Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a6 automatas  (Skaityta 9432 kartus)

Neprisijungęs kristeaudi

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
audi a6 automatas
« Topic Start: 2010 Vasario 24, 19:39:58 »
sveiki norejau paklausti pas mane audi a6 quatro automatas 2001m dyzelis,kodel kai gauna didele apkrova uzsidega automatas,t.y,visos raides ir pirmam begy netraukia,o paskui uzgesinus viskas susitvarko.aciu is anksto  (r)

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
Re: audi a6 automatas
« Atsakymas #1: 2010 Vasario 24, 21:05:55 »
imeta avarini rezima, panasu, kad dezej truksta tepalo

Neprisijungęs kristeaudi

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Vasario 26, 15:33:14 »
sveikas bet tepala keiciau pries 3000km ir nemanau kad gali trukti. (-)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Vasario 26, 15:35:56 »
tai gal bėga kur per riebokšlius :V o gal kitas koks gedimas išlindo.
P.S. tema biški ne vietoj ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Markas

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Vasario 26, 15:38:31 »

Prijunk adapterį, paskaityk ką rašo. Šiaip rekomenduočiau nulėkti iškarto pas žmones kurie užsiima su dėžėm, kad nešaudyti aplinkui, o iškarto pasakytų kas blogai. ;)

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Kovo 05, 18:44:45 »
Gal zinot kas kiek kainuotu A6 2001 2,5 tdi quattro automatines greiciu dezes remontas ? Ir gal zinot kokiu tikrai geru, patikimu meistru ?

Neprisijungęs Markas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Kovo 05, 23:41:01 »
Gal zinot kas kiek kainuotu A6 2001 2,5 tdi quattro automatines greiciu dezes remontas ? Ir gal zinot kokiu tikrai geru, patikimu meistru ?

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,61362.0.html

Yra numeriukas, skambink.

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Kovo 23, 22:41:49 »
Krc pas meistrus nuvariau tai sako kainuos taisymas ~2500 Lt, zmones gal zinot kas kiek dabar rinkoj kaina 2,5 TDI Quattro mechanines dezes ? Niekur nepavyksta rasti ... Jau pradejo tvarkyt ir pradedu gailetis kad tiap nusprendziau daryt, manau reikejo imt mechaninine, tos ir remontas jei jau ka pigesnis butu, ir siaip patvaresnes ...

Neprisijungęs Markas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Kovo 25, 12:59:50 »
Krc pas meistrus nuvariau tai sako kainuos taisymas ~2500 Lt, zmones gal zinot kas kiek dabar rinkoj kaina 2,5 TDI Quattro mechanines dezes ? Niekur nepavyksta rasti ... Jau pradejo tvarkyt ir pradedu gailetis kad tiap nusprendziau daryt, manau reikejo imt mechaninine, tos ir remontas jei jau ka pigesnis butu, ir siaip patvaresnes ...

Mano kontaktu skambinai?

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Kovo 25, 23:21:51 »

Mano kontaktu skambinai?

Taip, ten ne paciam alytuj, nuo alytaus keli km. Luksnenai gyvenviete ta vadinas

qwert

• Svečias
« Atsakymas #10: 2010 Kovo 27, 00:29:34 »
Sveiki vyrai, i ta pacia tema su savo beda. Turiu klausima, kas labiau apsimoka, ar ieskotis kitos dezes, ar megint remontuot turima? O dabar siek tiek istorijos... Tepalu dezeje nekeiciau, galvoju paliksiu ta reikala iki vasaros, o pasirodo be reikalo pataupiau. Siaip dunktelejimas kartais budavo junginejantis begiams, betgi nenauja masina maniau... O vakar bevaziuojant pradejau jaust lyg toki drebejima su prabuksavimu, tai susiskambinau su pazistamu servisu kad priimtu apziurai ir pakeliui i ikalne taip ir nebeuzvaziavau, pradejo buksuot kaip ant N padeties gazuojant. Zodziu i prieki ne krust, tik atbuliniu parvaziavau iki PC aiksteles kad nepalikt masinos gatveje. Auto: Audi A6, 96m, 2.8q, 142kw, be tripo. Aplamai gal kas gali patart kaip geriau pasielgt tokioje situacijoje? Pinigine israiska taip pat svarbu... Dekui.

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Kovo 31, 12:49:03 »
Varyk visu pirma i diagnostika, tiksliai nustato tegul gedima, nesiimk kazkokiu ryztingu veiksmu nezinodamas tikslios priezasties. Kai zinosi gedima, suzinosi ir kaina taisymo, tada sprest jau galesi kaip pasielgti.

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Kovo 31, 14:00:07 »
tik va nustatyk kas suluzo, sudilo, uzsikirto ir pn. toje dezeje kol neisardai  :(

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Balandžio 01, 22:36:19 »
Nu jo, nuvarysi i diagnostika tai paziures, ir pasakys, kartais ne viska ten jiem iseina pamatyt per kompus ( man taip buvo ...  :[ )

Neprisijungęs kufas

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Balandžio 04, 22:53:40 »
man budavo irgi kad uzsidegdavo visa juosta lepuciu,bet man kuro siurblys ta darydavo,per ji man pavaros belekaip blogai junginedavosi,nesikurdavo... o del diagnostikos tai tesybe,jog ji nevisagale.  :)

Neprisijungęs PunTT

• Įrašai: 120
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Balandžio 05, 14:32:43 »
Mano atveju buvo ABS blokas nusproges, uzsidegdavo visos lemputes, kirsdavo(skaudziai) per deze jungiant is P i R arba i D. Neveike tachas ir begius mete belekaip(su kirtimais). Diagnostika darant parode kad temp dacikas blogas, daugiau tipo viskas tvarkoj.

