Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 1.9tdi 81kW (AFN) Plaukiojancio smagracio keitimas i paprasta  (Skaityta 76515 kartus)

Neprisijungęs inferno

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
nebekeisciau ir as i paprasta  :D geriau deveta plaukiojanti uzdet
o kas butent nepasiteisino? tik vaziavimo komfortas nukentejo, ar kazka pradejo lauzyt? Pats metausi tarp valeo kit'o ir 66kw vienos mases.

Neprisijungęs Darius44

• Įrašai: 316
    • Žiūrėti profilį
Kaip ir minejo liudzmaris, siek tiek jauciasi didesnes vibracijos minant gaza, ko pasekoje gali trumpiau tarnaut greiciu deze ir siaip vaziavimo malonumas krenta  :D

Neprisijungęs Makacinas

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
pakeitus i kieta smagraty vibracijos jum gal galvoj padideja? o kad nuo ju dezes subyra tai nei nerasykit tokiu nesamoniu. tos dezes byrejo ir byres.
 negasdinkit zmoniu.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
pakeitus i kieta smagraty vibracijos jum gal galvoj padideja? o kad nuo ju dezes subyra tai nei nerasykit tokiu nesamoniu. tos dezes byrejo ir byres.
 negasdinkit zmoniu.

Jeigu jau taip kategoriskai tvirtini, tai tada paaiskink del kokiu priezasciu buvo pradeti naudoti plaukiojantys smagraciai.

Neprisijungęs Falk3n

• Įrašai: 1012
    • Žiūrėti profilį
Jeigu jau taip kategoriskai tvirtini, tai tada paaiskink del kokiu priezasciu buvo pradeti naudoti plaukiojantys smagraciai.
Manyciau del vaziavimo komforto, svelnesnes sankabos ir kad sumazinti apkrovas dezei (bet tai nereiskia kad tos apkrovos prades lauzyt dezes, tiesiog prailginamas tarnavimo laikas) ;)

Neprisijungęs Makacinas

• Žiūrėti profilį
nepykit uz kategoriskuma.
bet is profesines puses pastebejau kad  masinu su minkstais smagraciais dezes labiau byra,bet manau kad cia ne del smagraciu o del del to kad kuo naujesnes masinos tuo jos silpnesnes ir jei pakeitus y kieta smagrati subiro deze tai tik sutapimas,vw ir audi minkstiem smagraciam gamykla davus 120000km. manau lb mazai.
 o del vibraciju tai jos gali jaustis nebent tik gerai uzmynus gaza.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 05, 21:38:10 sukūrė Makacinas »

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Prie didziausio sukimo momento tikrai jausdavosi ypac 5 begiu kai uzspausdavai. Buvo vibraciju ir su plaukiojanciu, bet pakeitus i paprasta, jos nesumazejo, o padidejo  :)

Neprisijungęs Makacinas

• Žiūrėti profilį
Prie didziausio sukimo momento tikrai jausdavosi ypac 5 begiu kai uzspausdavai. Buvo vibraciju ir su plaukiojanciu, bet pakeitus i paprasta, jos nesumazejo, o padidejo  :)
taip. kaip  sakai, prie didziausio sukimo momento.
bet jei "nedrozi" tai nieko ten papyldomo nesijaucia.

Neprisijungęs Falk3n

• Žiūrėti profilį
taip. kaip  sakai, prie didziausio sukimo momento.
bet jei "nedrozi" tai nieko ten papyldomo nesijaucia.
Tai kai nedrozi ir plaukiojantis nedreba :D

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
neskaitau drozimu, kai ant lenkimo spaudi  :)

Neprisijungęs Falk3n

• Žiūrėti profilį
o negali buti del tokios vibracijos kaltos vidines granatos arba reduktorius?

Neprisijungęs Makacinas

• Žiūrėti profilį
gali buti tik tuo atveju jeigu jose sukieteja tepalas, bet jei tepalas tirstas tai viskas su jomis ok.

Neprisijungęs Makacinas

• Žiūrėti profilį
tik man labai keista kad tokiu masinu kaip a4 nueitu smagratis.
7 metai imu ir dedu greiciu dezes, keiciu sankabas ir nieko daugiau, bet nepasitaike kad butu parejes smagratis tokiu auto kuriu variklis stovi isilgai, nes ju dezes pirminis velenelis centruojasi alkuniniame velene.
kas kita kuriu stovi skersai tu deziu veleneliai nesicentruoja ir tu smagraciai bira lb daznai.
nu bet visko buna .

