Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Rasoja visi Audi A4 langų stiklai  (Skaityta 7334 kartus)

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
Re: Rasoja visi Audi A4 langų stiklai
« Atsakymas #25: 2009 Lapkričio 22, 17:05:00 »
man buvo irgi ir dar rasoja nes dar sklendžiu netikrinau bet man buvo radiatorius kiauras antifryzas beveik nemažėjo bet radiatorius buvo kiauras ir buvo kaip užsioksidavęs geraj kad nepramušė išvis  :V

Neprisijungęs Alis

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2009 Gruodžio 22, 07:07:48 »
manau rasoja del sklendziu, pamegink paspausti , jog pustu i priekini stikla ir pridek ranka, jausis vejo stiprumas, padidink vejo stipruma ir jeigu sklende nesidarineja, nieko nesikeis. Pas mane tarkim nepucia i priekini stikla, girdisi, jog prietaisu skydelio priekyje kazkur ora pucia, taciau sklende kone uzdaryta :) manau ir pas tave ta problema ;)

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2009 Gruodžio 22, 12:14:29 »
o kuir tos sklendes dabar randasi snekejau cia su vienu sako tokiu kaip ir nebera tokiu metu masinose sako nzn sako gal tau rasoja nes dregmes masinoj yra  :) briedas vissiskas :-]

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2009 Gruodžio 22, 12:46:32 »
Jai apie peciukus jau eina kalba tai gal zinot kas gali but, kartais pas mane ijungus peciuka II ar III padeti toks garsas buna kaip kazkas besisukant kazka liecia, bet ijungus IV padeti jo nebesigirdi ir po kurio laiko dingsta isvis tas garsas, tai gal zinot kas tam peciukui ? Audi 80avant 94m. Aciu!

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2009 Gruodžio 22, 12:50:07 »
Jai apie peciukus jau eina kalba tai gal zinot kas gali but, kartais pas mane ijungus peciuka II ar III padeti toks garsas buna kaip kazkas besisukant kazka liecia, bet ijungus IV padeti jo nebesigirdi ir po kurio laiko dingsta isvis tas garsas, tai gal zinot kas tam peciukui ? Audi 80avant 94m. Aciu!

nusijami bardacioka, kad patogiau prieiti isiimi ventiliatoriu ir paziuri. gal kas ikrite, o gal atsikrates ir skersiau stovi. buvo tokia pat beda, bet man atrodydavo kad kazka liecia visomis padetimis 1-2-3-4. nuemus rasta ikritus plastmaciokas kazkoks  :V

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2009 Gruodžio 22, 12:57:58 »
tai kad 1 net nesisuka, nu aisku bandysiu ziuret tenx  ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2009 Gruodžio 22, 13:50:38 »
o kuir tos sklendes dabar randasi snekejau cia su vienu sako tokiu kaip ir nebera tokiu metu masinose sako nzn sako gal tau rasoja nes dregmes masinoj yra  :) briedas vissiskas :-]

Jo, nebėra :) Tai kas tada vietoj jų?

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2009 Gruodžio 22, 15:55:31 »

Jo, nebėra :) Tai kas tada vietoj jų?

nu aš nežinau man jis taip pasakė aš tik paminėjau šiaip nesu ten visko išardęs nežinua kur kas kaip visur :)) kur tos sklendes yra kur man ju ieskot kad noriu žiurėt ar pas manęs užstrige ar ne jos ten ? :)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2009 Gruodžio 22, 20:00:07 »
aisku kad yra sklendes. O ieskot ju gali po centrine konsole. 2 varikliukus matysi is keleivio puses apacioj, trecias pasislepes giliai vairuotojo pusej, o ketvirtas po bordacioku. Varikliukai: raudona fyske yra "Temperature flap" G92, su melyna fyske "Central flap" G112, tas kur po bordacioku su juoda fyske "Air flow flap" G113, o vairuotojo pusej yra "Footwel/defroster flap" G114. Jei nezinai kuris streikuoja, tai nusiimi bordacioka, ta centrine konsole, maigai klimos bloka ir ziuri kurie varikliukai dirba, kurie ne.

Neprisijungęs speed

• Įrašai: 410
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2009 Gruodžio 26, 14:21:29 »
na cia biski ne i tema, bet pas mane ir buvo panasi problema su langu rasojimu, tai as nusipirkau langu valikio, kur yra vonios veidrodziams nuo rasojimo, nuvaliau ir problemu nematau :) o kas del techniniu dalyku, peciuku ir pan tai ir as kariavau su jais :D atsibodo ir sugalvojau taip padaryti ir db kolkas nematau bedu :D aisku kazkur gal but yra problema, bet pabodo ieskoti jos..

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2439
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2009 Gruodžio 26, 19:03:19 »
pas mane ir buvo panasi problema su langu rasojimu, tai as nusipirkau langu valikio, kur yra vonios veidrodziams nuo rasojimo, nuvaliau ir problemu nematau
Stiklų valiklis visada padeda, ypač jei kažkada pečiukas buvo kiauras ir po jo pakeitimo langai nebuvo kaip reikiant nuvalyti. Antifrizo liekanos tampa puikiais vandens garų kondensacijos centrais.

Neprisijungęs speed

• Įrašai: 410
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2009 Gruodžio 26, 19:08:20 »
pas mane ir buvo panasi problema su langu rasojimu, tai as nusipirkau langu valikio, kur yra vonios veidrodziams nuo rasojimo, nuvaliau ir problemu nematau
Stiklų valiklis visada padeda, ypač jei kažkada pečiukas buvo kiauras ir po jo pakeitimo langai nebuvo kaip reikiant nuvalyti. Antifrizo liekanos tampa puikiais vandens garų kondensacijos centrais.
taip, arba jei auto buvo rukoma ir padeda gerai :)

Neprisijungęs Makacinas

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2010 Vasario 14, 23:09:58 »
mano a6oj kai rasojo tai net bego vanduo nuo stiklu.
susitvrkykit reirkuliacijos sklende ir nustos rasot. ten bunnusovus spyruokle ir sklede pravira sovi

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2010 Vasario 14, 23:22:10 »
mano a6oj kai rasojo tai net bego vanduo nuo stiklu.
susitvrkykit reirkuliacijos sklende ir nustos rasot. ten bunnusovus spyruokle ir sklede pravira sovi
Nebuk proto bokstas:apie savo bedas suzinojai,nekisk kitom masinom.

Neprisijungęs djvaldas

• Įrašai: 130
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2010 Vasario 17, 23:35:23 »
jai rasoja langai kai uzrasoja su pirstu pabrauk ir palaizyk jai saldus peciukas kiauras tada dedi nauja o jai ne latakus issivalyk ir po kiek laiko neberasos kai viskas isgaruos.  stebuklu negali buti (+)