Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sildomu sedyniu montavimas i A6 (2000m)  (Skaityta 3991 kartus)

Neprisijungęs vyniz

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
Sildomu sedyniu montavimas i A6 (2000m)
« Topic Start: 2009 Vasario 23, 14:09:23 »
sveiki,  (h)
perziurejau kruvas temu ir jokios info apie sildomu sedyniu idejima neraudau.
noreciau i savo A6 isisdeti si papildoma malonuma.  :)
dominatys klausimai:
1) ar tai imanoma padaryt? (p.s. dabar masinoje ne sildomos sedynes)
2) ka reiktu papildomai isisgyti? (aisku be sedyniu  :-] )
3) kokiu niuansu gali buti,gal kas taijau daret?
4) aisku idomu butu suzinot ir kiek LT reiktu atseiketi, uz si malonuma

isanksto dekui visiems uz protingas mintis...

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
Pas save staciaus, aisku i B4, avanta.
Nusipirkau sedynes,ir issilupau kiek galima daugiau pravodkes kur prie sedyniu eina. pasikeiciau sedynes, radau gera vieta jungikliams (reguliatoriams), isvedziojau laidus. paildomai jungias minusas, pastovus plius ir pliusas nuo degimo ir turiu malonuma :) tik kazka dabar reguliatoriai pradejo durniuot,kaista pagal nuotaika ju.

Neprisijungęs vyniz

• Žiūrėti profilį
tai kaip supratau pats viska dareisi. as tai su tais laidais neka ten suprantu, bet noriu to malonumo vistiek  :-]
tai kaip supratau is tavo pasakojimo si operacija nera didelio sudetingumo, tai ir garaziuke kokiam ar servisuke daug nenuplestu pinigeliu.
o kai pirkai sedynes tai ir laidus visus pasiemei? o dar kazko reikia?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai kaip supratau pats viska dareisi. as tai su tais laidais neka ten suprantu, bet noriu to malonumo vistiek  :-]
tai kaip supratau is tavo pasakojimo si operacija nera didelio sudetingumo, tai ir garaziuke kokiam ar servisuke daug nenuplestu pinigeliu.
o kai pirkai sedynes tai ir laidus visus pasiemei? o dar kazko reikia?
jo,prileido mane prie donoro tai ash ten oshiau,emiau viska- reikia ar nereikia. laidai atsigula i ju vietas graziai. tik reikejo burt su reguliatoriu prikonstravimo,nes ten kur jie turetu but tai nebuvo vietos,tai dejau prie rankinio, kaip SAAb'e maciau.

Neprisijungęs vyniz

• Žiūrėti profilį
negi is viso klubo nariu tik Mindezui kilo tokia gudri mintis? :D ar paprasciausiai nenorite pasidalint tokia slapta info?
pasidalinkite savo patirtimi kur daret kiek kainavo kapeikeliu ir pan.

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
butu neblogai man irgi isidet i gala sildomas, nes tik prieki pas mane, seip viska turiu ko reikia, tik uzsimt vis nerandu laiko

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
negi is viso klubo nariu tik Mindezui kilo tokia gudri mintis? :D ar paprasciausiai nenorite pasidalint tokia slapta info?
Dalinuosi slapta info.Nusiperki sildomas sedynes,laidus joms pajungti,reguliatorius temperaturos reguliavimui.Pakeiti sedynes,pratempi laidus,pajungi juos ir sildaisi.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Dalinuosi slapta info.Nusiperki sildomas sedynes,laidus joms pajungti,reguliatorius temperaturos reguliavimui.Pakeiti sedynes,pratempi laidus,pajungi juos ir sildaisi.
keista...lygiai taip pat ir ash dariau :D

• Žiūrėti profilį
o dar klausimas toks, sedynese ten turi buti tokie metaliukai, kurie matosi apvertus sedyne ar dar kas nors? nu esm e ta kad pas mane odynes sedynes, priekis sildomas , galas ne. bet turiu paprasta neodine sedyne galine sildoma, tai gal;voju ar eisiu sukonstruoti taip ,kad i sena sedyne idet tuos metaliukus, ar dar ten kas nors turi buti viduje pacioj sedynej, kur nesimato jos neisardzius?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
o dar klausimas toks, sedynese ten turi buti tokie metaliukai, kurie matosi apvertus sedyne ar dar kas nors? nu esm e ta kad pas mane odynes sedynes, priekis sildomas , galas ne. bet turiu paprasta neodine sedyne galine sildoma, tai gal;voju ar eisiu sukonstruoti taip ,kad i sena sedyne idet tuos metaliukus, ar dar ten kas nors turi buti viduje pacioj sedynej, kur nesimato jos neisardzius?

Pačios sėdynės viduje tenai eina, jų niekaip nematysi, nenuėmęs apmušalų ;)

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
keiciau salona,ir is priekiniu sediniu dugne kaba nemazai laidu,nukarpytu (!?) kaip issiaiskinti ar jos sildomos,nes sedinese yra airbagai.cia nuotrauka salono

Neprisijungęs Ignacinis

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
buna pas a6 sildomos galines sedynes?

• Žiūrėti profilį
jo buna, bent pas c5 tai simtu procentu turiu tokias sedynes garaze ir reguliatorius sildymo kurie dedasi ten kur ventiliacija gale prie prikuritelio

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
buna pas a6 sildomos galines sedynes?

Pas mane visos 4 vietos šildomos, taip kad būna ;)

• Žiūrėti profilį
kaip manai permontuot eitu man?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
kaip manai permontuot eitu man?

Jei viską turi, tai aišku eitų, tik man įdomu, o galinę sėdynę irgi šildomą turi? :V

• Žiūrėti profilį
jo turiu visa salona kita,ir ten visas sildomas. tai man tik galines ir reik ,priekis sildomas pas mane.tai tik gale reik pasidaryt

Neprisijungęs vyniz

• Žiūrėti profilį
o kiek palikai lituku uz visas sildomas sedynes?

• Žiūrėti profilį
turiu sudauzyta tokia auto, vidus visas yra sveikas. galvoju gal dar is medienos kuri pas mane yura susidet karbona, nes ten karbonas

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
turiu sudauzyta tokia auto, vidus visas yra sveikas. galvoju gal dar is medienos kuri pas mane yura susidet karbona, nes ten karbonas

Ten auto su tv ar ne?

• Žiūrėti profilį
buvo su tv kazkada kol neapvogta buvo vokietijoj eikstelei. pirkau as ja del dezes galima sakyt uz kapeikas nes pas teva deze uzsileknkus buvo

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
buvo su tv kazkada kol neapvogta buvo vokietijoj eikstelei. pirkau as ja del dezes galima sakyt uz kapeikas nes pas teva deze uzsileknkus buvo

Būk geras, perleisk man carboną :V Aš savo juodą medį galiu tau perleisti :)

• Žiūrėti profilį
pagalvosiu, bet nezinau dar  nes noras yra sau susideti. ir dar galvoju i bagazines dangti isidet ta tokia neva karbonine apdaila, nes pas mane juoda jinai.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
pagalvosiu, bet nezinau dar  nes noras yra sau susideti. ir dar galvoju i bagazines dangti isidet ta tokia neva karbonine apdaila, nes pas mane juoda jinai.

Pala pala, apie kokią apdailą ant bagažinės čia kalbam? :V Foto gal turėtum?

• Žiūrėti profilį
nu zinai kur buna aplink numerio remus tokia juoda ir buna tokia kaip karbonas. bet tau netiks :D sedanas pas mane