Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Užšąla durų spynelės  (Skaityta 1693 kartus)

Neprisijungęs zexel

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
Užšąla durų spynelės
« Topic Start: 2009 Gruodžio 17, 13:41:54 »
Nėra Jums tokių problemų kai šaltukas spusteli? Priekinės dar pusė velnio, bet galinės - jei atidarei, tai fig uždarysi, spynos liežuvėlistas nusileidžia ir nepakyla, todėl kabliukas neužsikabina. O jei dar į plovyklą žiemą nuvažiuoju tai visai šakės. Kas kądarot, kad taip nebūtų?

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
Re: Užšąla durų spynelės
« Atsakymas #1: 2009 Gruodžio 17, 13:54:02 »
reik pripurksti skyscio kokio kuris neleistu uzsalto joms ir viskas.

Neprisijungęs zexel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Gruodžio 17, 14:49:41 »
Gal gali pasakyt kokį naudoji, nes aš tai tokių kažkaip nemačiau. Yra arba aerozoliai visokie gumoms, kad neprišaltų, arba tepalai spynelėm, arba ledo tirpikliai kai jau užšala, bet tai kad nei vienas jų tolkam netinka. Pas mane užšala tie kabliukai kur nusileidžia kai rankeną patrauki ir nepakyla jie ir neužfiksuoja to kito kalbiuko kur laiko tą ausį ant kėbulo. Svarbiausia tai kad spynelės švarios - išardęs specialiai buvau, išvaliau viską, nes užkniso praeitą žiemą kai prišaldinėjo, bet tai kad nepadėjo :(

tobu

• Svečias
« Atsakymas #3: 2009 Gruodžio 17, 15:00:36 »
pas mane buvo problema; vienoj masinoj dureliu atsidaryt negalejau nes prisaldavo, kitoj spynele uzsalo o duris raktu rakinu,tai turejau sonax ledo tirpiklio,privariau i spynele. nusipirkau dar SILICONE SPRAY flaona ir uzpurskiau ant duru gumu,i spynele,ant tu kabliu. problemu neradaba jokiu

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Gruodžio 17, 17:39:37 »
as tai kaskada esu naudoes ta skysti kur kjau kai uzsala reik naudoti spynelems.priputi jo sociai ir ramu.aisku ai vel neprisigaudo dregmes ji.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Gruodžio 17, 18:55:57 »
dziovinti reikia nuo dregmes. Tada supurksti kokio slipnio tepalo. Senukuose yra pirkti, ten vyriams skirtas melynas toks. 20lt. Viska pasitepat ir dziaugiates puikiu darinejimusi.

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Gruodžio 18, 09:52:33 »
pasmane a6 c4 su galinem durim lygiai taspats atidarai ir uzdaryt neina, neuzsikabina liezuvelis, pripurskiau tepalu is spynas kokiu tik radau vistiek taspats... tasinesu fena ir puciu i spyna ir atsoka.. tai dabar nedarineju :)

Neprisijungęs zexel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Gruodžio 18, 10:48:31 »
Gerai kai tokia galimybė yra. o jeigu ne prie namų taip atsitinka? Gerai, jeigu kartu kažkas važiuoja tai palaiko tas duris ir jos atšyla po kiek laiko, o jeigu vienas važiuoji, o neužsidaro galinės durys, nes per neatsargumą jas atidarei ir neužsidaro? :) Aš taip vieną kartą važiavau galinių durų rankenas šlipsu mašinai traukt surišęs :)
Kas durniausia tai kad ir mašinos užrakint tada negali :(

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Gruodžio 18, 10:56:18 »
Nu man taip buvo. Pirmadienį. Griebiau iš bagažnyko pirmą pasitaikiusį purškalą daba net nepasakysiu kuris pasitaikė - WD40 ar silikoninis - abu mėtosi ten, privariau nuo dūšios  - ir iškart atleido. Reik turėt tokio daikto, ypač ne vasarą - maža kas kur prišals ar pritrauks drėgmės.

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Gruodžio 18, 11:42:09 »
pas mane ir vienas duris taip :) stuktelnu sone i duris is kumscio ir atsoka :) o prasidejo viskas nuo plovyklos, kad dregmes gavo.
nieko isdzovinsiu garaze ir gerai bus :)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Gruodžio 18, 11:52:56 »
ne ant uzsalusios purskiame, o pries ziema pasirupiname! arba kad vanduo nepapultu, arba kad tepalo butu, kaip zinia riebalas su vandeniu nesimaiso.

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2009 Gruodžio 18, 11:58:51 »
ne ant uzsalusios purskiame, o pries ziema pasirupiname! arba kad vanduo nepapultu, arba kad tepalo butu, kaip zinia riebalas su vandeniu nesimaiso.
Pavėlavai, niekam jau neįdomu ką reikėjo vasarą daryt. Dabar klausimas ar visą dieną važinėtis susirišus duris su šlipsais, ar iškart su kokiu nors purškalu nupurkšt :-]

Neprisijungęs zexel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Gruodžio 18, 12:29:48 »
Praėjusiais metais rudenį specialiai išsiėmęs buvau tas spyneles, išvaliau, sutepiau ir vistiek užšaldavo. Aš tai galvoju, kad vienintelis variantas - pakeisti spiruokles, kurios kilnoja juos kabliukus, nes jos gal paminkštėja ir nepakelia kai apšalęs kabliukas sunkiau vaikšto. Gal ir konstrukcija nekokia čia nors kitose mašinose irgi užšaldavo. BMW turėjau tai tokios pačios problemos buvo, citriką turėjau ir nisaną tai ten kitokios problemos būdavo kai šalta - galinių durų centriniai užšaldavo ir durys apskritai neatsidarydavo :)

Neprisijungęs Blizgutis

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2009 Gruodžio 23, 18:29:03 »
Preita savaite ir man buvo taip kad po saltuko galines dureles nebeuzsidare, tai iskart su WD-40 ipurskiau, klibinau, darinejau ir dar purskiau, tai kartojau tai kol atsigavo fiksatoriai. uztrukau gal pora minuciu  :)