genio kalenimas va i ka panasus garsas,o nuemus,reikia keisti tarpine ir neleis.
tarpines keiciamos,50lt vnt,keiciausi sau abi
Citata iš: andriuskins 2011 Rugpjūčio 17, 00:39:24 tarpines keiciamos,50lt vnt,keiciausi sau abi Nemaisyk, kalbu ne apie pacio dangtelio tarpines, jos retai leidzia, o per purkstuku kur islenda is dangtelio.Fau880 irasyk ta garsa ir idek i cia, bus daug paprasciau.
per daug manau tu i galva imi
Citata iš: Zaudi 2011 Rugpjūčio 19, 17:10:34 per daug manau tu i galva imi Nu man sake,kad veleneliai sneka tai idejau video jusu verdiktui,ar jum,kazkas panasaus yra i ju garsa?
Citata iš: Fau880 2011 Rugpjūčio 19, 18:23:37 Citata iš: Zaudi 2011 Rugpjūčio 19, 17:10:34 per daug manau tu i galva imi Nu man sake,kad veleneliai sneka tai idejau video jusu verdiktui,ar jum,kazkas panasaus yra i ju garsa? Nieko as ten negirdziu, gal tikrai per daug i galva imi, maziau klausyk ka kas sako. Arba dar geriau nuvaryk pas kitus meistrus ir pasigirk, kad variklis dirba kaip laikrodukas, idomu ka jie pasakys
Citata iš: only AUDI 2011 Rugpjūčio 19, 18:29:10 Citata iš: Fau880 2011 Rugpjūčio 19, 18:23:37 Citata iš: Zaudi 2011 Rugpjūčio 19, 17:10:34 per daug manau tu i galva imi Nu man sake,kad veleneliai sneka tai idejau video jusu verdiktui,ar jum,kazkas panasaus yra i ju garsa? Nieko as ten negirdziu, gal tikrai per daug i galva imi, maziau klausyk ka kas sako. Arba dar geriau nuvaryk pas kitus meistrus ir pasigirk, kad variklis dirba kaip laikrodukas, idomu ka jie pasakys Tik tiek,kad tas meistras neatrodo,kad fekaliją mala su jo pagalba ne karta si bei ta pasiremontavo,jis man dirzus itempejus guolius viska keite.. Tada jo paklausiau kaip pas mane veleneliai sako graziai dirba variklis tik apsaugas visas sudiek ir viskas. O po to prie kondiso dirzui nutrukstant man labai negraizia pradejo ji dirbt ir pasirdo kondiso dirza skutais numete nes guolis palinkes yra.. Tai vat ant duros ir sakau jam paklausykit tuos velnelius ar kas girdisi? sako jo akurat yra garsas,nestiprus,bet 1000km ~2000km ir gali but ka prades garset. ( o pries keiciant dirzus buvo tas garsas ir pasake po keitimo,kad svarei dirba matoras ) beje tas meistras uzsijima tik variklio remontais,kapitaliniais,dirzu keitimu,veleneliu keitimu ir turi skyle kur restauruot... Kai pasake kaina tai vos neiskritau nuo 1500lt iki ~2200lt
Citata iš: Fau880 2011 Rugpjūčio 19, 18:39:26 Citata iš: only AUDI 2011 Rugpjūčio 19, 18:29:10 Citata iš: Fau880 2011 Rugpjūčio 19, 18:23:37 Citata iš: Zaudi 2011 Rugpjūčio 19, 17:10:34 per daug manau tu i galva imi Nu man sake,kad veleneliai sneka tai idejau video jusu verdiktui,ar jum,kazkas panasaus yra i ju garsa? Nieko as ten negirdziu, gal tikrai per daug i galva imi, maziau klausyk ka kas sako. Arba dar geriau nuvaryk pas kitus meistrus ir pasigirk, kad variklis dirba kaip laikrodukas, idomu ka jie pasakys Tik tiek,kad tas meistras neatrodo,kad fekaliją mala su jo pagalba ne karta si bei ta pasiremontavo,jis man dirzus itempejus guolius viska keite.. Tada jo paklausiau kaip pas mane veleneliai sako graziai dirba variklis tik apsaugas visas sudiek ir viskas. O po to prie kondiso dirzui nutrukstant man labai negraizia pradejo ji dirbt ir pasirdo kondiso dirza skutais numete nes guolis palinkes yra.. Tai vat ant duros ir sakau jam paklausykit tuos velnelius ar kas girdisi? sako jo akurat yra garsas,nestiprus,bet 1000km ~2000km ir gali but ka prades garset. ( o pries keiciant dirzus buvo tas garsas ir pasake po keitimo,kad svarei dirba matoras ) beje tas meistras uzsijima tik variklio remontais,kapitaliniais,dirzu keitimu,veleneliu keitimu ir turi skyle kur restauruot... Kai pasake kaina tai vos neiskritau nuo 1500lt iki ~2200ltCia uz ka 1500-2000?
Pradėjo kufas Temų archyvas
Pradėjo Giedriusa Dyzeliniai varikliai
Pradėjo raganius Dyzeliniai varikliai