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
nebeieskojau kas ten nuo ko vibruoja, nebebuvo sveikatos  :D pasirinkau kita zaidimu aikstele  :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
tik man labai keista kad tokiu masinu kaip a4 nueitu smagratis.
7 metai imu ir dedu greiciu dezes, keiciu sankabas ir nieko daugiau, bet nepasitaike kad butu parejes smagratis tokiu auto kuriu variklis stovi isilgai, nes ju dezes pirminis velenelis centruojasi alkuniniame velene.
kas kita kuriu stovi skersai tu deziu veleneliai nesicentruoja ir tu smagraciai bira lb daznai.
nu bet visko buna .

Gaila , kad ismetes , parodyciau kolekcija plaukiojanciu smagraciu ir butent a4, tame tarpe ir 2008,2009 metu masinu, nors as su greiciu deziu ar sankabu remontu nieko bendro neturiu.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
tik nedarykit klaidos ir nedekit neplaukiojanciu smagraciu i masinas su PD varikliais, nebent butu idealus purkstuku balansas. Anot kaikuriu zmoniu tada greiciu deze labai greitai eina velniop.

Neprisijungęs Makacinas

• Žiūrėti profilį
ar su kietu ar su mynkstu smagraciu dezes labai byra audi ir vw. pd ar td vienodai nelaiko. juolab kai  a4 81kw stovi ta pati bulkine 5 begiu deze - tai ka bendro turi bulka  audi 80 ir plaukiojantis smagratis? audi b4 tdi ta pati deze laike su kietu smagraciu o jau a4 ar vw b5 jau nelaiko?
kaip jus manot?

Neprisijungęs DoneJones

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Pasidalinsiu aš savo patirtimi dėl DMF keitimo į SMF. Visa ši istorija man kainavo bent apie 500 Lt į balą išmestų pinigų (neskaitant savaitės streso), tad gal bus naudinga ir kam nors kitam.
Prisiskaitęs forumų ir kaip dalyviams gerai sekasi keisti DMF į SMF, ir paklausęs meistrų patarimo, kad jau ne vienam tokią operaciją padarę, nusprendžiau ir aš vibruojantį DMF pakeisti į SMF. Auto 96 kV PD, 6 pavarų dėžė. Kadangi ieškojau naujo SMF, Luk ir Sachs nieko neturėjo pakeitimui, o Valeo, ne iš karto (nes pagal auto markę jų duombazė nieko nerodė, bet pagal ją suradę Sachs DMF atrado ir atitikmenį jam SMF). Taigi už 1800 litų gavau visą VALEO komplektą SMF su diskatoriumi, disku ir paprastu smagračiu. Visa tai sumontavus ir išvažiavus (sumontavimas viskas atitiko) apėmė šokas – įsibėgėjant ir variklio sūkiams kertant 1500-1900 aps/min zoną pasigirsta koks tai skardinis džžžžiiichhh. Meistrai pakėlė ant keltuvo, suko laisvais ratais – nesigirdi nieko. Palieku kelioms dienoms tyrimams, joms praėjus skambina ir sako (nors pats jau įtariu, kad tai naujoji sankaba taip dirba), kad dar pas kažką su tokiu motoru ir dėže buvo analogiškas variantas kai pakeitė DMF į Valeo SMF.
Važiuoju pas pardavėjus, kurie man pardavė tą džiaugsmą. Sėdam, pervežu, netiki, aiškint bando savo tiesas, nors 2, 3 pavara tik džžžžiiichhh, o va jau kai 5 pavara esant 80 km/h greičiui ir gazas į dugna, pasigirsta toks kriokimas, kaip būtų kiauras duslintuvas prie „kelnių“, tada suklūsta ir jie. Aišku man pinigų už tą Valeo SMF nesiruošia gražinti tik pasiūlo pakeisti jį į SACHS DMF (gaunu beveik 200 minusą, nei būčiau atgavęs pinigus ir tarkim per internetą tą patį SACHS pirkęs iš Tanagros). Na, bet tiek tos, jie prekybininkai, jie už kažką irgi nori gyventi.
Vėl dėžės nuėmimas, pastatymas (300 Lt žinoma iš mano kišenės) ir viskas gražu, jokių vibracijų, džžžžiiichhh ar kriokimų.
Nieks negali patikėti kad taip Valeo nedirbo. Prie mano akių buvo išpakuota nauja pakuotė, nebuvo dėvėta, užkliuvo tik tai, kad gan didelės spyruoklės diske judėjo nesunkiai į šonus jas paspaudžiant pirštais (logiška būtų manyti, kad turėtų būti įspraustos tvirtai, kas čia per laisvi elementai dabar tokiam įrenginį). Meistrų nuomone, kad ir laisvas spyruokles kažkas vis vien turėtų išjudinti – gal papuolė toks nevykęs reikalas – kaip brokas ir nesubalansuotas Valeo SMF?
Pardavėjas suvertė bėdą, kad vis tik tokiam auto (96 kV su dideliu sukimo momentu) toks Valeo SMF netinka. Kiek eksperimentavau, mano nuomone dėl didelio sukimo momento nepanašu kad taip turėtų darytis – važiuojant užmiestį 80 km/h 5 pavara, sūkiai apie 1800 aps/min, tik vos vos davus aksceleracijos jau jaučiasi vibracija ir karkimas, arba jei vos vos kyla į įkalnę kelias, gauna šiek tiek apkrovą SMF ir pradeda vibruoti. Aišku, jei prie tokių sūkių gerai užmini gazą – kriokimas, kad net žmona sukoneivė tokį sprendimą – „kas čia per traktorius“. Beje, pats sankabos diskas prie viso to tikrai neslysta ir neprasisuka.
Tokia mano patirtis, o dėl keitimų DMF į SMF spręskit patys. Dar kas nepatiko:
-   ant laisvų sūkių vibracija didesnė SMF nei DMF, nes jis gerokai lengvesnis (vibracija vos ne tokia pat kaip senojo originalaus Luk DMF kurį metėm lauk),
-   perjunginėjant pavaras mieste užknisa vis galvoti tai daryti švelniai, nes garantuotai gausi DUNGT į ratus, kas visiškai nepriduoda komforto, ypač jei bandai sustartuoti geriau nuo sankryžos.
Taigi sudėjus SACHS dvimasį visos šios problemos pradingo. Aišku kiek jis sugebės tarnauti, kitas klausimas (SACHS made in Slovak Republic). Bet vis vien daugiau niekad neeksperimentuosiu su keitimais DMF į SMF. Beje, visas veiksmas vyko Vilniuje.

