Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Telefono pakrovejo ar tai laisvu ranku irangos isemimas  (Skaityta 2952 kartus)

Neprisijungęs 415

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Manau teke yra matyti pas audi pritvirtinta laisvu ranku iranga turbut, ar tai telefono pakrovejas ten prie mages. Jis 90's style, tai tikrai nereikalingas man...Bandziau googlinti, bet neradau guido, kaip ji isimti. Gal kas zinot, kur rasti informacijos? Nenoriu kreivom rankom imt ir ardyt mages, nes manau ten ja ir tereikia isimti ir atsukti varztus. Aciu.

Neprisijungęs Mmarko

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Manau teke yra matyti pas audi pritvirtinta laisvu ranku iranga turbut, ar tai telefono pakrovejas ten prie mages. Jis 90's style, tai tikrai nereikalingas man...Bandziau googlinti, bet neradau guido, kaip ji isimti. Gal kas zinot, kur rasti informacijos? Nenoriu kreivom rankom imt ir ardyt mages, nes manau ten ja ir tereikia isimti ir atsukti varztus. Aciu.
Nieko ten sudetingo atungi fyske nusuki laikikli ir fsio. Beja kas per audi?

Neprisijungęs 415

• Žiūrėti profilį
Na ka nors bandysiu. dekuj
Audi a4 tdi 02m

Neprisijungęs Mmarko

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Na ka nors bandysiu. dekuj
Audi a4 tdi 02m
pas tave tik laidas su laikikliu yra o paties tel nera?

Neprisijungęs 415

• Žiūrėti profilį
jo, be telefono

Neprisijungęs neronas

• Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
O telefono neimanoma rasti nusipirkti juk tai geras dalykas

Neprisijungęs 415

• Žiūrėti profilį
pas drauga maciau nokia 3210 idetas...bet tai ka as zinau...kai masina nauja buvo 2002 metais, tai buvo afigiet :)

Neprisijungęs nasliuks

• Įrašai: 53
    • Žiūrėti profilį
as tai isemiau is savo a4 audines visa iranga,nes tel philipsas kazkoks dar su anteniuke isitraukiama,bet iranga veikianti.

Neprisijungęs neronas

• Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
O pas mane ideta NOKIA veikianti pilna laisvu ranku iranga as jos net nezadu isimti nes vaziuojan dabar negali kalbeits baudos dideles o miest nepamaioams dalykas kas kad telefas senas sverbu veikia. Turiu numeri masinoje ir skambinant i mano tikraji telefa kuri zino visi draugai jeigu ijungtas telefas masinoje tada automatiskai pesiadresuoja i masinos numeri.

Neprisijungęs Pale

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, prikelsiu sena tema
Pas mane A4 2002 metu ir buvo telefono laikiklis, as ji isemiau ir dabar noriu pasijungti kita iranga per bliutufa kuri veikia, bet niekaip nerandu kur pajungti garsekalbiu laidus paciame mage radau tik kur telefono mute jungesi (atjungia muzika) o kur telefono garsas nerandu, nenoriu deti jokiu papildomu garsekalbiu irangai. Magas concert. Gal kas yra pasidares taip?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
įrangą reikia pajungt prie kolonėlių, per fiškes ar kaip kitaip, į šitą magą apart mute daugiau nieko neina

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Paneles priekyje prie saules daviklio yra vieta garsiakalbiui, kartais net jau stovi gamykliskai, ten idedi ir vargo nematai.

Neprisijungęs Pale

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
O as maniau kad ten kolonele muzikai... o kaip prieiti ten prie jo tos grotos isima ar per kita puse geriau?