Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 C5 Generatorius  (Skaityta 8554 kartus)

Neprisijungęs agnius18

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
A6 C5 Generatorius
« Topic Start: 2011 Rugpjūčio 15, 12:04:19 »
Sveiki, vakar pradejo sviesti akumuliatoriaus lempute, speju, kad sugedo generatorius. Noreciau suzinoti ar nuo kitu automobiliu neina pritaikyt generatoriaus? Galbut kas turite parduoti deveta? Siauliai.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 C5 Generatorius
« Atsakymas #1: 2011 Rugpjūčio 15, 12:07:17 »
Sveiki, vakar pradejo sviesti akumuliatoriaus lempute, speju, kad sugedo generatorius. Noreciau suzinoti ar nuo kitu automobiliu neina pritaikyt generatoriaus? Galbut kas turite parduoti deveta? Siauliai.

pakeiti krovimo rele ir nereikia to generatoriaus viso keisti

Neprisijungęs magmyz

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Rugpjūčio 15, 20:30:15 »
prisiglausiu ir as sije temoje  :) pradejo generatoriaus guolis uzti pries pora savaiciu,klausimas butu toks ar tas uziantis guoliukas neuzsikirs?nes laikia kelione 1300km be sustojimo i lt  :V

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Rugpjūčio 15, 20:50:41 »
prisiglausiu ir as sije temoje  :) pradejo generatoriaus guolis uzti pries pora savaiciu,klausimas butu toks ar tas uziantis guoliukas neuzsikirs?nes laikia kelione 1300km be sustojimo i lt  :V

Nerizikuok, gali tureti dideliu papildomu islaidu.

Neprisijungęs Andrius19

• Įrašai: 740
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Rugpjūčio 15, 21:59:05 »

Nerizikuok, gali tureti dideliu papildomu islaidu.

nesenai teko vaziuoti i klaipeda , o as is kito galo lietuvos , tai pirmyn atlaike , o atgal siauliuose uzsilenke , tai turejau bedu , siuliciau pasikeisti :)

Neprisijungęs eeedmis

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Rugsėjo 19, 15:38:09 »
 Prisijungiu ir aš prie šios generatoriaus temos. (A6 1999 2.5 TDI)
 Pas mane nuo auto pirkimo yra tokia situacija: Užkuri auto akumo lemputė dega, krovimą rodo apie 12, nors prieš užvedant buvo virš 12v  (išeitų nėra krovimo ir srovė imama iš akumo). Taip  stovi tol kol nepergazuoju iki 1200 apsukų- tada lemputė užgęsta ir krovimas pakyla 14,0- 14,2v. Ir taip stabiliai laikosi ir lengvom apsukom. Manau, kad taip neturėtų būt (kad reiktų pergazuot).
 Dariau diagnostiką dėl ABS- nes pravažiavus apie 10 km po užvedimo užsidega ESP ir ABS lemputės. Diagnostikoj pasakė, kad rodo klaidą dėl krovimo ir dėl to sublūdija ABS blokas.  Atsiardžiau generatorių- pasirodo generatorius yra keistas (ant jo ranka parašyta passat 1,8). Jo šepetėliai dar pakenčiami, bet pats inkaras ties vienu šepetėliu padilęs- griovelis jau išdrožtas, kokio 0,5 mm. Šepetėlius pabandžiau pakeist, krovimas gal kokia 0,1v padidėjo, bet užvedus vis tiek reikia pergazuot, kad krovimo lemputė užgestų ir pakiltų krovimas ( žodžiu viskas liko taip pat). Tiesa po  šepetėlių keitimo pravažiavau tik  kokius 30 km- tad šepetėliai dar turi prisitrint. 
  Blogiausia, kad nepasižėjau to passat generatoriaus duomenų  :E.
  Gal visgi netinkamas tas generatorius?

