Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Suluzo uzsidarantis raktas, gal kam yra teke susidurti ?  (Skaityta 5346 kartus)

Neprisijungęs herounique

• Įrašai: 732
    • Žiūrėti profilį
Sveiki , zodziu suluzo si savaitgali raktas man, tikriausiai jau atejo laikas, ir noriu paklausti gal kur yra pirkti tas pultelis? nesinori laukti pora savaiciu kol atsius is uzsienio, gal kas esat pirke? audi centre ? kokia jo mazdaug kaina? ir beto kur galima pasidaryti rakto kopija? brangiai kainuoja tokiam raktui ? dokumentu kokiu nors reik ? dekui

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 20, 20:22:44 sukūrė herounique »

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Sveiki , zodziu suluzo si savaitgali raktas man, tikriausiai jau atejo laikas, ir noriu paklausti gal kur yra pirkti tas pultelis? nesinori laukti pora savaiciu kol atsius is uzsienio, gal kas esat pirke? audi centre ? kokia jo mazdaug kaina? ir beto kur galima pasidaryti rakto kopija? brangiai kainuoja tokiam raktui ? dokumentu kokiu nors reik ? dekui

pultas sveikas,reikia tik naujos geleztes.Kreipkis i raktininkus,o siaip naudotu turiu.

Neprisijungęs TMC

• Įrašai: 472
    • Žiūrėti profilį
Turiu atsargini rakta taip pat patiuninta
kreipiausi i kelis raktininkus tai sake neina cia nieko virint ir panasiai
tai prilitavau, lyg ir laikosi
toto, o tu visa rakta parduotum ar tik ta sulauzyta detale?

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
aha ir kokia kaina nori ? :)

Neprisijungęs Junin

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
Siandien is ryto susiduriau su lygiai tokia pacia problema, turiu pora VW raktu, tai klausymas toks, ar imanoma pakeisti tik gelezine atlenkama dali,kad nereiketu pririsineti rakto, nes bandziau ardyti, bet bijau visai sulauzyti...  :/

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
visa,30 lt

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Siandien is ryto susiduriau su lygiai tokia pacia problema, turiu pora VW raktu, tai klausymas toks, ar imanoma pakeisti tik gelezine atlenkama dali,kad nereiketu pririsineti rakto, nes bandziau ardyti, bet bijau visai sulauzyti...  :/
Iskali kaisciuka ir pasikeicia.

Neprisijungęs Junin

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
To neuztenka, nes viduj yra kolbute kuri prirista prie imobilaizerio, problema jau issprendziau, kas isrinkti i dvi dalis reikejo atsukti varzteli kuris slepiasi po audi zenkliuku  :D

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
visa,30 lt

cia tokia kaina pilno rakto?

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
visa,30 lt

rezervuota.

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
To neuztenka, nes viduj yra kolbute kuri prirista prie imobilaizerio, problema jau issprendziau, kas isrinkti i dvi dalis reikejo atsukti varzteli kuris slepiasi po audi zenkliuku  :D

tai taip taip rakta tai perskiriau per puse , ta kolbute yra priklizuota ir dar yra mikroschema kuri man kazkodeltais neisitraukia. O tau ? viska perdejai i kita rakta ? ar ta pati pasilikai ?

Neprisijungęs BOLESLOVAS

• Įrašai: 1696
    • Žiūrėti profilį
kad lengviau kolbute istraukt buvau 646 uzpiles truputi palaikiau ir su pincetu istraukiau

Neprisijungęs Junin

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

tai taip taip rakta tai perskiriau per puse , ta kolbute yra priklizuota ir dar yra mikroschema kuri man kazkodeltais neisitraukia. O tau ? viska perdejai i kita rakta ? ar ta pati pasilikai ?
Rakta palikau ta pati tik pati atlenkiama mechanizma gelezini isidejau is kito rakto, tai nereikejo kolbutes isiminet...

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
okay dekui uz patarimus :) reikes ir man persideti , o jei kam dar prisireiks ko tai atkasiau , kad kaune daro visokius tokius darbus www.Raktai.lt

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
Mano raktas lygiai taip pat atrodo. Ar tiktų toks dalykas įdėti? http://www.ebay.co.uk/itm/VW-TRANSPONDER-FLIP-KEY-BLANK-TRANSPONDER-CHIP-/200682876526?pt=UK_Car_Parts_Vehicles_Automobila_ET&hash=item2eb9a1ae6e
Beje geležtę palikau spynoje ir atitraukiau visą plastmasinį korpusą nuo spynos per 0,5m, mašina neužgeso. Ar nebus immo nulaužtas? Auto 99 Passat b5

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Jis gesti ir neturi, kai užvestas yra. Tiesiog neužsives, kai kursi ir tiek.

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
o is seno rakto i nauja korpusa eina perdet cipsa? b6 senas raktas pasitrynes ziaurei gumos paplysusios

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
eina eina, pats sau nesenai persirinkau toki rakta

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
kur sefai pirkai ta korpusa? as galwoju pati rakta nauja issidrost is cipsa persidet is seno tik kaip tas cipsas pritwirtintas ten?

Neprisijungęs _Vaidis_

• Žiūrėti profilį
is svedu parveze, nuo apynaujos skodos pas mane korpusas, tik siuo metu be zenkliuko

Neprisijungęs art64

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį
kur sefai pirkai ta korpusa? as galwoju pati rakta nauja issidrost is cipsa persidet is seno tik kaip tas cipsas pritwirtintas ten?

Daznai priklijuotas buna,o buna,kad ir pats iskrenta

Neprisijungęs _Vaidis_

• Žiūrėti profilį
cipas buvo priklijuotas ir pas mane, su yla atsargiai klijus apgrandziau ir issieme lengviausiai

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
Gal turit kas nors dvieju mygtuku neaptrinta rakta parduot?

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Ar eina nuo kitos Audi raktą pririšti prie kitos Audi? t.y. pultelį