Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Reikalinga pagalba ir patarimai del kebulo spalvos(tema nebereikalinga trinti)  (Skaityta 2457 kartus)

Neprisijungęs Viciukas

• Įrašai: 212
    • Žiūrėti profilį
Sveiki gyvi  (h)
tai vat igyvendinau sioki toki prejekteli su savo c4 ir kai jau bereikia tik issirinkti spalva ir dazyti - pasimeciau...
sakau gal kuo daugiau nuomoniu gal kazkaip lengviau bus apsispresti  - bandziau ir su fotoshopu pasizaisti bet nlb gavosi.
tai vat imetu keleta foto soriukas kad foto kokybe nlb kokia (su lievu telefu fotkinta)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 28, 23:17:17 sukūrė Viciukas »

Neprisijungęs Viciukas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Viciukas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Viciukas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Viciukas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Viciukas

• Žiūrėti profilį

cia tokia ji buvo pries
jau vienu metu buvau apsisprendes kad ji ir bus balta - tik ta balta tokia siltesne t.y. i geltonuma truputi (bet tikrai ne baltas perlas nes man jos kaip murzinos atrodo).
bet kadangi dazosi praktiskai visa auto ir + anksciau ar veliau vel islys rudys - tai kilo minciu gal kokia tamsesne dazyti  uztat ir susimeciau del spalvos....
siuo metu jai technikine pasibaigus taigi su popierizmais manau bedu nebus papildomu...

Neprisijungęs Viciukas

• Žiūrėti profilį
cia jei neklystu gal vasario men. buvau prases Donatelo pameginti

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
man tai pilka prie sirdies ir praktiska (h). melynas perlas sviesus gerai atrodo.

Neprisijungęs Viciukas

• Žiūrėti profilį
dar pamirsau pamineti kad buferiai kol kas bus tie patys - su laiku bus ieskoma a6 buferiu - tai dar neaisku ka daryti su tom juodom juostom ant ju (jeigu spalva butu balta).

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
O kaip su viduriu dazymu, jei ruosiesi keisti i visai kita spalva? Juk darbo ir islaidu labai padideja, o jei tik virsu pusi, tai geriau visai nekeisk spalvos, nes bus ziaurus vaizdas.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
O kaip su viduriu dazymu, jei ruosiesi keisti i visai kita spalva? Juk darbo ir islaidu labai padideja, o jei tik virsu pusi, tai geriau visai nekeisk spalvos, nes bus ziaurus vaizdas.

tesingai !  tada ryskiai balta perla, kaip sniegas, ir bus LEDAS

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
Toks variantas netinka?  :V

Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

kazinak

• Svečias
va cia tai variantas  :-] :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs Viciukas

• Žiūrėti profilį
man tai pilka prie sirdies ir praktiska (h). melynas perlas sviesus gerai atrodo.
na matai kazkaip traukia ant tamsesnes spalvos - jej pilka tai nzn - mat tu atspalviu kalnas ...
na o sviesiai melyna nu itariu kad nlb ant tokios dideles auto tiks - reikia nepamisti kad bus dideli "plotai" ir didele auto  --  va tamsiai melyna tai patenka i mano svarstomu spalvu sarasa  :)

Neprisijungęs Viciukas

• Žiūrėti profilį
na matai man taip gaunasi kad dazosi viskas - na aisku isskyrus variklios skyriu - nes durys visos isimtos ir paruostos is abieju pusiu, sparnai dedasi "nauji", kapotas bei bagazines dangtis taip pat nuimti - tai perpusti is kitos puses nemanau kad bus del to bedu...

Neprisijungęs Viciukas

• Žiūrėti profilį

tesingai !  tada ryskiai balta perla, kaip sniegas, ir bus LEDAS
gal gali parodyti foto kaip turetu atrodyti ryskiai baltas perlas - nes kiek as ziurejau tai man visi balti perlai tokie kaip murzini...

Neprisijungęs Viciukas

• Žiūrėti profilį
Toks variantas netinka?  :V

na variantas tai nzn nzn - nors juodos ir baltos spalvos derinukas gal patrauliai atrodo - o kaip tada su tech. apziura ??

Neprisijungęs skorpiona5

• Įrašai: 438
    • Žiūrėti profilį
Cia ne variantas, cia "PAUKŠTIS" :D :D :D :D

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
gal gali parodyti foto kaip turetu atrodyti ryskiai baltas perlas - nes kiek as ziurejau tai man visi balti perlai tokie kaip murzini...

as gyvai maciau, siauliuose viena sukinedavosi, graziai ziurejosi :) Kalbu apie sniego baltuma, na sakykim aktik iskritusio sneigo, ne menesi pragulejusio :D ir kai apziuri pries saule jis baltas baltas buna, nemoku net pasakyt :) Jei keisi i visiskai kita, tai ir salona isrinkinesi ? dugna isdazysi viska ? 

Neprisijungęs Viciukas

• Žiūrėti profilį
na as kazkaip balta (grazia ) isivaizduoju tokia truputi i geltonuma - na kad silta spalva butu ...
na salono tai tikrai neisardinesiu nes masina tikrai ne pardavimui darau ...

Neprisijungęs Viciukas

• Žiūrėti profilį
Cia ne variantas, cia "PAUKŠTIS" :D :D :D :D
as nenorejau izeisti autoriaus nes sakau tada is vis niekas nieko nesiulys... :-]

Neprisijungęs Viciukas

• Žiūrėti profilį
dar idomus variantas

net nzn maniau gal cia kas nors su lakesne vaizduote pades bet kaip matau nelabai kas gaunas   -  reiks bandyti per kelias parduotuves pralekti kur dazus daro - paziuresim ka jie pasiulys...

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
O jei perejimas nuo sviesiai pilkos i tamsia pilka? Tamsi apacioj, kuo auksciau - sviesiau. Ar baltas toks...
Reik prasyt tu, kas photoshopa gerai varto, priderins spalvas, parodys kaip atrodo... Ir tikrai bus kazkas originalaus. Bent jau as taip manau... :)
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs Viciukas

• Žiūrėti profilį
na snd buvo sukonkretinta iki : balta, juoda matine arba juoda.
paradoksalu bet balta gaunasi brangiausiai ...
del juodos matines bijau kad po kiek laiko gali atsibosti, nes vistiek  norisi kad auto "truputi " blizgetu , tai taip gaunasi kad lieka juoda tik dar neaisku ar juoda su blizguciu ar juoda kaip smala... :)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
kaip gali balta brangiausiai gautis ?  :V gi atmesk daug vietu, gali is bedos nedazyt bagazines vidaus, variklio skyriaus ir pan. O su juoda jau gausi viska klot  :V