Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: rasoja langai audi a6-c4  (Skaityta 3543 kartus)

fediawas

• Svečias
rasoja langai audi a6-c4
« Topic Start: 2009 Rugsėjo 28, 20:52:25 »
dariau dag ka ir salono filtra pakeiciau bet vistiek tas pats,kas galetu dar buti???

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2439
    • Žiūrėti profilį
Re: rasoja langai audi a6-c4
« Atsakymas #1: 2009 Rugsėjo 28, 21:05:39 »
O ką dar darei, konkrečiau.

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Rugsėjo 28, 22:14:44 »
O ką dar darei, konkrečiau.
Taigi aiskiai parase:dag ka.

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Rugsėjo 28, 22:25:06 »
man budavo rasodavo sakykim kai waziuodawau klimatronika isjunges, dabar visada vazineju kad siek tiek pustu ora i salona, nesmarkiai, kazkur ~21c pasidarau ir kad pustu siek tiek, tai neberasoja langai ;)

Neprisijungęs Lukis

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Rugsėjo 29, 13:56:50 »
o aš langus ištepęs skysčiu... kažkokios nano technologijos  :V ?!?  bet nerasoja, ir iš lauko ištepus gerai, kai lyja gali ~80km/h važiuot ir nereikia valytuvų net. visą vandenį sutraukia į lašelius kurie paskiau nevarva... stebuklas kažkoks... jų kaune galima gaut.  :)

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Rugsėjo 29, 14:00:32 »
o aš langus ištepęs skysčiu... kažkokios nano technologijos  :V ?!?  bet nerasoja, ir iš lauko ištepus gerai, kai lyja gali ~80km/h važiuot ir nereikia valytuvų net. visą vandenį sutraukia į lašelius kurie paskiau nevarva... stebuklas kažkoks... jų kaune galima gaut.  :)
kas ce per priemone gal pavadinima butu galima suzinoti? :V

Neprisijungęs Lukis

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Rugsėjo 29, 14:39:05 »

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Rugsėjo 29, 16:14:13 »
Gali buti recirkuliacijos sklende uzstrigusi atidarytoje padetyje, ora traukia is salono visa laika.   Paziurek, ar ji gerai veikia. Ji yra uz badacioko.

Neprisijungęs Remixas

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Rugsėjo 29, 18:51:23 »
O gal pečiuj renkasi vanduo dėl užsikišusio drenažo :V tada irgi rasoja, man buvo užsikimšę drenažo kanalai po kapotu, tai pakliūdavo į pečių vanduo, jis niekur nelašėjo bet langai rasojo, ir manau turi but drenažas iš pačio pečiaus, pro ten kondencatas turi nubėgt.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 29, 18:54:38 sukūrė Remixas »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Spalio 10, 23:53:48 »
tai su kuriuo tu ištepęs langus iš vidaus kad nerasotų ?? ?? o kad iš lauko kad nubėga tai čia daug kas gamina tokį jau senai  ;)
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,28711.0.html

Neprisijungęs bumbas

• Įrašai: 73
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Lapkričio 27, 17:30:08 »
Pas mane tai siaip kai palieki per nakti masina tai uzrasoja. Ateini is ryto visi langai uztraukti. Nupucia tai lyg ir normaliai, bet va palieku diena , kad ir ant saules keliom valandom ir vsio. Vel uztraukti . Nervuoja taip kai greit reik kur vaziuot, kiekviena kart nuputinet reikia. Tai isvada padariau akd dregme neiseina is masinos uztai ir rasoja taip? ka daryt? Vasara tai niekad nebudavo, dabar tik kai orai lietingi ir saltesni :)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2009 Lapkričio 27, 17:42:08 »
Pas mane tai siaip kai palieki per nakti masina tai uzrasoja. Ateini is ryto visi langai uztraukti. Nupucia tai lyg ir normaliai, bet va palieku diena , kad ir ant saules keliom valandom ir vsio. Vel uztraukti . Nervuoja taip kai greit reik kur vaziuot, kiekviena kart nuputinet reikia. Tai isvada padariau akd dregme neiseina is masinos uztai ir rasoja taip? ka daryt? Vasara tai niekad nebudavo, dabar tik kai orai lietingi ir saltesni :)
Palik truputi praverta langa,padeda.O istikruju reikia ieskot is kur dregme atsiranda.

