Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a6 c5 2,5TDI 110kw variklio keitimas i 1.9 tdi 81kw  (Skaityta 31743 kartus)

Neprisijungęs ramas1

• Įrašai: 430
    • Žiūrėti profilį
sveiki  gal yra gerai zinanciu ir jau ta gal dariusiu ar daug reikalu pakeisti variklius audi a6 c5 1999m 2.5TDI 110kw automatine i 1.9tdi 81kw  mechanine audi a6c5 1997m. donora turiu tai del daliu kaip ir problemu nebutu tik reiktu zinoti kas tiksliai keiciasi.ir kaip del dokumetu pakeitimo ekspertizes?  (H-) 
taigi sendiena buvo isimtas visas pilnai funkcionuojantis variklis.kaip matot variklis buvo istrauktas  visiskai pilnas.kuo maziau bereikalingai ardant

ir prieita prie to kad 2.5 variklio pravotkes fiskes visiskai kitokios nei 1.9 ir cia 2.5 tdi laidu daug daugiau

1.9TDI 81kw

tai gal kas pasiulitu kokia iseiti nuo ko pradeti reikia su laidais.galvoju gal ieskoti pravotkes ir po panele 1.9 bet pas mane audi buvo pilnas borto kompas tai galvoju ar yra 1.9 su pilnu borto kompu? beje gal yra norinciu ir gerai mokanciu pasidarbuoti prie situ laidu kad maziau man galvos skausmo butu :D ir jei jau ieskociau pravotkes po panele tai ir skydelis reikalingas ar vis del to tiks ir nuo 2.5tdi

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 01, 22:51:59 sukūrė ramas1 »

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
na as kiek pats informacijos susirades tai viskas ok daug maz zinau dalys kurios keiciasi po kapotu  pakeitimas irgi viskas ok o kaip buna su visa elektra pvz.borto kompu ,skydeliu nes jis liktu automatines ar reikia keisti?antipraslydimo sistema kaip su ja nes nelikus jo gautusi kad ir abs nebematytu.ar abs liktu?ir kaip visi pririsimai?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gruodžio 28, 22:18:37 sukūrė ramas1 »

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
sveiki gal kas turite elektronikos schemas audi 2.5tdi v6 110kw kompo dezes fiskiu.ar gal kas turi programas kuriuose yra  nuotraukos su kiekvieno laido paaiskinimu.reiktu ir 1.9 tdi 81 kw manau suprantat ko man reikia

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
sveiki gal kas turite elektronikos schemas audi 2.5tdi v6 110kw kompo dezes fiskiu.ar gal kas turi programas kuriuose yra  nuotraukos su kiekvieno laido paaiskinimu.reiktu ir 1.9 tdi 81 kw manau suprantat ko man reikia

autodata tau i pagalba

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
vat kad jau instaliuojuos trecia diena is eiles ir negaliu rast normalios kuria iinstaliavus veiktu
 :-{

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Autodata palyginus su Elsa tokiems darbams,tai ta Adata i siuksliu kibira gali mest

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
Ne paprasciau nusipirkti norima masina?

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
Ne paprasciau nusipirkti norima masina?
na nz paprasciau ar ne bet turejau angliska donora tai ir sugalvojau toki projekteli tik nzn kuom jis baiksis nes apie variklio keitima informacijos mazai na po kolkas tik su elektros pravotkemis problemu yra o daugiau ten viskas juokai

• Žiūrėti profilį
Autodata palyginus su Elsa tokiems darbams,tai ta Adata i siuksliu kibira gali mest
kaip tik autodatoj daug paprasciau schemas ziuretis , bet tik kur susije su ecu .

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Adata tarpiniu fiskiu numeracijos nerodo,o kai jos skiriasi tai (n) naudos is jos,o ir siaip bugu ne vienas yra rasta,todel naudoju tik labai is bedos.

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
sveiki gal zinot nuo kelintu iki kelintu metu ejo 1.9tdi 81kw variklio pravotke su adatinemis fiskemis?cia skaitoma ta naujesne

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
dar vienas klausimas kas keitesi ar nebuvo taip kad pakeitus pravotke nesuzadina starterio.reikia ar kokius laidus permest ar kokia rele dadeti? ir gal kas galetu pasakyti kaip jungiasi sitie laideliai pazymeti nr 12,25

nes pas mane naujesneje pravotkeje vietoje situ dvieju laideliu vienas su tokia fiskute
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 09, 21:44:05 sukūrė ramas1 »

• Žiūrėti profilį
dar vienas klausimas kas keitesi ar nebuvo taip kad pakeitus pravotke nesuzadina starterio.reikia ar kokius laidus permest ar kokia rele dadeti?
man buvo , mases laida pamirsau prijungt prie variklio . o reliu ir suzadinimu nereikejo perdadyt

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
man buvo , mases laida pamirsau prijungt prie variklio . o reliu ir suzadinimu nereikejo perdadyt
na mase tai tikrai prisukau ir ji tikrai yra

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
pirmiausia automato starterio rėlytę pasižiūrėk.

