Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vanduo po vairuotojo kilimėliu  (Skaityta 1326 kartus)

kritikas

• Svečias
Vanduo po vairuotojo kilimėliu
« Topic Start: 2009 Rugsėjo 27, 13:03:28 »
Žinau, kad tokių temų jau buvo, skaičiau, bet gal kas kitų minčių pasiūlys. Esmė tokia: Audi 100 '94 m. sedanas. Po vairuotojo kojom kaupiasi vanduo. Balos nestovi, bet paspaudus jaučiasi kad drėgna. Bandžiau žiūrėt visus vandens nubėgimus, tame tarpe ir stoglangio, nė vienas neužsikimšęs. Stiklas ir lyg klijuotas buvo, tai nuvariau į "Evelką", ten pažiūrėjo, sakė kad normaliai užklijuotas, per jį bėgt neturėtų. Po dugnu variklio dangtis uždėtas ir šiaip neradau pro kur galėtų leist. Guma, kur kapoto atidarymo trosas eina irgi sveika iš pirmo žvilgsnio, be to jinai tokioj vietoj, kad ten geros balos reikėtų, kad pro ją leistų. Žodžiu nebeturiu variantų ką toliau tikrint, tai būtų smagu jei ką nors pasiūlytumėt

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
Re: Vanduo po vairuotojo kilimėliu
« Atsakymas #1: 2009 Rugsėjo 27, 13:15:34 »
Pirma suzinok kas per skystis vanduo ar antifrizas. Siulau paragaut antifrizas bus pradziai saldus ir po to kartus :f. Taip suzinosi ko jieskai, ir galesi nustatyt greiciau gedima.

kritikas

• Svečias
« Atsakymas #2: 2009 Rugsėjo 27, 20:53:55 »
Vanduo ten bus. Aš kai nusipirkau išsidžiovinęs buvau. Sakau maža ką, gal kas langą atvirą buvo palikęs. Tai ten geras litras į tą paraloną buvo susigėręs. Be to antifrizo norma, nė kiek nedingo.

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Rugsėjo 27, 22:52:47 »
Pili kibirais vandenį ant auto ir ieškaisi, arba lauk lietaus.

Neprisijungęs Minde21

• Įrašai: 502
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Rugsėjo 27, 23:36:44 »
o kur salono oro filtras stovi? po stiklu? jei taip tai ziurek ar plastmase stiklo apacioj kur eina normaliai uzdeta

Neprisijungęs Heaton

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Rugsėjo 28, 11:47:06 »
kai atidarai kapota ten kur visi tie peciukai hujukai po tokia apsauga mazdaug vidury yra nutekejimo latakas.nykscio storio mazdaug.isvalyk ji ;)

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Rugsėjo 29, 19:19:19 »
man tokia beda buvo kai turejau c-4,gal pas tave kas kitka, bet pasiziurek; po kapotu nuo vairuotojo puses stovi prie stiklo po ta plasmase deze su visokiom reliuskem ir saugikleis,tai po ja yra tarpine kuri su laiku sutrukineja ir pro ten man vare nusiemiau issivaliau ustepiau normalei silikonu ir viskas dingo :)

Neprisijungęs Pu6ipun4ik

• Įrašai: 243
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Rugsėjo 29, 21:11:11 »
Pas mane irgi buvo tik ne po vairotojo o uz vairotojo, ir palikus masina 3 dienom(lietingos dieinos) tai atidarius duris vanduo isbego aisku ir langa buvo biski atidarytas. O problema buvo po kapotu prie pat lango is sonu nutekejimas lapais uzkimstas buvo.

kritikas

• Svečias
« Atsakymas #8: 2009 Spalio 04, 13:31:04 »
Žodžiu dėkui už atsakymus. Pavariau silikono storu sluoksniu aplink tą rėlių dėžę, žiūrėsiu toliau bėgs vanduo ar ne. O latakai visi nutekėjimo švarūs, vanduo normaliai bėga.