Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 2.5tdi 110kw quattro 1999m avant beda su baku  (Skaityta 2284 kartus)

Neprisijungęs SENJORAS

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
sveiki.turiu problema,kurios neina issprest,tad nutariau kreiptis pas jus.
kai bako rodykle nukrenta iki puses,uzsidega zvakiu pakaitinimo lempute.mazdaug po 5km auto pradeda trukciot ir uzgesta kaip nebebutu salerkos.
gal kas zino kur problema?dekui.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 02, 15:35:56 sukūrė SENJORAS »

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
todel ir uzgesta kad nebera dyzelio, kazkas blogai su bako pludem arba paciu skydeliu

Neprisijungęs ramunas249

• Įrašai: 68
    • Žiūrėti profilį
jiems buna liga kad vienoj pusej nera salerkos ir ora trauke ir uzgesta reiks keist manau baka

Neprisijungęs herpaderp

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį
jiems buna liga kad vienoj pusej nera salerkos ir ora trauke ir uzgesta reiks keist manau baka

Na galvoju, viso bako tai gal nekeičia, turėtų užtekt siurbliukus sužiūrėt, kur iš vienos pusės į kitą pumpuoja.

Neprisijungęs SENJORAS

• Žiūrėti profilį
tai ten yra du siurbliai,ne wienas?nes man kiek aiskino,kad yra tik wienas.

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
jej quatro vienas siurbliukas gali buti po galine sedyne,ji lengvai nusiima,oasiziurek,kitas bus bagazinei po kilimu,teks ardyt sonus ir isimt pado bagazines,seip nesunku,tik atsisuk visus varztus ir sonines abloskes gerai truktelk nes jos ant sponkiu laikos. speju jej pas tave mirksi kaj lieka dar puse bako tj bus kaltas ne siurbliukas o daviklis kuris matuoja kura esanti siurbliuko primpuojame puodely, viska issiardes turetum issitraukt visa ta puodeli. patikrint davikli gali issitraukes ji is puodelio, tada ysijunges degima paslankiok jo slankiojancia dali ir ziurek kada prades mirsket pakaitinimo zvakes. as taip savajaj dariau,nustaciau ta slankianciaja dali ant tos vietos kad nemirksetu lempute ir kad nebutu visiskai nusileidus nes jej bus nusieleidus rodys kad kuro nera ir siurbliukas nesuveiks ir vuolia man viskas veikia po siai dienai.

Neprisijungęs SENJORAS

• Žiūrėti profilį
reiks pabandyt.o ten sunku paciam?nes kad neprisidaryciau dar didesniu nesamoniu:)beje dekui.

Neprisijungęs nikolas

• Žiūrėti profilį
nesunku  ;)

Neprisijungęs SENJORAS

• Žiūrėti profilį
o gal iseitu tau paziuret?aisku as ten atsiardyciau wiska...nes as ir esu is klaipedos.dabar esu iswykes,bet grisiu uz poros sawaiciu.aisku ne uz dyka. :)

Neprisijungęs nikolas

• Žiūrėti profilį
tikrink pm  ;)

• Žiūrėti profilį
jokiu sonu nereikia ardyti kad prieiti prie bagazines pludes

Neprisijungęs nikolas

• Žiūrėti profilį
o kaip tada issimsi ta polisteroli?

• Žiūrėti profilį
bagazines kampuose yra tie tinklelio laikiklei juos atsukus ir pasikelia tas kilimas

Neprisijungęs nikolas

• Žiūrėti profilį
nu nesigyncisu nes buna skirtingu varijantu bet mano be sonu atlaisvinimo neissieme  ;)

• Žiūrėti profilį
nu nesigyncisu nes buna skirtingu varijantu bet mano be sonu atlaisvinimo neissieme  ;)
gali buti nesiginciju ir as  :)

Neprisijungęs aurimazas

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Tokia pati beda ir su mano auto. Turiu A6 quattro 99m. 2,5 TDI/110kw. Puse bako nudega ir uzsidega lempute zvakiu. Iki siol niekas neranda kas kur. Temos autoriau ar sutvarkei sia beda?