Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 c4 kondicionierius  (Skaityta 9775 kartus)

Neprisijungęs kwninja

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 c4 kondicionierius
« Topic Start: 2015 Birželio 16, 12:36:34 »
Nu va radau temą, kažkaip nieks nediskuotuoja dėl kondyškės šitam mašiniukui? Negi visiems viskas gerai?  :D
Prigyvenau su savo audine iki tokio varianto - turiu bėdą, pakaitus varikliui pilnai ir kondyškės kompresoriui pagavus pilną darbinę temperatūrą pradeda atrodo stabdyti dirželį truputėlį, nes atsiranda tokia pulsacija, netolygus darbas varikliui dirbant, toks tampymas lyg (išjungus kondyškę viskas čiki piki). Greičiausiai kiek su meistrais kalbėjau sakė bus kompresoriaus sankaba. Nuvažiavęss pas kitus išvis susilaukiau tokios info - kad mano kompresorius yra pritaikytas senajam freonui, kuris europos sąjungoje jau yra uždraustas exploatuoti, žinoma pas mane užpildytas nauju (leidžiamu) freonu ir tepalu, ir to pasekoje tepalas kompresoriuje užverda nuo to atsiranda ta pulsacija, ir keičiant kompresorių bėda nedings, iš meistro kuris pildė freoną, sako mano 1995m audi turėtų būti su normaliu kompresoriumi kruiam tinka šis naujas freonas, gal koks nuo senesnės audinės įdėtas kompresorius, turiu jau nusipirkęs nuo C4 A6 kitą kompresorių ir nebežinau, ar verta keisti čia jį, ar neverta. Vienas sako bus tas pats, kitas, kad turėtų būti gerai. Gal yra čia išmanančių tiek giliai? :) arba šeip vairuojat A6 C4 ir pasidalintumėt savo patirti su kondyškėmis?  (z)