Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 1.9tdi 81kW (AFN) Plaukiojancio smagracio keitimas i paprasta  (Skaityta 76649 kartus)

Neprisijungęs rimvak

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
:D :D AAaaa :D nu bet dbr yra tai visvien jaucia ar kaip gaziko ar normaliai :)

Koks dar gazikas, jeigu nepavargusias dalis susideda viskas ten gerai su ta sankaba buna, gal siek tiek ciut ciut skiriasi

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
as dejau is anglo sankaba buvo nesenai keista,viskas labai geram stovi.taip kad viskas pas mane gerai,jokiu problemu

Neprisijungęs rimvak

• Žiūrėti profilį
na ir kokie pasikeitimai, padidejo vibracija? kaip su pajudejimu is vietos?

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
manau is vietos palyginus plaukiojanti ir ne smagrati,skyrtumas butu,nes su plaukiojanciu svelniau sukabina.bet man tai netrugdo.o dar jei ir mano zmona nesiskundzia tai reiskias tikrai neblogai

Neprisijungęs rimvak

• Žiūrėti profilį
o visos tos vibracijos, didesnes nei su plaukiojanciu ar ne? nes pastebejau dauguma pasikeite plaukiojanti i paprasta skundziasi, kad situacija nepagero, nes vibracija vistiek liko..

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
puslapiu atgal rasiau kad pas mane buvo automatas,ir jokiu vibraciju nebuvo

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
bėda ta,kad kai atsiranda vibracija ir būna plaukiojantis smagratis,pirmiausiai puolama jį keist į paprastą gerai neišsiaiškinus nuo ko ta vibracija atsirado,tada ir atsitinka taip,kad pakeitus visą sankaba vibracija lieka,nes ji ir buvo visai ne nuo smagračio...

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
Mano atveju tai jokiu vibraciju nera, tik kad buksuoja sankaba, tai desiu paprasta iskart :) o jei smagratis bus geras ten kai isiimsiu tai parduot dar galima bus gal kam prireiks :)

Neprisijungęs rimvak

• Žiūrėti profilį
Pagaliau pasikeiciau plaukiojanti smagrati i paprasta ir visos vibracijos dingo. Pasikeitimai po keitimo tokie, kad sankaba dabar labai lengvai isispaudzia ir pavaros graziai junginejasi, tik tiek kad gal pajudant is vietos sankaba siek tiek jautresne pasidare, bet tai tikrai nera didele problema :)

Neprisijungęs Falk3n

• Įrašai: 1012
    • Žiūrėti profilį
Pagaliau pasikeiciau plaukiojanti smagrati i paprasta ir visos vibracijos dingo. Pasikeitimai po keitimo tokie, kad sankaba dabar labai lengvai isispaudzia ir pavaros graziai junginejasi, tik tiek kad gal pajudant is vietos sankaba siek tiek jautresne pasidare, bet tai tikrai nera didele problema :)
Gal placiau gali apie keitima? Kas tiko nuo seno komplekto? Gal kokiu niaunsu yra dedant neplaukiojanti komplekta?

Neprisijungęs rimvak

• Žiūrėti profilį
Gal placiau gali apie keitima? Kas tiko nuo seno komplekto? Gal kokiu niaunsu yra dedant neplaukiojanti komplekta?

Pirkau visa nauja komplekta ir dejau

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
valeo 4P ? tikrai geras daiktas

Neprisijungęs rimvak

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Kindza

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
Pasidalinsiu ir as savo patirtim :) Visu pirma vibracija vibracijai nelygi... Jei ant laisvu apsuku variklis purtosi taip, kad atrodo jog vienas cilindras nedirba - tada tai tikrai smagratis del to kaltas , bet jei vidracija svelnesne tai jau gali buti variklio pagalves arba pvz kaip buvo pas mane duslintuvo gumos  :D As jau vienu momentu norejau kelt apsukas, bet atsitiktinai pridejus ranka prie dusliaus ir ji siek tiek paspaudus vibracija dingo :) Pasikeiciau dusliaus gumas ir vazineju patenkintas. O del smagracio keitimo is 81 i 66 kW tai dekit visi su salyga, kad ne tik smagrati, bet ir visa sankabos komplekta reikia keisti nuo 66kW variklio ir butinai pasikeiskit iscentravimo guoliuka, kuris statosi i smagrati, neuztenka pasikeist vien tik ismynimo guoliuko :)
O del cipavimo tai nuo smagracio niekas nepriklauso, ar pas tave 66 kW ar 200kW, cia svarbus tampa sankabos diskas, kuo didesne variklio galia, tuo stipresne turi buti sankaba( prasideda visokios keramikines su sustiprintais diskatoriais :)
Sekmes vsiems vazinejant ir keiciant :)

