Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 1.9tdi 81kW (AFN) Plaukiojancio smagracio keitimas i paprasta  (Skaityta 76719 kartus)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19574
    • Žiūrėti profilį
O koks skirtumas jei palieki masina stovet ant begio ar ant laisvo?
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
smagratyje yra spyruoklės taigi palikdamas ant begio masina visa apkrova (itempimas) stovint (nebent masina ant idealiai lygaus pavirsiaus) nuo ratu per pusasius greiciu deze SMAGRATI ir i varikli kuris kompresijos deka neleidzia masinai vaziuoti, vienintelis spyruokliuojantis mazgas siame cikle yra smagratis taigi jam pastoviai duodant itempima stovint jis greiciau nusibaigia

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
tai taip pat galioja DSG ir Multitronik aut deziu savininkams

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
manautas pats tada ir su paprasta sankaba tik tada diskui ateina galas greiciau :)

Neprisijungęs Darius44

• Įrašai: 316
    • Žiūrėti profilį
o as kaip tik visada ant begio palieku taupydamas rucnyka  :D

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
o as kaip tik visada ant begio palieku taupydamas rucnyka  :D
tie taupymai paskui per gerkle islenda kai reik trosus keist ir suportus restauruot.

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
kaiptik rankinio nenaudojimas i jo gadinimas :) Beja turiu du komplektus 1,9tdi sankabu 228mm gero stovio abu, vienas keliaus i mano a4 ir viena perleisciau jums jei kam reikes nebrangiai :) Gavosi taip kad nupirkau as viena ir dar viena tevas :D turiu du abu i mano a4 netilps :D

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
kaiptik rankinio nenaudojimas i jo gadinimas :) Beja turiu du komplektus 1,9tdi sankabu 228mm gero stovio abu, vienas keliaus i mano a4 ir viena perleisciau jums jei kam reikes nebrangiai :) Gavosi taip kad nupirkau as viena ir dar viena tevas :D turiu du abu i mano a4 netilps :D
Daryk DSG :-]

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
Bijau kad gali nepavykt :D

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
nepabandes nesuzinosi ;)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
Taigi vat susidejau paprasta sankaba nuo b4 66kw 228mm :) is pradziu biski buyksuot bandydavo bet dabar jau viskas ok :) pasikeite tik tas kad pedalis tapo minkstesnis ir siek tiek labai nezymiai padidejo vibracija kai uzmini ant gazo iki dugno :) bet gerai nors tame kad mieste pradedant vaziuot nedrebavisa masina :)

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
dabar keisi ta sankaba 2 kartus per metus

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
ai ka jus cia snekat pievas, zmones jau senai vazineja su tom paprastom sankabom ir niekas nesidaro.. ir nei keicia nei nk :) o jei reikes tai ir pasikeisiu, lygiai dvi valandos uztruko ja pakeist :)

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
lygiai dvi valandos uztruko ja pakeist :)
gerai tu cia per 2 h viska, man 12 dienu reikejo  :-]

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
i servisa nuvarem kur tevas ir dedis dirba sakau imsiuos darbo, tai jie kaip eme abu tai man prieit nlb ejo ir po 2 val nuo akumo atjungimo jau vaziavau :D

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Pakeitus ir man buvo dinges tampymasis atleidziant sankaba, bet paskui vel atsirado

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
Bet tai kame cia gali buti beda? :)

Neprisijungęs Falk3n

• Įrašai: 1012
    • Žiūrėti profilį
o negali but pagalves?  :V

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
o negali but pagalves?  :V
atmeciau pagalves, nes pakeitus buvo dinges tampymasis kuriam tai laikui, o ir is paziuros pagalves sveikos atrode

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Db pas tave dreba,nes sankabos diske spyruokles issidauze.Ne be reikalo dejo plaukiojanti smagrati.Jis ilgiau tarnauja,negu 5 spyruoklytes diske.

Neprisijungęs wowana

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
 i 81 kW idet nuo 66kw sankaba su paprastu smagraciu tai suprantu kad imanoma,
 o  kaip su 96kw 6 begiu... kad imanoma idet paprasta smagrati tai tikrai , bet kokias butu pasekmes ?

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
smagratyje yra spyruoklės taigi palikdamas ant begio masina visa apkrova (itempimas) stovint (nebent masina ant idealiai lygaus pavirsiaus) nuo ratu per pusasius greiciu deze SMAGRATI ir i varikli kuris kompresijos deka neleidzia masinai vaziuoti, vienintelis spyruokliuojantis mazgas siame cikle yra smagratis taigi jam pastoviai duodant itempima stovint jis greiciau nusibaigia

nenoriu asmenskai izeisti ka cituoju,bet siuo atveju teks pareikst ir savo nuomone...
manau,kad tai yra tik Jusu nuomone.as asmeniskai su ja nesutinku. gamintojas visas skirtingas sankabas yra pakankamai gerai istestaves-pries paleisdamas i gamyba.ir tokia smulkmena,kaip parkavimas ant begio yra visiskai nereiksminga,bet kokio tipo sankabai.
jai atejo brisiaus galas tai taip ir yra... kad ir kaip tai skausmingai mustu per kisene...

P.S. vaikau savo mamytes a4 1,9tdi 81kw jau metus miesto salygom,o mano koja sunki.taip ,kad apkrova sankabai didesne nuo mano sunkios kojos nei parkavimo rezimo.auto praejusi virs 300 k.km. kolkas nesijaucia jokiu nesklandumu.jai ateis brisiaus galas - kitaip nebus... keisim.kad ir kiek tai bus skausminga piniginei...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
i 81 kW idet nuo 66kw sankaba su paprastu smagraciu tai suprantu kad imanoma,
 o  kaip su 96kw 6 begiu... kad imanoma idet paprasta smagrati tai tikrai , bet kokias butu pasekmes ?

Ir kokio modelio tinka paprastas smagratis i 96 kw varikli ?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
tai visdelto kazkas mane anksciau suklaidino,po mano posto kur zmogus rase audi 2,5 tdi pirkimas ar kazkaip panasiai,del 1,9 tdi PD varikliu.visdelto tokie yra.... tuo metu as remiausi savo ziniomis pagal passat 1,9tdi.... po 97 metu,turedamas omeny 98metu modeli.spejau,kad ir audi montavo ta pati varikli po 81kw. intrigantai...  :-{

:-] apie ka tu cia?

Neprisijungęs patsmaziausias

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
Sveiki vyrai,kad nekurt naujos temos turiu klausimeli ar tinka sankaba(visas kompletas smagratis diskas diskatorius)nuo 1.9 PD i 1.9 TDI 66kw?