Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 (C4) 103 kW Q Generatoriaus dirzo itempejas  (Skaityta 8675 kartus)

Neprisijungęs rackys

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
Prieš keičiant diržus kuriant šalta atsirasdavo cypimas toks stiprus, pakeitus diržus cypimas išnyko, bet atsirado kitas garsas. Garsas toks lyg guoliai kokie suktūs nesutepti ar pabyrėje nuvariau meistrams pažiūrėt, bet buvo šilta, tai dirbo gražiai. Meistras tik iš patirties kažką pasakė, kad gali būti suėjas įtempėjo amortizatoriukas. Man įdomu kaip jis keičias ar yra perkamas visas amortizatoriukas ar perkamas guoliukas kažkoks ir kniedint ten galima kažką? Ieškojau aš temų apie tai per paiešką, bet nieko neradau panašaus.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 20, 09:00:52 sukūrė rackys »

Neprisijungęs dariusgood

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
itempejas ir armortizatoriukas perkami atskirai(nebent pirksi is sroto tai bus viskas kartu) ir amortizatoriuko kaina apie 100lt, pas mane tapati problema

Neprisijungęs Dainiaxas

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
man pagazuoji tai cipsejimas dingsta bet ant laisvu cipsena gal taspat?

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
greiciausiai bus amortikas mires, man ir panasiai buvo :)

Neprisijungęs dariusgood

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
jo taspats pas mane lygiai

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
buvo cypsejimas - pakeiciau guoliuka.
Dempferis naujas (amortizatoriukas) ~ 300 lt.
Laisvom apsukom toks kaip nemalonus klaksejimas gali buti ne tik nuo mirusio demferio, bet ir pati alkune pamirusi gali buti (per sujungima) kaip pas mane, ko pasekoje ji pati siek tiek pasikreipus ir eda dirzha :)

Neprisijungęs CFD

• Įrašai: 1761
    • Žiūrėti profilį
nesenai pasikeiciau visus dirzus, turiu visas detales, dauguma visai neblogos, turiu ir ta amortizoriuka, pigiai atiduociau, tik nezinau ar jis geras, jeigu bus blogas pinigus grazinsiu. jeigu kas susidomes 862828852

dim2on

• Svečias
nesenai pasikeiciau visus dirzus, turiu visas detales, dauguma visai neblogos, turiu ir ta amortizoriuka, pigiai atiduociau, tik nezinau ar jis geras, jeigu bus blogas pinigus grazinsiu. jeigu kas susidomes 862828852
gal turi cekiuka ar atsimeni kainas detaliu? buciau dekingas jeigu pavardintum  :V

Neprisijungęs mrspeed

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
prikelsiu sena tema, girdejau kad generatoriaus dirzo itempeja ant 103 kw motoro galima pakeisti itempeju nuo 85kw motoro ( zymiai pigesnis, be amortiko ) susidure kasnors su tuo reikalu? nes dabar cypsena tas dirzas pastoviai ( naujas), ir neaisku ar ten guoliukas, ar pati alkune ar amortikas kaltas

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
prikelsiu sena tema, girdejau kad generatoriaus dirzo itempeja ant 103 kw motoro galima pakeisti itempeju nuo 85kw motoro ( zymiai pigesnis, be amortiko ) susidure kasnors su tuo reikalu? nes dabar cypsena tas dirzas pastoviai ( naujas), ir neaisku ar ten guoliukas, ar pati alkune ar amortikas kaltas

Pakeiciau viska, guoli, amortika, dirza, cypsena, kaip cypsenus, reiks alkunes ieskotis :)

