Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6(C4) 2.5tdi stabdziu vakumine pompa  (Skaityta 1993 kartus)

Neprisijungęs dariukasj

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
A6(C4) 2.5tdi stabdziu vakumine pompa
« Topic Start: 2011 Kovo 26, 13:05:13 »
Sveiki visi audistai

Noriu patart jei kas turit bedu su vakumine pompa. Nesugalvokit pirkt is svalkiu naudotu, nes tose pompose vienintele beda yra voztuveliai. Labai paprastai viskas yra isardoma ir pakeiciama. Pas mane yra klima (2.5TDI), tai ten ju buvo 4 vnt. Stai to rmk originalus audi numeris 068198819. Beje, tame rmk eina tik 2 voztuveliai.  Man tai kainavo 30LT, vietoj to, kad svalke uzsiprase 250LT - skirtumas yra?  :-]
Pasiziurekite visagaleje google ar tikrai apie tuos daiktus eina kalba. Kas jais prekiauja - gal neuzsiimsiu reklama, bet pagal originalu numeri, manau, nebus sunku susirast.
Nebent svetaines moderatoriai vel prades metyt, svelniai tariant, replikas, kad si tema jau buvo

Sekmes, Darius is Vilniaus

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 17, 14:11:46 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
Pirma paciam reiketu paieska pasinaudot, o paskui jau pult moderatorius :) http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,90783.0.html, cia net aprasyta kaip paciam pasikeist tas gumeles ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 26, 19:43:46 sukūrė Norvegas »

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
nice :D
jau daugiau metu esu parases visa keitimo procedura, po to kai man sustreikavo, taigi baust reik, kad paieska tikrai nesinaudoji  :D

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
vakar kaip tik stebėjau kaip keitė tuos vožtuvėlius,kaip Veil ir rašė kitoj temoj,4 lengvai gaunami,juos ir keitė,tačiau pagerėjimo neatsirado,įtarė kad tas penktasis blogas,tada pakeitė nauju visą siurblį,kaina kažkas virš 500.

Neprisijungęs GeduksA6

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi audistai

Noriu patart jei kas turit bedu su vakumine pompa. Nesugalvokit pirkt is svalkiu naudotu, nes tose pompose vienintele beda yra voztuveliai. Labai paprastai viskas yra isardoma ir pakeiciama. Pas mane yra klima (2.5TDI), tai ten ju buvo 4 vnt. Stai to rmk originalus audi numeris 068198819. Beje, tame rmk eina tik 2 voztuveliai.  Man tai kainavo 30LT, vietoj to, kad svalke uzsiprase 250LT - skirtumas yra?  :-]
Pasiziurekite visagaleje google ar tikrai apie tuos daiktus eina kalba. Kas jais prekiauja - gal neuzsiimsiu reklama, bet pagal originalu numeri, manau, nebus sunku susirast.
Nebent svetaines moderatoriai vel prades metyt, svelniai tariant, replikas, kad si tema jau buvo

Sveikas, norejau paklaust as db esu Danijoj, ir man nera galimybes ta problema sutvarkyt, o i lietuva vaziuosiu tik uz poros menesiu. Ar pasekmiu jokiu nebus jei per ta laika nepakeisiu?:)
Dekui!

Neprisijungęs Makacinas

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi audistai

Noriu patart jei kas turit bedu su vakumine pompa. Nesugalvokit pirkt is svalkiu naudotu, nes tose pompose vienintele beda yra voztuveliai. Labai paprastai viskas yra isardoma ir pakeiciama. Pas mane yra klima (2.5TDI), tai ten ju buvo 4 vnt. Stai to rmk originalus audi numeris 068198819. Beje, tame rmk eina tik 2 voztuveliai.  Man tai kainavo 30LT, vietoj to, kad svalke uzsiprase 250LT - skirtumas yra?  :-]

Sveikas, norejau paklaust as db esu Danijoj, ir man nera galimybes ta problema sutvarkyt, o i lietuva vaziuosiu tik uz poros menesiu. Ar pasekmiu jokiu nebus jei per ta laika nepakeisiu?:)
Dekui!
problema buvo ne tam plastmasiniame juodame voztuvelyje. o pompos cilindre ir stumoklio ziede, jai jie issideveja tai keiski ka nori. o remontinio ziedo gati nepavyko,tipo negamina tokiu

Neprisijungęs sauliniz

• Įrašai: 54
    • Žiūrėti profilį
Re: A6(C4) 2.5tdi stabdziu vakumine pompa
« Atsakymas #6: 2011 Balandžio 23, 09:42:50 »
netinka tas prekes kodas kur duotas, jis eina golfu ir audiniu iki 91m.