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Rugsėjo 19, 17:08:31 »
Prisijungiu ir aš prie šios generatoriaus temos. (A6 1999 2.5 TDI)
 Pas mane nuo auto pirkimo yra tokia situacija: Užkuri auto akumo lemputė dega, krovimą rodo apie 12, nors prieš užvedant buvo virš 12v  (išeitų nėra krovimo ir srovė imama iš akumo). Taip  stovi tol kol nepergazuoju iki 1200 apsukų- tada lemputė užgęsta ir krovimas pakyla 14,0- 14,2v. Ir taip stabiliai laikosi ir lengvom apsukom. Manau, kad taip neturėtų būt (kad reiktų pergazuot).
 Dariau diagnostiką dėl ABS- nes pravažiavus apie 10 km po užvedimo užsidega ESP ir ABS lemputės. Diagnostikoj pasakė, kad rodo klaidą dėl krovimo ir dėl to sublūdija ABS blokas.  Atsiardžiau generatorių- pasirodo generatorius yra keistas (ant jo ranka parašyta passat 1,8). Jo šepetėliai dar pakenčiami, bet pats inkaras ties vienu šepetėliu padilęs- griovelis jau išdrožtas, kokio 0,5 mm. Šepetėlius pabandžiau pakeist, krovimas gal kokia 0,1v padidėjo, bet užvedus vis tiek reikia pergazuot, kad krovimo lemputė užgestų ir pakiltų krovimas ( žodžiu viskas liko taip pat). Tiesa po  šepetėlių keitimo pravažiavau tik  kokius 30 km- tad šepetėliai dar turi prisitrint. 
  Blogiausia, kad nepasižėjau to passat generatoriaus duomenų  :E.
  Gal visgi netinkamas tas generatorius?

na gali but jad pasato skyvas yra didesnis ir nesusizadina, nes as 2 golfui uzdejau nuo bulkos skyva anas didesnis tai uzkurus pagazuot reikia kad pradetu kraut,

Neprisijungęs zydrunasA4

• Įrašai: 1005
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Rugsėjo 19, 18:37:04 »
vis delto reiketu pasikeist inkaro žiedus ir pačius šepetelius, jei žiedas su geru grioviu   :P

Neprisijungęs eeedmis

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Rugsėjo 19, 19:34:12 »

na gali but jad pasato skyvas yra didesnis ir nesusizadina, nes as 2 golfui uzdejau nuo bulkos skyva anas didesnis tai uzkurus pagazuot reikia kad pradetu kraut,
[/quote]
  dėl škyvo tai mintis- nes kai keičiau diržą, tai sakė, kad maniškis yra centimetru ilgesnis, nei turėtų būt. Pagalvojau, kad dėl pačio generatoriaus.

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Rugsėjo 19, 23:23:46 »
pasidomek kokie to generatoriaus parametrai, as kazko abejoju ar jie bus vienodi pas 1,8 benzinas ir 2,5 dyzelis.

Neprisijungęs Nezinantis

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Spalio 22, 14:13:48 »
O ar sunku prieit iki generatoriaus? Man uzsidege akumo lempute ir daviklis terodo 12. Kas daryt? Aciu uz komentarus

Neprisijungęs wjd

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Spalio 22, 18:37:00 »
O ar sunku prieit iki generatoriaus? Man uzsidege akumo lempute ir daviklis terodo 12. Kas daryt? Aciu uz komentarus
v6 sunkoka. reikia remontuot, gal tik angliukai, man asmeniskai ziedas nudilo kur angliukai lieciasi tai lupau visa, ardziau prieki. Kazkas sake kad galima ir taip istraukt. bet as paziurejau, tai man per sudetinga pasirode

Neprisijungęs jokis2004

• Įrašai: 54
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Spalio 23, 13:32:32 »
Norint angliukus pakeist, ar reikia isimt generatoriu?

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Spalio 25, 15:08:46 »
Sveiki , vat ir man su generatorium bedos , cia viena diena ploviau varikli , o po to dvi dienas stovejo masina ir vakar uzvedu ir dega akumo lempute, tai norejau paklausti kas galejo nutikt ar galejo vanduo pakenkti kazkaip , gal kokia saugikliai ar reles?

Neprisijungęs zydrunasA4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Spalio 25, 16:27:56 »
Sveiki , vat ir man su generatorium bedos , cia viena diena ploviau varikli , o po to dvi dienas stovejo masina ir vakar uzvedu ir dega akumo lempute, tai norejau paklausti kas galejo nutikt ar galejo vanduo pakenkti kazkaip , gal kokia saugikliai ar reles?
prapusk suslegtu oru generuokli, bet gali tekt ardyt ir žiuret

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Spalio 25, 16:53:28 »
prapusk suslegtu oru generuokli, bet gali tekt ardyt ir žiuret
Vakar jau bandziau prapust  ir pavaziuot nieko , jau dabar nusijamiau eisiu ziuret kas yra, o seip kokie kontaktai negalejo vandens pasigaut ar nelabai taip gali but?