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Jei tempejas sokineja kaltas alkunes skyvas arba alkunes galas ''nelygus''C4 net neina amortizatoriukas).Todel ir cypauja,jei sokineja.Pasokimo metu dirzas praslidineja ir cypauja.jei tempejas eina daugmaz lygiai ir nesokineja,reiskia dirzas eina ne idealiai lygiai per guoliuka.As dariau jau gal 50 klientu taip:pakisu po tais trim varztais atitinkamo storio skardeles(labai gerai tinka senas ZIGULIO voztuvu reguliavimo sciupas),taip islygindamas guolio sukimosi kripti.100% cypimas dingsta,jei teisingas paskaiciuoji po kuriuo(ar kuriais)varztu pakist.Tikiuosi suprasit,ka paaiskinau ;)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Jei tempejas sokineja kaltas alkunes skyvas arba alkunes galas ''nelygus''C4 net neina amortizatoriukas).Todel ir cypauja,jei sokineja.Pasokimo metu dirzas praslidineja ir cypauja.jei tempejas eina daugmaz lygiai ir nesokineja,reiskia dirzas eina ne idealiai lygiai per guoliuka.As dariau jau gal 50 klientu taip:pakisu po tais trim varztais atitinkamo storio skardeles(labai gerai tinka senas ZIGULIO voztuvu reguliavimo sciupas),taip islygindamas guolio sukimosi kripti.100% cypimas dingsta,jei teisingas paskaiciuoji po kuriuo(ar kuriais)varztu pakist.Tikiuosi suprasit,ka paaiskinau ;)

Supratau, pas mane nelygiai ant guoliuko, matosi, kad nevisa dirzo plokstuma ant jo prisispaudzia, bet vistiek manau cia alkunes beda :)

Neprisijungęs mariussssssssssss

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
dar nepabaiga manau kad ir alkune pakeisi ;)mano a6 103kw baigesi cypsiukai jau pries du metus o kainavo nemazai.pasikeiciau netik amortika genero dirzo tempika ir netik alkuniuke ir netik skriemuliuka tempimo ;)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
dar nepabaiga manau kad ir alkune pakeisi ;)mano a6 103kw baigesi cypsiukai jau pries du metus o kainavo nemazai.pasikeiciau netik amortika genero dirzo tempika ir netik alkuniuke ir netik skriemuliuka tempimo ;)

Ka dar? :) Masina gal pakeitei? :D

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Alkuniu jokiu keist nereik.Jei nelygus alkunes galas,ja galima nuraibaruot spec irankiu.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
nu tu sakai tu zinai :)

Neprisijungęs vampire

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
greičiausiai bus brokuotas diržo itempėjas

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
alkune nauja nepamenu uz kiek pajamiau,  hanspriesa amortika uz 160 su nuolaida issinesiau.

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Vo itempejas ta alkune 175 made in china... :) Kolkas laiko :)

Neprisijungęs SkorpasG

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
Gal galit pasakyt meistra kur vilniuj sitais amortizatoriukais ir kitom nesamonem uzsiema. Nes jau uzpiso pakeiciau du amortizatoriukus ir tolko 0

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Gal galit pasakyt meistra kur vilniuj sitais amortizatoriukais ir kitom nesamonem uzsiema. Nes jau uzpiso pakeiciau du amortizatoriukus ir tolko 0

O kam tu kaitalioji juos? Gal beda kitur, o ne juose ;)

Neprisijungęs SkorpasG

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
Jie šokineja ir skleidzia garsus, o turi stovet kaip ikaltas. Apatinis skyvas naujas. Nzn kur beda. Gal galima kokį numeriuką meistriuko vilniuje kuris nusimano.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
man pagazuoji tai cipsejimas dingsta bet ant laisvu cipsena gal taspat?

uztenka sukelti apsukas vos virs 800rpm ir cipsejimas dingsta.
siuo atveju sis cipsejimas neturi nieko bendro su itempeju ir guoliais... tai duslintuvo jungties ziedas cipsi.(atsilaisvine sujungimo 3 varztai.)        /

jai sokineja itempejas,manau kaltas bus kazkuris guolis (stigineja)... keiciant juostini dirza-vertetu ivertinti ir guoliu busena,o ne aklai keisti tik dirza.

Neprisijungęs plytgalis

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
kur galetu buti beda,jeigu generatoriaus dirzas neina per visa itempejo rolikiuko plota,nepaima keletos milimetru,todel ikyriai zviegia  :E

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
kur galetu buti beda,jeigu generatoriaus dirzas neina per visa itempejo rolikiuko plota,nepaima keletos milimetru,todel ikyriai zviegia  :E

Kad zinok toks vaizdas, kad taip ir turi buti, nes maciau pas zmogu, pas kuri necypia irgi poros milimetru neliecia ;)