Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2005 A6 2.0 TDI 103 KW vibracija, trukciojimas  (Skaityta 4166 kartus)

Neprisijungęs uregiss

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
2005 A6 2.0 TDI 103 KW vibracija, trukciojimas
« Topic Start: 2011 Rugpjūčio 20, 00:57:39 »
Sveiki, vibracija jauciasi salone, dreba variklis, kartais dingsta drebejimas, vaziuojant taip pat kartais sutrukcioja  nuo 2.2 apsuku kazkur.  dariau degnostika nieko nemato,  padekit dekui

Neprisijungęs need1982

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
dėl vibracijos gali būti kaltas smagratis ( priklauso kokia ta vibracija), bet trukciojimas tai cia jau kuro padavimo problemos ( ar testavo mašiną važiuojančią?)

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
Kaltas smagratis.

Neprisijungęs uregiss

• Žiūrėti profilį
dėl vibracijos gali būti kaltas smagratis ( priklauso kokia ta vibracija), bet trukciojimas tai cia jau kuro padavimo problemos ( ar testavo mašiną važiuojančią?)

Ne vaziuojancios netestavo,  vibracija netuolygi,  kartais lyg ir apsukos ciut sokineja, momentais  stiprus drebejmas, momentais ciut tik...

Neprisijungęs uregiss

• Žiūrėti profilį
Kaltas smagratis.
gal zinot remonto eiga?  kiek  mazdaug ir kas kaip dekui.

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Pirma remonto eiga išsiaiškint kame tiksliai bėda ;)

Neprisijungęs CTRL

• Žiūrėti profilį
Kaltas smagratis.
gal zinot remonto eiga?  kiek  mazdaug ir kas kaip dekui.

Nuvažiuoji į servisa, ten išima iš tavo Audi smagrati, tada įdeda naują iš tavęs paima ~2.000 Lt ir viskas.

Neprisijungęs uregiss

• Žiūrėti profilį
  butent kad sunku rasti beda, vibracija, nepastovi pvz: kaip sendien uzsikuriua nieko kaip viskas butu normaliai  kartais dingsta kartais momentais uzeina kaip variklis drebetu, vibroutu...  kalbejau su zmonem kurie kazka ismano tai sako greiciausiai  gali buti purkstukas kazkuris ?  bet ant kompo nemato burkstuku darbo, ar tik reikia  vaziuoti y audi centra ten gal rimtesi kompai?  dekui...  uz info...

Neprisijungęs uregiss

• Žiūrėti profilį
Kaltas smagratis.
gal zinot remonto eiga?  kiek  mazdaug ir kas kaip dekui.

Nuvažiuoji į servisa, ten išima iš tavo Audi smagrati, tada įdeda naują iš tavęs paima ~2.000 Lt ir viskas.
  bet nera 100 %  aisku kad smagratis...  nes kiek suprantu jei jis butu parejes butu tolygus ir pasovus vibravimas.

Neprisijungęs CTRL

• Žiūrėti profilį
Man buvo lygiai taip pat, kaip tu rašai su A3 2.0TDI 103kW. Tai pakeitė smagrati ir bėda dingo.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
  butent kad sunku rasti beda, vibracija, nepastovi pvz: kaip sendien uzsikuriua nieko kaip viskas butu normaliai  kartais dingsta kartais momentais uzeina kaip variklis drebetu, vibroutu...  kalbejau su zmonem kurie kazka ismano tai sako greiciausiai  gali buti purkstukas kazkuris ?  bet ant kompo nemato burkstuku darbo, ar tik reikia  vaziuoti y audi centra ten gal rimtesi kompai?  dekui...  uz info...

Rimtos diagnostikos, jei net purkštukų darbo parametrų nemato :D

Neprisijungęs uregiss

• Žiūrėti profilį
Man buvo lygiai taip pat, kaip tu rašai su A3 2.0TDI 103kW. Tai pakeitė smagrati ir bėda dingo.
hmm  o klausyk  nebudavo, kad sutrukciudavo nu tarkim antra pavara ramiai vaziuojant mazdaug ties 2- 2.2  apsuku???  dekui

Neprisijungęs CTRL

• Žiūrėti profilį
Būdavo visaip, kartais net ir stabdant ant laisvo begio trukčiodavo.

Neprisijungęs uregiss

• Žiūrėti profilį
   o kaip tau patikrino kazkaip kad smagrtis? ar koiu budu rado sita liga?  nu snd vaziuojan is vis stiprokai buvo pradejus tampytis ties 2 tuks apsuku, bet gazo uzmeciau  nieko  traukia...  tai net nznua  pasimetes esu nznua nuo ko pradeti...  didelis deki uz info...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
   o kaip tau patikrino kazkaip kad smagrtis? ar koiu budu rado sita liga?  nu snd vaziuojan is vis stiprokai buvo pradejus tampytis ties 2 tuks apsuku, bet gazo uzmeciau  nieko  traukia...  tai net nznua  pasimetes esu nznua nuo ko pradeti...  didelis deki uz info...

Pradek nuo serviso pakeitimo, pries tai parasyk koks miestas, kolektyvas patars kur geriau vaziuoti ir  kur net purkstuku darba pamatys  :)

Neprisijungęs CTRL

• Žiūrėti profilį

Buvau VW servise Panevėžyje. Meistras pravaziavo kelis šimtus metru ir pasake, kad reikia keisti smagrati.

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Starteri nuimi ir paklibini smagrati. O su diagnostikom kur net purkstuku nemato... :D