikinsiu tas klaidas jei man kompas ju nemeta?arba meta del mechaniniu gedimu?

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
siandien  uzsikuriau savo audi reikejo labai gerai nuorinti visa kuro sistema.bet uzkurus nebuvo apsuku visiskai tai dar pasigilinus atjungiau vakuma nuo ERG voztuvo ir viskas pasitaise kaip ir turi buti.ir stebuklingai atjungiau elektriko immo emuliatoriu ir kuo puikiausiai viskas kuriasi ir be jo tai ir nesupratau nejau pats ecu prisiriso be jokiu pin? tai liko dar keleta bedu gal kas zino kaip prikoduoti ASR ar ji is vis kaip nors iskoduoti kad nedegtu klaidos lempute?  ir vis dar nedega pakaitinimo lempute bet zvakes kaitina

• Žiūrėti profilį
del asr tai man neisejo perkoduot ,kad nedegtu lempute . del pakaitinimo zvakes lemputes tai sakau atrask kur eina 2.5 variklije ir i kokios fyskes ieina ir veliau atrask kur 1.9 eina laidas ir viskas o del immo tai gal atjungtas jau ecu jisai :)

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
na bandysiu ieskoti bet autodatoje ant 2.5 rodo kad yra lempute o 1.9 nera tokio laido  tai ir nzn kuris laidas na bandysiu ieskoti kitaip.tai kad pries tai tai immo man mirgsejo o sendien atjungiau ir immo emuliatoriu ir viskas tvarkoj.del ASR ziurejau kad turi buti ir pats ecu su ASR nes kiti ecu buna be ASR o kaip tada uzgesinai ta lempute ASR kitaip dar vadinama gedimo indikatoriaus lempute 

• Žiūrėti profilį
isemiau lempute skydelyje ir viskas o del pakaitinimo tai pas mane baltoi fyskej rudai zalias  laidas buvo 1.9 o pas 2.5 kitur jungias (paimk autodatoi 1.9 ecu pinout ir surask pina kuris atsako uz pakaitinimo lempute ir pagal ecu fyske surask su testeriu kur eina i salona jisai )
na bandysiu ieskoti bet autodatoje ant 2.5 rodo kad yra lempute o 1.9 nera tokio laido  tai ir nzn kuris laidas na bandysiu ieskoti kitaip.tai kad pries tai tai immo man mirgsejo o sendien atjungiau ir immo emuliatoriu ir viskas tvarkoj.del ASR ziurejau kad turi buti ir pats ecu su ASR nes kiti ecu buna be ASR o kaip tada uzgesinai ta lempute ASR kitaip dar vadinama gedimo indikatoriaus lempute 

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
pas mane turbut autodata 3.18 nepilna nes nera pinout nors ja ir taip vos pasileidau ant 7 windows

• Žiūrėti profilį
tai i google irasyk afn pinout ir tikrai kazka rasi

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
na bandau pas mane variklis matai AFN o pravotke su ecu AVG ziurek o pas tave su temperaturos davikliu problemu nebuvo nes manau pas mane reiks irgi laidus kazkur permesti nes skidelyje nerodo temperaturos

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
pakonsultuokit kas nors ka reikia daryti keiciant kita skydeli nusipirkau kita tai nzn kaip ka teikia priristi ar tik rakta priristi prie skydelio

• Žiūrėti profilį
pakonsultuokit kas nors ka reikia daryti keiciant kita skydeli nusipirkau kita tai nzn kaip ka teikia priristi ar tik rakta priristi prie skydelio
jei immo emulatoriu turi tai  ant jo paduok + nuo ECU - nuo kebulo ir "w" linija nuo ECU  juodai zalias laidas lygtais  ir nupjauk w linija prie skydelio is sujung ja su k linija