Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a6 automatas  (Skaityta 9415 kartus)

LegoS

• Svečias
Re: audi a6 automatas
« Atsakymas #25: 2010 Balandžio 09, 14:50:25 »
as lb norejau automato tad ir pirkau jau 2 metai vazineju su juo patinka bet va atejo konkretus galas.sake yra du deziu modeliai 19 ir 21 kaip suzinot kokia pas mane?

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2010 Balandžio 09, 21:01:10 »
pas tave 5HP19

Neprisijungęs kufas

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2010 Balandžio 14, 16:37:19 »
pas mane visa linija uzsidegdavo, nes siurblys buvo gatavas.kiek as issiaiskinau tai a6 nuo 98m viso variklio ir dezes darbas priklauso nuo kuro siurblio. ?!?

Neprisijungęs PunTT

• Įrašai: 120
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2010 Balandžio 14, 17:35:11 »
pas mane visa linija uzsidegdavo, nes siurblys buvo gatavas.kiek as issiaiskinau tai a6 nuo 98m viso variklio ir dezes darbas priklauso nuo kuro siurblio. ?!?
Cia dyzeliui ar benzinui? o gal abiem?

aurizzz

• Svečias
« Atsakymas #29: 2010 Balandžio 14, 18:34:43 »
o kas buvo tavo siurbliui kad taip dare? gal kas zinot kaip patikrinti tepalo lygi a6 2.5 tdi automatas triptronikas 1998 metu?

Neprisijungęs PunTT

• Įrašai: 120
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2010 Balandžio 15, 12:15:44 »
o kas buvo tavo siurbliui kad taip dare? gal kas zinot kaip patikrinti tepalo lygi a6 2.5 tdi automatas triptronikas 1998 metu?
Jei dezes tai:
Keli masina ant pakelejo arba lendi i duobe po masina.
Dirbant varikliui statai svirti i N padeti lendi po masina ir atsuki dezes tepalo kamsti, is ten tepalas neturi begt, bandai pilt tepala, jei bega-tepalo lygis OK, jei ne-pili tol kol prades begt. Masina turi stovet lygiai.
Bent jau as visad taip darau.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 15, 23:05:30 sukūrė PunTT »

Neprisijungęs A6 Audele

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2010 Balandžio 15, 23:59:15 »
Xebryte, pasiteirauti noreciau. Daleiskim uzlinkus automatui ar galima pakeist i mexanine deze? Ar netiks kasnors? Nes automatu remontas ojojoj nepigus. Ar labiau tapacia tvarkyti ? Su vienu meistriuku kalbejau tai sake kad gali pakeist be problemu i mexanke. Ka jus manote?

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2010 Balandžio 16, 15:35:24 »
Kai tepalą keitė man, tai paklausiau dėl dėžės, sakė, kad tepalą reiktų keisti kad 50 - 80 tūkstančių, kainuoja apie 500 lt pakeitimas, bet dar pasižiūrėjo atsukęs matuoklę ir pasakė, kad iki kito variklio tepalo keitimo dar galima važiuot.

Neprisijungęs kufas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2010 Gruodžio 05, 17:06:25 »
Cia dyzeliui ar benzinui? o gal abiem?
cia dyzeliui

Neprisijungęs kufas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2010 Gruodžio 05, 17:11:19 »
Jei dezes tai:
Keli masina ant pakelejo arba lendi i duobe po masina.
Dirbant varikliui statai svirti i N padeti lendi po masina ir atsuki dezes tepalo kamsti, is ten tepalas neturi begt, bandai pilt tepala, jei bega-tepalo lygis OK, jei ne-pili tol kol prades begt. Masina turi stovet lygiai.
Bent jau as visad taip darau.
Ar tikrai i N padeti?Ar ne i P pageti turetu buti pastatyta svirtis tikrinant tepalus.visos dezes kapitalinis remontas kainuoja apie 4000lt.tikslia kaina suzinosiu po remonto uz savaites  :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2010 Gruodžio 05, 17:57:43 »
Tikrinama ant N ir 70 laispnių temperatūros.

Neprisijungęs gec

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2011 Vasario 17, 18:58:50 »
Sveiki, gal zinot kas gali but audi a6 automatas 2.5tdi ijungent i darbine(D) pavara kazkas subilda, kas tai yra ???

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2011 Vasario 17, 19:47:20 »
uzvarai ant duobes ir vienas jungia D kitas apacioje ziuri

Neprisijungęs Markas

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2011 Vasario 18, 09:52:13 »
yra tokia grupe BIX ir ju daina Kas is to  :D

lol.  :D

Vilniuje turiu profą su dėžėm, man tvarkė automatą, rankas turi auksines ir kompas pas jį specialus tokiems reikalams. Iškarto įsėdęs pasakė, kas keista, kas ne taip, kas kur banguoja, kur per didelis laisvus, kokie simptomai ir pan. Savaitė ir mašina kaip bitė su metine garantija. :) l.ilgai ieškojau kur taisyti dėžę ir esu žiauriai laimingas, kad nuvariau pas jį, nes matosi, kad žmogus turintis proto, o ne šiaip "lakūnas bandytojas" su formule "gal pasiseks ir viskas bus gerai". Juk taupantis moka du kartus. ;) :)

Neprisijungęs gec

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2011 Vasario 24, 16:04:07 »
lol..
vps tu ta supranti profas tai yra ne zmogus auksinem rankom o blt ten kompas viska parodo kas blogai tam automatui!!!

Neprisijungęs Markas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2011 Kovo 07, 13:01:01 »
lol..
vps tu ta supranti profas tai yra ne zmogus auksinem rankom o blt ten kompas viska parodo kas blogai tam automatui!!!

Kas iš to kompo jeigu nežinai ką jis rodo ir į ką reikia atkreipti dėmesį? :)) O jeigu ir kompas parodys tai reikia sugebėjimo gražiai išardyti ir nieko nesugadinus pataisyti bėdą, nes l.dažnai po tokių "super mechanikų" tenka mesti dėžę lauk ir ieškotis naujos.

Neprisijungęs tomasitass

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2011 Rugpjūčio 26, 19:12:31 »
yra tokia grupe BIX ir ju daina Kas is to  :D

lol.  :D

Vilniuje turiu profą su dėžėm, man tvarkė automatą, rankas turi auksines ir kompas pas jį specialus tokiems reikalams. Iškarto įsėdęs pasakė, kas keista, kas ne taip, kas kur banguoja, kur per didelis laisvus, kokie simptomai ir pan. Savaitė ir mašina kaip bitė su metine garantija. :) l.ilgai ieškojau kur taisyti dėžę ir esu žiauriai laimingas, kad nuvariau pas jį, nes matosi, kad žmogus turintis proto, o ne šiaip "lakūnas bandytojas" su formule "gal pasiseks ir viskas bus gerai". Juk taupantis moka du kartus. ;) :)
Tai gal gali duoti kokius kontaktus to auksarankio?

Neprisijungęs Markas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2011 Rugpjūčio 26, 21:56:33 »
Edikas, 869925211, pasakyk nuo Marko iš audi klubo. ;) :)