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
Gaila , kad ismetes , parodyciau kolekcija plaukiojanciu smagraciu ir butent a4, tame tarpe ir 2008,2009 metu masinu, nors as su greiciu deziu ar sankabu remontu nieko bendro neturiu.

per menesi pakeiciau 4 smagracius audi a4 2008-2009 2,0tdi  rida nuo 90000iki 180000

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
Pasidalinsiu aš savo patirtimi dėl DMF keitimo į SMF. Visa ši istorija man kainavo bent apie 500 Lt į balą išmestų pinigų (neskaitant savaitės streso), tad gal bus naudinga ir kam nors kitam.
Prisiskaitęs forumų ir kaip dalyviams gerai sekasi keisti DMF į SMF, ir paklausęs meistrų patarimo, kad jau ne vienam tokią operaciją padarę, nusprendžiau ir aš vibruojantį DMF pakeisti į SMF. Auto 96 kV PD, 6 pavarų dėžė. Kadangi ieškojau naujo SMF, Luk ir Sachs nieko neturėjo pakeitimui, o Valeo, ne iš karto (nes pagal auto markę jų duombazė nieko nerodė, bet pagal ją suradę Sachs DMF atrado ir atitikmenį jam SMF). Taigi už 1800 litų gavau visą VALEO komplektą SMF su diskatoriumi, disku ir paprastu smagračiu. Visa tai sumontavus ir išvažiavus (sumontavimas viskas atitiko) apėmė šokas – įsibėgėjant ir variklio sūkiams kertant 1500-1900 aps/min zoną pasigirsta koks tai skardinis džžžžiiichhh. Meistrai pakėlė ant keltuvo, suko laisvais ratais – nesigirdi nieko. Palieku kelioms dienoms tyrimams, joms praėjus skambina ir sako (nors pats jau įtariu, kad tai naujoji sankaba taip dirba), kad dar pas kažką su tokiu motoru ir dėže buvo analogiškas variantas kai pakeitė DMF į Valeo SMF.
Važiuoju pas pardavėjus, kurie man pardavė tą džiaugsmą. Sėdam, pervežu, netiki, aiškint bando savo tiesas, nors 2, 3 pavara tik džžžžiiichhh, o va jau kai 5 pavara esant 80 km/h greičiui ir gazas į dugna, pasigirsta toks kriokimas, kaip būtų kiauras duslintuvas prie „kelnių“, tada suklūsta ir jie. Aišku man pinigų už tą Valeo SMF nesiruošia gražinti tik pasiūlo pakeisti jį į SACHS DMF (gaunu beveik 200 minusą, nei būčiau atgavęs pinigus ir tarkim per internetą tą patį SACHS pirkęs iš Tanagros). Na, bet tiek tos, jie prekybininkai, jie už kažką irgi nori gyventi.
Vėl dėžės nuėmimas, pastatymas (300 Lt žinoma iš mano kišenės) ir viskas gražu, jokių vibracijų, džžžžiiichhh ar kriokimų.
Nieks negali patikėti kad taip Valeo nedirbo. Prie mano akių buvo išpakuota nauja pakuotė, nebuvo dėvėta, užkliuvo tik tai, kad gan didelės spyruoklės diske judėjo nesunkiai į šonus jas paspaudžiant pirštais (logiška būtų manyti, kad turėtų būti įspraustos tvirtai, kas čia per laisvi elementai dabar tokiam įrenginį). Meistrų nuomone, kad ir laisvas spyruokles kažkas vis vien turėtų išjudinti – gal papuolė toks nevykęs reikalas – kaip brokas ir nesubalansuotas Valeo SMF?
