Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a4 2.6 kompensatoriu kalenimas  (Skaityta 2055 kartus)

Neprisijungęs Rymvis

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
Audi a4 2.6 kompensatoriu kalenimas
« Topic Start: 2014 Gegužės 07, 11:34:28 »
Sveiki, turiu audi a4 2.6 varikliu jam kalena kompensatorius. Buvau nuvares juos keist bet nepaklauses mechanikas sudėjo senus, taigi kai pakeitė juos saltas dar kaleno o kai pašildavo nebekalendavo, bet po keliu dienų vėl tas pats buvo kaleno visada. Žodžiu skaičiau forume kad reikia tepalus pakeist ir nebekalens tai noriu paklaust jūsų ar man tas išties padės?

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a4 2.6 kompensatoriu kalenimas
« Atsakymas #1: 2014 Gegužės 07, 13:44:25 »
Nepakeitęs nežinosi.

Klausimas, koks tepalo spaudimas pas tave?

Neprisijungęs Rymvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2014 Gegužės 07, 17:52:07 »
Žinok net nežinau, bet va šiandien pakeičiau tepalus, filtra ir pravažiavau 10km tai nebekaleno, bet kai vėl užvedžiau po to tai nesmarkus kalenimas buvo, ir darbar užsisakiau vienos puses cilindru kompencatorius kai paikesiu bus matyt kas gausis

Neprisijungęs Rymvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2014 Gegužės 11, 15:35:54 »
Tai va savaitgali pakeitėm kompencatorius užvedėm atrodė viskas tvarkoje bet kita diena vėl užvedėm atsirado mažas kalenimas kai pašilo dingo, po to vėl kelias sekundes nežymiai kaleno ir dingo, nusprendėm surinkt visa prieki ir pamėgint pravažiuot tai kai surinkom vėl kaleno kaip kalenus su senais kompencatoriais buvom nujeme karteri  sietelis svarus tepalo kas jai dar galėtu but kaip manot? Ir kai buvo nuimtas velenėlis atrodė kad vienas takelis užsikises tepimo nes jis sausiausias buvo lyginant su kitais.

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2014 Gegužės 11, 16:20:40 »
Megink pasitikrint slegio voztuvelius prie 2.7 bar numeta tepalo spaudima gal nesandarus ir nesukyla slegis. Su 10 galvute ar zvaigzdute priklausomao nuo gamybos metu atsisuka, salia paskirstymo velenelio randas. Pas mane ir saltam varikliui patarskena kompensatoriai ,bet nesuku del to galvos. Arba I pabaiga tepalo siurblys nors pirmas jo mirties pozymis reik pergazout saltam nes nesukyla tepalo spaudimas.

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2014 Gegužės 11, 16:26:30 »
Sveiki, turiu audi a4 2.6 varikliu jam kalena kompensatorius. Buvau nuvares juos keist bet nepaklauses mechanikas sudėjo senus, taigi kai pakeitė juos saltas dar kaleno o kai pašildavo nebekalendavo, bet po keliu dienų vėl tas pats buvo kaleno visada. Žodžiu skaičiau forume kad reikia tepalus pakeist ir nebekalens tai noriu paklaust jūsų ar man tas išties padės?
geras meistras jei nuvarei pakeist o jis nekeite, su paskirstymo dirzais, tepalais taip pat daro gal? :V

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2014 Gegužės 11, 18:45:55 »
O šitas variklis velenėlių padėties grandinės įtempėją turi? Jei taip, tai tas kalena panašiai ;)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2014 Gegužės 12, 11:39:36 »
O šitas variklis velenėlių padėties grandinės įtempėją turi? Jei taip, tai tas kalena panašiai ;)

Neturi šitas variklis tokio įtempėjo galvose. (-)

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2014 Gegužės 12, 12:42:57 »
variau keist kompensatoriu bet meistras nepasitares nepakeite ir surinko atgal  :D

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2014 Gegužės 12, 20:58:08 »
sveiki man panasi beda,pakeiciau naujus kompensatorius,nekaleno kuri laika,dabar vel kartais kalena ir ant silto ir ant salto o kartais viskas grazu,jokio pasalinio garso,variklis 2.8 . siaip dar nezinau ar del tos pacios priezasties(keistas variklis o dacikas paliktas nuo senojo) ir kai vaziuoji tarkim iki 70 km/h uzsidega tepalo lempute,kai daugiau nei 70 km/h nedega,taciau jei ant laisvos begio vaziuoji neuzsidega,gazuojant jei uzsidegusi,ji neuzgesta. patarkite prasau kas,gal kam panasiai buve ar zino kas gali buti,nes variklis keistas o tepalo dacikas paliktas naujojo variklio,o kiek zinau jie buna skiriasi spalvomis ir del to gali lempute degti :think:

Neprisijungęs Rymvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2014 Gegužės 20, 08:37:13 »
Aš savo beda jau išsiaiškinau, man netepė vienos variklio pusės, kai nukėlėm variklio galva pastebėjom kad yra užsikišus galvos tarpine.