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Lapkričio 27, 17:45:31 »

Palikdamas auto palik ant šalčiausio oro putimo padėties, tada šiek tiek ventiliuojasi. Antra, kažkur leidžia vandenį į saloną arba kas lieka ant kilimėlio įlipus, jis renkasi ant stiklų. Pabandyk nuvalyti visus stiklus, tik nedėk šluostės į saloną, nes kartosis viskas.

Neprisijungęs bumbas

• Įrašai: 73
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2009 Lapkričio 27, 18:53:41 »
siandien taip ir padariau, nusiploviau masina, tai nusivaliau langus visus. Ziuresim kas ryt is ryto bus :) tikiuos neuzrasos vel

marco3219

• Svečias
« Atsakymas #14: 2009 Lapkričio 28, 23:07:10 »
man tas pats buvo tj pakeiciau peciuko radiatoriu nes buvo prakiures ir pute dregna ora i langu tdl ir rasodavo...nzn pabandyk pasikeist isimt peciuka nera sunkaus o radiatorius apie 60 lt

Neprisijungęs Pauliusa

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
rasoja langai audi a6-c4
« Atsakymas #15: 2009 Gruodžio 01, 20:24:29 »
jei rasoja langai tai 100 proc peciukas... jei kiauras peciukas tai burnoje saldu turi buti, nuo antifrizo...

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2009 Gruodžio 02, 10:18:48 »
man tas pats buvo tj pakeiciau peciuko radiatoriu nes buvo prakiures ir pute dregna ora i langu tdl ir rasodavo...nzn pabandyk pasikeist isimt peciuka nera sunkaus o radiatorius apie 60 lt
Jo jis nesunkus.Kitaiskas 40lt,europinis apie 200lt.O jei skaitai,kad 3 val. darbo zinanciam yra kuina,tai izvenyte,podvintes.

Neprisijungęs barmenas

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2009 Gruodžio 04, 22:44:08 »
Atsakymas labai paprastas :man buvo tas pats. . jei ant langų paprastas vanduo , tai renkasi drėgmė autosalone, jei valant langus jaučiasi riebaluota ir saldus tas rasojimas , reiškia prakiuręs pečiukas ir tai aušinimo skystis. Tokia išvada

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2009 Gruodžio 07, 09:14:16 »
Sveiki
gal kas zinote kas kiek km yra keiciamas salono filtras?

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2009 Gruodžio 07, 10:52:46 »
Sveiki
Siaip dazniausia kartu su tepalais keiciamas, bet vasara as ir dazniau ji pakeiciu.

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2009 Gruodžio 07, 11:14:17 »
Sveiki
Siaip dazniausia kartu su tepalais keiciamas, bet vasara as ir dazniau ji pakeiciu.

Aciu
pas mane keistas pries 60 tukst  :O
nes vakar vaziavau tai predejo langai rasoti ?!?

Neprisijungęs daliukAzz

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2009 Gruodžio 10, 12:21:08 »
Dar po kapotu, po akumoliaturium tokią skylę prasivalykit būna užsikišus lapais visokiais ir tada tas vanduo kuris ten susikaupia teka kažkaip į saloną ;]

Ignas5

• Svečias
« Atsakymas #22: 2009 Gruodžio 11, 13:39:57 »
O ka daryt kai visa apacia slapia,visame salone,su peciuku viskas gerai.liuko nera,latakai pravaryti per stikla irgi neleidzia,viska ismeginau,visur ieskojau,i servisus variau nieks neranda nieko...

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2009 Gruodžio 11, 15:16:05 »
Na ka daryti...  ieskoti toliau, kol rasi, per kur bega  :-]

Ignas5

• Svečias
« Atsakymas #24: 2009 Gruodžio 12, 16:05:37 »
Kad jau nebezinau kur ir ieskoti :)