Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi 90 ausinimo sistema neveikia pirmas ventiliatoriaus begis  (Skaityta 1141 kartus)

Neprisijungęs miron4ikquattro

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
sveiki turiu tokia problemele radiatoriaus ausinimas 2.3variklis viskas tvarkoj ausinasi bet kai uzkaista masina prie 90 laipsniu nesuveikia pirmas ventiliatoriaus begis bet kai uzkaista iki 110 tada suveikia tas tiesioginis bet ar turi taip kaist? tiesiogiai nuo akumo veikia du begiai, kai atjungi termo davikli kuris randas radiatoriaus apacioj ir ji uztrumpini tada suveikia 2 begis kas gali but

Neprisijungęs magmyz

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
nezinau kaip pas kitus,bet pas mane tik 1 begis yra,na bent jau veikia jis,jis isijungia mazdaug prie 90...yra kitas daviklis variklio gale,prie dangtelio stovi, manau matuoja temperatura virs variklio,ten kaip suprantu gal koks avarinis paleidimas,o gal ir klystu...gal tau tas daviklis kur tarp radiatoriaus neveikia,tik tas kitas paleidzia?

• Žiūrėti profilį
nes tas daviklis kur radiatoriaus apacioj tai manau pliusas ir minusas,bet i tos sparnuotes varikliuka ateina 3 laidai rudas raudonai melynas ir raudonas tai kai meti nuo akumo minusa i ruda pliusa i raudonai melyna suveikia pirmas begis o kaip pliusa duodi ant raudono jis suskas dar greiciau pas mane audi 90 2.3 ng variklis quattro 88 metu jej tai ka sako

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
pas mane irgi tokia beda buvo,tai pakeiciau ta davikli radiatoriuj{nezinau ar tai padejo},ir po to netycia pamaciau kad uzstringa besisukdamas venteliatorius,tai pakeiciau ji...dabar laikosi apie simta laipsniu.. ;)

Neprisijungęs magmyz

• Žiūrėti profilį
bijau pameluot,bet ir pas mane 3 laidai i ventiliatoriu ateina,o apacioj i radiatoriu tik 2,vienas + ijungus degima jis visada buna,o kitas nueina i ventiliatoriu,tas daviklis veikia kaip jungtukas...o del pirmo greicio,jo arba neturi buti,arba turetu isijungt nuo kazko kito  :) pas mane audi 90 2.3 ng 89m.

• Žiūrėti profilį
jo kai uztrumpini tuos kontaktus suveikia venteliatorius ijungus degima, ir dar noreciau paklaust pora dalyku: kur yra termostatas ir virs jo dar viena slanga ir stovi du dacikai vienas ju kuriss stovi apacioj tas rodo variklio temperatura i spedometra o kas per dacikas virs jo stovi ten fiske jungias ir kitas dalykas ant radiatoriaus yra isejimas ir ten uzmauta plona slangute kuri eina i issipletimo bakeli ar per ji turi vanduo begt pastoviai uzvedus varikli ar tik atsidarius termostatui nes pas mane isvis per ji nieko nebega o turejau pries tai b4 2.0 varikliu ten viskas bego normaliai neisivaizduoju kas per nesamone.

Neprisijungęs Justassss

• Įrašai: 391
    • Žiūrėti profilį
tas daviklis su 2 laideliais tai sakyciau perkaitimo, o su skysciu tj nz pas mane sakyciau vaiksto kazkiek

Neprisijungęs magmyz

• Žiūrėti profilį
apacioj fiske 3 ar 4 laidu jei neklystu i skydeli,o kita fiske gal i kompa...

Neprisijungęs Justassss

• Įrašai: 391
    • Žiūrėti profilį
apacioj fiske 3 ar 4 laidu jei neklystu i skydeli,o kita fiske gal i kompa...
(+)

• Žiūrėti profilį
vakar pasitikslinau pas mane eina i radiatoriu apacioj dacikas 2 laidu ten prie termostato irgi fiske su dviem laidais kam ji as nesuprantu priesais ta fiske eina dacikas vieno laido jis eina i spedometra nes kai ji atjungi nusileidzia rodykle o is venteliatoriaus isejna 3 laidai raudonas raudonai melynas ir rudas