Neprisijungęs zydrunasA4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Spalio 25, 17:19:12 »
išardysi pamatisi kokie šepeteliai gal jau visai nebera ju po to diodai, apvijos galu gale pati rele gali but bloga jau viska reikia tikrintis
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 25, 22:00:59 sukūrė zydrunasA4 »

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Spalio 25, 20:33:18 »
sepeteliai geri , nzn kas dar cia gali but , ryt bandysiu sukraut mos atsigaus :)

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Spalio 31, 22:24:31 »
gal zinok kiek kainuoja tai vadinama sokoladke generatoriuj? audi a4 1.9tdi 81kw

Neprisijungęs AudziugaQuattro

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2012 Sausio 11, 16:06:09 »
Turiu A6 2003m 2.5tdi,dega akumuliatoriaus lempute ir ikrovimas rodo, kad is akumu ima srove,reiskias generatorius nekrauna.
1. Kur generatoriaus saugikliai? 2. Ar galima prieit angliukus pakeist nenuemus generatoriaus,kas keite pasidalinkit patirtim.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2012 Sausio 11, 16:16:04 »
2. Ar galima prieit angliukus pakeist nenuemus generatoriaus,kas keite pasidalinkit patirtim.
galima

o del generaturiaus keitimu ne pagal modeli, tai galit turet bedu su abs esp ir aftamatu

Neprisijungęs AudziugaQuattro

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2012 Sausio 11, 16:37:08 »
bedu begale,pirmiausiai masina dumyt pradejo ir nebetraukti,meistrai sake kad siurblys bus parejes,nes degimo kampo neberodo,nupirkau kita deveta siurbli,tai man apatone mechanine dali pakeite,o elektonine dali paliko savo,nes mano jau su imoblaizeriu eina siurblys(tingejo arba nesugebejo priristi naujo),tai po to pasake kad kuro reguliatorius nusimuses,daug ryja ir siule vaziuoti i kauna ar vilniu,kad siurbli sureguliuotu su aparatura,bet taip niekur dar ir nebuvau isvaziaves,nes parsivarius masina krovimas dingo akumo,vienos bedos...

Neprisijungęs deivisss

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2012 Sausio 31, 19:29:23 »
sveiki, prireike ir man pagalbos sioje temoje. buvo pakeistas generatorius, idetas naujas "no name" gamintojo   ( speju kad tai galejo buti valeo). krovimas pasidare 13-13.5v kai viska sujungi buna kad ir 12.5v. galvojau kol naujas reikia dar jam prasidirbti kazkiek laiko. bet taip ir neprasidirbo. pradejus salti oram nustojo susizadinti is karto. uzkurus auto ( audi c5 2.5tdi 110kw) akumoliatoriaus lempute uzgesta, bet krovimas tebuna 12v, tik po kurio laiko girdisi kaip kazkas taksteli ir krovimas pasidaro apie 13.5v. kaip manote ar apsimoka keisti krovimo rele ar apsimoka geriau susirasti bosh orginalu generatoriu. ir ar tinka nuo benzo i dyzeli ir koks krovimas turi buti generatoriaus mano automobilyje?

Neprisijungęs wjd

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2012 Sausio 31, 21:27:47 »
sveiki, prireike ir man pagalbos sioje temoje. buvo pakeistas generatorius, idetas naujas "no name" gamintojo   ( speju kad tai galejo buti valeo). krovimas pasidare 13-13.5v kai viska sujungi buna kad ir 12.5v. galvojau kol naujas reikia dar jam prasidirbti kazkiek laiko. bet taip ir neprasidirbo. pradejus salti oram nustojo susizadinti is karto. uzkurus auto ( audi c5 2.5tdi 110kw) akumoliatoriaus lempute uzgesta, bet krovimas tebuna 12v, tik po kurio laiko girdisi kaip kazkas taksteli ir krovimas pasidaro apie 13.5v. kaip manote ar apsimoka keisti krovimo rele ar apsimoka geriau susirasti bosh orginalu generatoriu. ir ar tinka nuo benzo i dyzeli ir koks krovimas turi buti generatoriaus mano automobilyje?
atsijungia zvakiu kaitinimas ir tada daugiau krauna, siaip pomaziai

Neprisijungęs deivisss

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2012 Vasario 01, 01:01:36 »
tai tipo problema zvakiu pakaitinime?? ?!?