Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 (B8) 2.0 TDI keistas garsas ant laisvų apsukų greičių dėžėj  (Skaityta 2669 kartus)

Neprisijungęs inkilas

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Toks įtarimas, kad kažkas negerai su sankaba.

Ant laisvų apsukų kartais pasigirsta "susikalatojimas", toks vaizdas, kad nuo vibracijos tarsi duslintuvas kažkur liestūsi...
Pagazavus ir apsukom krentant, garsas pasigirsta visada.
Sankaba išmynus 1/3 kiek tyliau, išmynus 2/3 kaip ir nesigirdi.
Sankaba neprabuksuoja, pilnai išmynus jokio pašalinio garso nėra.

Kas galėtų būti? Išmynimo guolis, cilindriukas...?  Gal kas esat susidūrę su tokiu atveju?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Parasysiu ka man parase, per nauja masina , nelabai kas tokias arde ar tvarke, informacijos nulis.

Neprisijungęs inkilas

• Žiūrėti profilį
Parasysiu ka man parase, per nauja masina , nelabai kas tokias arde ar tvarke, informacijos nulis.

Nejaugi tik moller auto pades :V O pats ir su tokiais simptomais susidūrei?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Nesusiduriau, sakyciau smagratis, arba deze, bet net neisivaizduoju koks ten smagratis, plaukiojantis ar ne. Dar nesusiduriau su vaziuokle.

Neprisijungęs andzeika

• Įrašai: 483
    • Žiūrėti profilį
panasu arba smagratis arba isminamas guolis. geriausia realiai masina pamatit ir paklausit butu aisku.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Bet kokiu atveju, vistiek nepadės jokios diagnostikos, kol savo akimis nepamatysi, kas dedasi su išminamuoju ar smagračiu. Teks dėžę nuiminėti.

Neprisijungęs inkilas

• Žiūrėti profilį

Nesusiduriau, sakyciau smagratis, arba deze, bet net neisivaizduoju koks ten smagratis, plaukiojantis ar ne. Dar nesusiduriau su vaziuokle.

Pasiskaičiau kad gali buti dviejų masių smagratis (dual mass cluntch). Jeigu tai, pinigu prasme bus riebu   :[. Reiks kelti masina ir ziuret...

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

[/quote]

Pasiskaičiau kad gali buti dviejų masių smagratis (dual mass cluntch). Jeigu tai, pinigu prasme bus riebu   :[. Reiks kelti masina ir ziuret...
[/quote]

Gal jau ziurejai, idomu kokios kainos smagracio ir ar sudetingas keitimas.

Neprisijungęs Arūnas072

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
įdomu kokia baigtis su šiuo atsitikimu?? Pas mane manau lygiai toks pat variantas ir aš manau 90% kad tai smagratis. Ar yra galinčių  nustatyti kas per garsai ir užsiimtų tų garsų pašalinimu?