Pardavėjas suvertė bėdą, kad vis tik tokiam auto (96 kV su dideliu sukimo momentu) toks Valeo SMF netinka. Kiek eksperimentavau, mano nuomone dėl didelio sukimo momento nepanašu kad taip turėtų darytis – važiuojant užmiestį 80 km/h 5 pavara, sūkiai apie 1800 aps/min, tik vos vos davus aksceleracijos jau jaučiasi vibracija ir karkimas, arba jei vos vos kyla į įkalnę kelias, gauna šiek tiek apkrovą SMF ir pradeda vibruoti. Aišku, jei prie tokių sūkių gerai užmini gazą – kriokimas, kad net žmona sukoneivė tokį sprendimą – „kas čia per traktorius“. Beje, pats sankabos diskas prie viso to tikrai neslysta ir neprasisuka.
Tokia mano patirtis, o dėl keitimų DMF į SMF spręskit patys. Dar kas nepatiko:
-   ant laisvų sūkių vibracija didesnė SMF nei DMF, nes jis gerokai lengvesnis (vibracija vos ne tokia pat kaip senojo originalaus Luk DMF kurį metėm lauk),
-   perjunginėjant pavaras mieste užknisa vis galvoti tai daryti švelniai, nes garantuotai gausi DUNGT į ratus, kas visiškai nepriduoda komforto, ypač jei bandai sustartuoti geriau nuo sankryžos.
Taigi sudėjus SACHS dvimasį visos šios problemos pradingo. Aišku kiek jis sugebės tarnauti, kitas klausimas (SACHS made in Slovak Republic). Bet vis vien daugiau niekad neeksperimentuosiu su keitimais DMF į SMF. Beje, visas veiksmas vyko Vilniuje.

gal netycia koda valeo komplekto turi/atsimeni  butu idomu pasinagrinet

Neprisijungęs Makacinas

• Žiūrėti profilį
  TAIP. :)
su tais valeo tikrai kazkas prasidejo negerai, gal lietuvele pigesniu uzsipirko(brokuotu). sia savaite du komplektus mainiau ir abu blogai. kazkaip ir man jau nuomone keiciasi apie situs mainus :)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
Galima vazinet ir pancininko rezimu visvien tas drebejimas juntamas su paprastu smagraciu, ir cia ne man vienam taip buvo, sankaba nepakieteja nei kiek, o kad dezes birtu nuo to tai nemaciau, ir man nepabiro, nors butu buve nuo ko, tik esu skaites atveju kai pd dezes griuvo :)

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
2.0 tdi, preis metus vietoj plaukiojancio idetas visas paprastos sankabos komplektas naujas, viskas ok po siai dienai (tfu tfu tfu), bet kad jauciasi ant komforto tai - FAKTAS

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
vw bora 85kw  neseniai statem tai jokio skirtumo nepajautem,  siandien caddy 77kw statysim , tai pranesiu kas kaip , pries tai drebejo penktu begiu dugna išmynus, o išėmus sankabos komplekta atrodo kad butu viskas restauruota net smagratis kazkoks aptekintas ir praktiskai nesisukineja, vienzo bandom

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
isvaziavo caddy su valeo kitu, ir klientas patenkintas ir man paciam įspūdi paliko kaip vedasi ir gesinasi jokiu sudrebejimu begiai jungineajsi normaliai , jokio diskomforto nepajauciau vieni pliusai