https://www.dropbox.com/s/imvnqd0fdmxpgqq/2014-08-30%2022.14.30.jpg?dl=0va, puikus pavyzdys. Tos iskarpos porolone, kur matosi vielos, kabinasi su vielom, kurios eina per medziaga (tose vietose kur matosi siules). Originaliai jos sukabintos vielos gabaliukais (man protas neisnesa kaip jie ten tokia viela, tokiuose mazuose tarpeliuose uzlankste...), kai daraisi pats tai tenka arba su uztraukejais (tik galvutes nusukt i apacia reikia, tai nera sunku, uztenka priejimo, laiko patikimai) arba tas vielutes issaugot ir vel su jom (bet neisivaizduoju kaip tai padaryt, mocnos jos ten sudetos). Nuiminejant tas vielas karpiau nafik.
Neskaitant to, dar apacioj, prie remo, medziaga laiko keli astrus kabliai, kurie neatsargiai dirbant gali slyksciai suzaloti ranka (patikrintas reikalas), ir dar is sonu tokie uzkabinimai virsutinei daliai.
Nuemus medziaga reikes vielas istraukineti, tai gali buti nelengva, is galu jos uzlenktos i kilpas, tai neprisimenu ar pralenda. Aisku turi atsiminti kur kuri buvo (susizymek). Ir su apatine dalim kaip ir baigta. Ja lengviau nei atlosa nuimt/uzdet.
Atlosas kiek kitaip ardosi, pradet reikia nuo galines puses, nuimt plastmase, mediaga ispausta is sonu i griovelius, tai paprasciausiai per jega issitraukia, tada dar atloso reguliavimus turi nuimt, pogalvi (is vidines sedynes puses reikia suspausti tuos juodus laikiklius, kad issitrauktu) ir tas vielas. Jei sildomos sedynes, tai sildymo tenas isiutas i miedziaga - skalbti neaisku ar nepakenks. Be to, dar man atrodo is sonu, kur ta mediaga ispausta, yra kazkaip tvirtai pritvirtintas storas "kartonas" (jo pagalba isispaudzia i grioveli medziaga) ir nepamenu ar ji lenvgva uzdet nuemus. Dar gali buti, kad atloso viduryje bus kabem prie medziagos prisaudytas toks ale kartonas, tai ji nuemus vel reiktu uzdet su saudomom kabem (cia man rodos SPORT tipo sedyneje sita sutikau).
Zodziu daug zaidimo, bet padaryt galima.