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
pirmiausia automato starterio rėlytę pasižiūrėk.
gal tiksliau pasakytum kur ji ir ka joje ziureti,siaip dar nieko automato neatjungiau net kompo
radau kazkokia tema kurioje apie tai uzsimenama bandysiu sendiena http://www.audiklubas.com/forumas/vaziuokles-skyrius/2003-a6-1-9-tdi-automatas-keitimas-i-mehanine/msg1494851/#msg1494851
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 10, 10:52:54 sukūrė ramas1 »

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
gal tiksliau pasakytum kur ji ir ka joje ziureti,siaip dar nieko automato neatjungiau net kompo
kurioj vietoj nepasakysiu, bet ji turi neleist kurt mašinos kol neįjungta N arba P pavara. pasidomėk internete kurią sutrumpina kai keičia iš automato į mechaninę.

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
na i starteri suzadinimas atsirado buvo padaryta kaip ir buvo rasyta uztrumpinus reles kontaktus .seip bandziau pasijungti savo vag-com laida tai neaptinka variklio kompiuterio ar tai normalu? visa kita aptinka tik su labai daug klaidu :)

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
viskas sudeta laukia varymas pas elektrikus ir dar isiaiskinta elektrikoje kodel mano vag-com laidas nemate ecu  ogi todel kad fiskese reikia permesti du laidus  +12v kad pasiduotu maitinimas i ecu,pasistenksiu nufotkinti ir ideti nuotraukas,dabar jau variklis nori kurtis bet mirksi imobilaizeris kurio tikrai jau nebemoku priristi ir dar darbas kurio nemoku tai pajungti atbulinio sviesas

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 24, 18:30:06 sukūrė ramas1 »

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
dar vis noreciau patarimu kas tai zynotu.nes kaip ir galvojau pas mane elektrikai per daug darbu turi ir ne lb nori galvoti ir krapstytis prie manosios.taigi sendien buvo idetas immo emuliatorius  bet vat kurtis net nenori ir net jokio balso nerodo.galvoju kad truksta gal reles kokios ecu dezeje ten yra trys 2 lizdai laisvi vienas su rele 219.gal kas zino kiek tu reliu ten turi buti?ir dar idomus dalykas kad nedega zvakiu pakaitinimo lempute bet srove i zvakes kaip ir priklauso pasiduoda na gal netycia lempute perdege patikrinsiu rytojui

• Žiūrėti profilį
dar vis noreciau patarimu kas tai zynotu.nes kaip ir galvojau pas mane elektrikai per daug darbu turi ir ne lb nori galvoti ir krapstytis prie manosios.taigi sendien buvo idetas immo emuliatorius  bet vat kurtis net nenori ir net jokio balso nerodo.galvoju kad truksta gal reles kokios ecu dezeje ten yra trys 2 lizdai laisvi vienas su rele 219.gal kas zino kiek tu reliu ten turi buti?ir dar idomus dalykas kad nedega zvakiu pakaitinimo lempute bet srove i zvakes kaip ir priklauso pasiduoda na gal netycia lempute perdege patikrinsiu rytojui
del reliu tai ten reles pakaitinimo zvakems papildomoms yra jos kurimuisi neturi reiksmes . del lemputes pakeist pina reikia ,kad veiktu jinai

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
aisku o pakeisti pina sugebeciau pats?cia ta prasme perkoduoti skydeli? na o del reliu net nzn nes i zvakes pliusas ateina tai jas pakaitina. masina net nerodo jokio dumo nieko atrodo kaip kazkur kazkas elektroje,i forsunkes kuras pasiduoda.o gali buti del to jei meta klaidas
17849-ERG valve  N18 .open circuit or short to ground
18058 - Powertrain Data Bus: Missing Message from Instrument Cluster
        P1650 - 35-10 -  -  - Intermittent
18047 - Accelerator Position Sensor 1/2 (G79/G185): Implausible Signal 
        P1639 - 35-00 -  -

• Žiūrėti profilį
aisku o pakeisti pina sugebeciau pats?cia ta prasme perkoduoti skydeli? na o del reliu net nzn nes i zvakes pliusas ateina tai jas pakaitina. masina net nerodo jokio dumo nieko atrodo kaip kazkur kazkas elektroje,i forsunkes kuras pasiduoda.o gali buti del to jei meta klaidas
17849-ERG valve  N18 .open circuit or short to ground
18058 - Powertrain Data Bus: Missing Message from Instrument Cluster
        P1650 - 35-10 -  -  - Intermittent
18047 - Accelerator Position Sensor 1/2 (G79/G185): Implausible Signal 
        P1639 - 35-00 -  -
del kalidu nezinau o sneku apie 3 papildomas zvakes tos 2 reles kur ner pas tave skirtos joms . o siurbly bake pasalinai ?

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
na va kiek daug ko nezinau siurblio nepasalinau o reikia?na bet aisku kad jis irgi del to kad nesikuria nekaltas.na gal smulkiau man paaiskintum ka reikia pakeisti isimti.nes pats be kitu pagalbos nzn o  elektikai irgi tuom nepadeda sendiena tuom pasimokinau nukarpe mano visas signalizacijas nes mat jiem cirske :-{ tai nebezinau ar dabar ir signalizacija paliko kalta.pajunge emuliatoriu tai per emuliatoriu nemato ecu bet sujungi laideli tada ji mato bet tada immo mirksi tai sake taip turi buti net nzn del elektriku.kita savaite bandysiu parsivezti i namus kad krapstytusi :think: bet kad va daugiau pats pasidarau nei jie