Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Saltu oru neveikia duru uzraktas  (Skaityta 1034 kartus)

Neprisijungęs tomas_v

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
Saltu oru neveikia duru uzraktas
« Topic Start: 2014 Sausio 14, 20:44:05 »
Atejus minusinei temperaturai islindo problema su dureliu spyna.
Sudetinga paaiskinti nors itariu, kad negali taip tik man vienam buti. :)
Saltu oru durys neuzfiksuojamos. T.y atidarai duris jas uzdarineji, o jos tiesiog atsoksta. "Kablys"-liezuvelis duryse neuzsikabina uz auseles. Pasildzius masina 10-15 minuciu, viskas susitvarko.
Siandien po darbo sildziau, kad galeciau 10 min pavaziuoti, tada pastovejo pusantros valandos ir vel nebeuzsidaro, vel sildyti teko.
Pats mechanizmas kaip ir neuzsala, nes juda liezuvelis laisvai, bet jo judinimas nepadeda.
Kazkodel itariu kad, duryse yra dregmes kuri esant saltam orui sukelia sita problema.
Ar kas nors susidure su sita problema ir kaip ja sprendete. Ar visokie purskikliai (silikonas, spyneliu tepaliukai), wd40 padeda?

Neprisijungęs o

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
Re: Saltu oru neveikia duru uzraktas
« Atsakymas #1: 2014 Sausio 14, 23:27:19 »
buvo tas reikalas Subaru impreza kol susinervines neparvaziavau uzsiryses virve duris.Isemes isvaliau,isdziovinau ir sutepes sudejau atgal.Veike visa praita ziema kol nepardaviau,Visokie wd tik dar labiau uzsaldo.Nebent naudot visokius zieminius purskalus wurth

Neprisijungęs tomas_v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2014 Sausio 15, 22:55:00 »
Na pripurškiau kažkokiu spynos alyvų, žiūrėsiu ar ryte vis dar "užšalę" bus.
Bet šiaip dar pagooglinau ir radau, kad gali būti jog tai visai ne mechaninės dalys kurios prišala. Yra atseit kažkoks daviklis ir jeigu duryse yra dregmės, ji sutrigdo to daviklio darbą ir todėl durys neužsifiksuoja.
Ar yra tame tiesos? Kaip žiema, neturint garažo išdžiovinti durų vidų? :)

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2014 Sausio 15, 23:38:28 »
kokioje masinoje tie davikliai yra? galima isdziovinti ir be garazo jei yra is kur elektra paimti, kad fena pajungti galetum :)

Neprisijungęs tomas_v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2014 Sausio 16, 00:49:09 »
Oi, neparašiau kas per mašina. 2000 Audi A6 QT. Na reiks pabandyti savaitgali su karstu oru. Bet kad nera labai kur ta silta ora pusti, bandyti pro ta spyna (ne kur rakteliui aisku)?. O duru šaltu oru tikrai neardysiu. :)
Del davikliu as aisku nesu tikras. Tiesiog tas liezuvelis laisvai juda, bet jis nesustoja, neuzsifiksuoja.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2014 Sausio 16, 07:39:15 »
Tik nepradek apie salta ora, lauke pora laipsniu salcio, o duru apmusimas turbut nusiima lengviausiai is visu modeliu, palauk kai uzsals ir neatsidarysi, reiks lauzyti apmusima arba kviestis serviso pagalba, tada ir -20 bus nesalta  :-)

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2014 Sausio 16, 07:46:14 »
Aš tokia bėdą išsprendžiau užpyles stabdžių skysčio ant spynos mechanizmo, jis neužšąla ir šiaip tuomet nieko kito po ranka neturėjau :bedantis:

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2014 Sausio 16, 19:21:55 »
 Pas mane irgi pan beda kaip pas jus audi a6 c4,bet tik su galinemis durimis,reikia daryt neatsidaro,uztenka kazkiek laiko pasildyti masina ir viskas veikia poto :-) tai bandysiu kaip saket ziuret spyna,kazka papurkst ar sutept. O tu Zigmai ardeisi apsyfkes ar cia ant tos spynos pylei st skysti islauko?

Neprisijungęs tomas_v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2014 Sausio 16, 20:06:46 »
Na vakar pripurskiau chemijos :) Siandien viskas be problemu, tai gal padejo. Reiks palaukti kod dar salciau bus.