Neprisijungęs rimvak

• Žiūrėti profilį
Galiu tiksliai apibudint kaip buna kai smagratis visiskai nusibaigia. Mano plaukiojanciui smagraciui kai artejo paskutinioji tai vibracija buvo baisi. Stovint vietoj budavo baisus triuksmai, toks vaizdas, kad kazkas akmeni imetes variklin butu, vibruodavo variklis tiek, kad net visas salonas kratydavosi, pats taipogi jausdavausi kaip vibro dezej kokioj nors.. Jau pries pabaiga isvis netgi vaziuojant jausdavosi masinos virpesiai. Imynus sankaba iki puses tiek vaziuojant tiek stovint vietoj per padala jausdavau smarku pulsavima, o ir pats pedalas iki galo labai sunkiai issimyndavo.
Tad nezinau kokios ten pas jus vibracijos buna, bet jeigu nezinot kas 100% kaltas del vibracijos, tai vaziuokit tol kol jusu smagratis visiskai subirs ir jau purtysis masina tiek, kad net vairas ir visa panele vibruos, tada jau tikrai zinosit, kad kaltas smagratis o ir tokiu atveju manau be garsu neapsieisit, pasilus varikliui salone labai puikiai girdesis nelabai malonus ausiai garsai :)

Neprisijungęs Nepatyres

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
valeo 4P ? tikrai geras daiktas

o cia "4P" kazkoks iskirtinis-pastiprintas Valeo komplektas ar iprastas nuo 1.9Tdi 66 kw?

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
specialus komplektas 81kw su paprastu smagraciu ir dempferiais ant sankabos disko

Neprisijungęs RobeA4

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Kaip i ta pacia tema  ,turiu audi a4 1,9 tdi 66  ir turiu greiciu deze  a4 1,9tdi 81kw  ar viskas tiks  idejus 81kw deze?

Neprisijungęs Napolis

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
Galiu tiksliai apibudint kaip buna kai smagratis visiskai nusibaigia. Mano plaukiojanciui smagraciui kai artejo paskutinioji tai vibracija buvo baisi. Stovint vietoj budavo baisus triuksmai, toks vaizdas, kad kazkas akmeni imetes variklin butu, vibruodavo variklis tiek, kad net visas salonas kratydavosi, pats taipogi jausdavausi kaip vibro dezej kokioj nors.. Jau pries pabaiga isvis netgi vaziuojant jausdavosi masinos virpesiai. Imynus sankaba iki puses tiek vaziuojant tiek stovint vietoj per padala jausdavau smarku pulsavima, o ir pats pedalas iki galo labai sunkiai issimyndavo.
Tad nezinau kokios ten pas jus vibracijos buna, bet jeigu nezinot kas 100% kaltas del vibracijos, tai vaziuokit tol kol jusu smagratis visiskai subirs ir jau purtysis masina tiek, kad net vairas ir visa panele vibruos, tada jau tikrai zinosit, kad kaltas smagratis o ir tokiu atveju manau be garsu neapsieisit, pasilus varikliui salone labai puikiai girdesis nelabai malonus ausiai garsai :)
Ir kiek kaina bendra gavosi?

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
o tai negalimas toks variantas kad det smagrati nuo 66kw o diska ta valeo 4p?:)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
Yra tiesos kad su paprastu smagraciu nelaiko starteris? cia man papasakojo toki dalyka, bet kazkaip lyg vazineja zmones ir laiko jiem tie starteriai :)

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
ir dar yra toks dalykas,kad nelaiko ta sankaba 66kw

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
taip ta 81 taip ta 66kw nelaiko manau :)

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
nepalikineju ant begio kai masina parkuoju, ir begius jungineju tvarkingai ( vazineju tikrai gretai) tai sankaba ir plaukiojantis smagratis ant boros 81kw jau 210 000km laiko

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
As ant brgio irgi niekad nepalikineju, bet sankaba jau i pabaiga :) aisku jei nekeista tai ji ragavusi virs 300k km :) nusipirkau paprasta sankaba nuo b4 tdi, bet db pasimatavau diska o jis 210mm tik.. kaip pas TD   :/ ir db negaliu pasimatuot diskatoriaus ir smagracio didziu nes like jie toli toli padeti.. galvoju gal diskelis idetas toj beskej buvo 210mm o patssmagratis ir diskatorius bus 228 kaip priklauso...