Neprisijungęs A6 Audele

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Balandžio 07, 14:37:49 »
Sveiki xebryte! Nu jo, nepigiau apsieina tu automatu remontas. Paklausti noreciau. Man A6 1998m su tripu. Kartais laku nepermeta  begio , kame problemyte, gal tepaliukus laikas pasikeisti? Nuo paskutinio keitimo pravaziavau 48.000 km. Kas kiek automatui keisti tepalus?

LegoS

• Svečias
« Atsakymas #17: 2010 Balandžio 07, 19:42:35 »
Sweiki gal kasnors gali pasakyti kas mazdauk galejo nutikti AUDI A6 2.5TDI 98m.Automatas vazinejau prasidejo silpni smugiai persijungiant begems bet nekiekviena kart.taipogi vaziuojant betkokiu greiciu atleidus greicio pedala trukciodavo.galu gale sustojau prie sankryzos pradejo sveistis kazkas greiciu dezeje taigi apsisukau patraukiau link namu ir gi pakilus i kalniuka teko vaziuoti 40km/h daugiau nekabindavo gazo duodi sveitimasis stipreja apsukos sukyla kai butu vedama sankaba nekabina daugiau :[gryzes namo pamaciau jog visa apacia apibegus tepalais.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 07, 20:27:21 sukūrė LegoS »

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Balandžio 07, 21:32:07 »
Sweiki gal kasnors gali pasakyti kas mazdauk galejo nutikti AUDI A6 2.5TDI 98m.Automatas vazinejau prasidejo silpni smugiai persijungiant begems bet nekiekviena kart.taipogi vaziuojant betkokiu greiciu atleidus greicio pedala trukciodavo.galu gale sustojau prie sankryzos pradejo sveistis kazkas greiciu dezeje taigi apsisukau patraukiau link namu ir gi pakilus i kalniuka teko vaziuoti 40km/h daugiau nekabindavo gazo duodi sveitimasis stipreja apsukos sukyla kai butu vedama sankaba nekabina daugiau :[gryzes namo pamaciau jog visa apacia apibegus tepalais.
isvare tepala per prieki,ivore uzvele,siurblys,konverteris,tepalai,filtras,tarpine karterio ir dar ka pats supjovei be tepalu vaziuodamas

LegoS

• Svečias
« Atsakymas #19: 2010 Balandžio 08, 16:57:19 »
Ir kaip manai kas geriau apsimoketu tavrkyt deze ar ieskotis kitos? kiek apytiksliai galetu kainuot sis malonumas?

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Balandžio 08, 19:21:30 »
priklauso kur ir kas darys,manau apie 2500-3000.kita deze jei pirksi tai pirk tik pagal dezes koda ir kartu su pusle(konverteriu)

LegoS

• Svečias
« Atsakymas #21: 2010 Balandžio 08, 21:45:38 »
Bet kazkaip manau kad kita deze pirkti yra rizikinga nezinai velgi ka nusipirksi ir kiek su ja vaziuosi.tai gal geriau tvarkyti jai ji yra sutvarkoma

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Balandžio 08, 21:58:50 »
Bet kazkaip manau kad kita deze pirkti yra rizikinga nezinai velgi ka nusipirksi ir kiek su ja vaziuosi.tai gal geriau tvarkyti jai ji yra sutvarkoma

Sutvarkoma tai sutvarkoma, bet domejausi pas 4 meistrus ir visis duoda tik 6 men garantija, kad viskas laikys. O kur garantija, kad po to nesusileis vel ? Mano jau trecia savaite tvarko dar nesutvarko, pradejo krapstyt tai islindo dar ne veina problema ... Mano patarimas : pirk mechanine, kad ir teks pasiknisti galbut su keitimu, bet turesi gera daikta ... Jei buciau zinojes kad kainuos ~2500 o ne 1500 kaip buvo prognozuota is pradziu, buciau dejes ir as mechanine ...

LegoS

• Svečias
« Atsakymas #23: 2010 Balandžio 08, 22:03:39 »
nu kazin kaip ten su ta mechanine poto neprasidetu visoki kompu keitimai ir t.t. perdarinet juk viskas reikia

Neprisijungęs PunTT

• Įrašai: 120
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Balandžio 08, 23:54:31 »
Sutvarkoma tai sutvarkoma, bet domejausi pas 4 meistrus ir visis duoda tik 6 men garantija, kad viskas laikys. O kur garantija, kad po to nesusileis vel ? Mano jau trecia savaite tvarko dar nesutvarko, pradejo krapstyt tai islindo dar ne veina problema ... Mano patarimas : pirk mechanine, kad ir teks pasiknisti galbut su keitimu, bet turesi gera daikta ... Jei buciau zinojes kad kainuos ~2500 o ne 1500 kaip buvo prognozuota is pradziu, buciau dejes ir as mechanine ...

Nesupyk, bet kam tada isvis pirkt automata ir poto bijot kad suges? As nepagaileciau ir 4000lt uz remonta, bet vistiek vazineciau su automatu, nes atsibodo su mechanine nuolat maltis.