Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Termostatas, A6 (C4) 2.5 TDI  (Skaityta 1627 kartus)

Neprisijungęs tomasg

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
Termostatas, A6 (C4) 2.5 TDI
« Topic Start: 2011 Birželio 16, 13:42:21 »
Sveiki,

Kadangi esu gavęs gerų patarimų iš jūsų noriu pasidalinti dar vienu rūpestėliu :). Turiu problemų su variklio aušinimo sistema, vis nepavyksta sutvarkyti, kad nebėgtų aušinimo skystis (tai per bakelį, tai per tarpinę, vis kažkur randa kelią į laisvę antifryzas). Kas savaite išteka po išsiplėtimo bakelį (bakelis pakeistas, viskas su juo ir šlangom ok), žinoma indikatoriui užsidegus aš jį pripildau. Skystis prateka kažkur iš po termostato, piršta užkišus jaučiasi kad pašlapavęs. Prieš mėn leido stipriai kažkur pro to pačią vietą, tačiau meistrai tipo pakeitė termostato(termostatas prieš metus pirktas naujas) tarpinę, užtepė hermetiko ir turėjo būti gerai. Tačiau nieko panašaus, pradėjo vėl tekėti, o gal ir tekėjo po truputį iš kart tik nepastebėjau. Klausimas, ar gali bėgti dėl pačio brokuoto termostato, o gal dėl mikro įskilimo kur ant bloko, ar plastmasinio antgalio, kuris veržiasi prie bloko, žinoma plika akimi nieko nesimato?

Neprisijungęs vedejas

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
Re: Termostatas, A6 (C4) 2.5 TDI
« Atsakymas #1: 2011 Birželio 16, 20:43:51 »
man tai cia vaizdas tai kad kompresija tau prappucia i ausinimo sistema todel varo skysti lauk.
VARIKLIS AR TIK NEBUS PERKAITINTAS AR TARPINE PRAPUSTA.

Neprisijungęs tomasg

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Birželio 17, 07:59:16 »
Galėtumėt kas parekomenduot gerą aušinimo sistemos mazgų meistrą Vilniuje, ar servisus kokius? Dekui

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Birželio 17, 08:42:50 »
Termostatas juk dedasi i vidu, jis ne prie ko, bet vat daznas gedimas suskilinejes plastmasinis vamzdelis kur prie bloko ar galvos sukasi, tik nuemes pamatai kaz jis suskilinejes ir leidzia tik kai spaudimas pasidaro.

Neprisijungęs tomasg

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Birželio 17, 09:10:33 »
vot aš ir taip norėčiau galvot dėl to plastmasinio vamzdelio, tačiau balutes randu ir po stovinčia mašina, bet gal tik todėl, kad bevažiuojant pribėga ant variklio apsaugos, o paskui stovint po truputį nuteka. Nu žodžiu reikia imt termostatą ir žiūrėt.

Neprisijungęs M_I_N_D_A_U_G_S

• Įrašai: 178
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Liepos 10, 00:52:03 »
Jei pučia kompresija į auš. sistema čia užsandarinsi kur kitur prapus... Geriau važiuok į koki servisiuką kur turi spec. propkę ant išsiplėtimo bakelio (užsuka ir jei aušinimo sistemoj būna išmetamųjų dujų reagentas pakeičia spalvą...) :)