Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Problema su drenažu  (Skaityta 1236 kartus)

Neprisijungęs 4.2

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
Problema su drenažu
« Topic Start: 2014 Gegužės 18, 23:36:49 »
Sveiki, turiu problemą, Audi A6 C5 1998m. bėga vanduo keleivio pusėje, priekyje mažiau vandens, o galas skęsta. Priekyje po akumuliatoriumi drenažas neužsikišęs, vanduo išbėga ant žemės momentaliai. Lieka kondicionieriaus drenažas, kurio niekur nerandu. Kur jį galiu rasti? Forume nebėra nuotraukų, kad suprasti tiksliai kur rasti. Gal galit kas bent tiksliau nupasakoti ar gal ir foto įmesti kur jis yra, nes nesinori ardyti viso salono, kad bandyti atspėti.

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema su drenažu
« Atsakymas #1: 2014 Gegužės 18, 23:51:48 »

bardacioka nuemes kairiam kampe po kilimu rasi.

http://www.audi-club.ru/forum/showthread.php?t=198970

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2014 Gegužės 19, 00:36:26 »
Sveiki, turiu problemą, Audi A6 C5 1998m. bėga vanduo keleivio pusėje, priekyje mažiau vandens, o galas skęsta. Priekyje po akumuliatoriumi drenažas neužsikišęs, vanduo išbėga ant žemės momentaliai. Lieka kondicionieriaus drenažas, kurio niekur nerandu. Kur jį galiu rasti? Forume nebėra nuotraukų, kad suprasti tiksliai kur rasti. Gal galit kas bent tiksliau nupasakoti ar gal ir foto įmesti kur jis yra, nes nesinori ardyti viso salono, kad bandyti atspėti.

Nusiimk apdaila prie valytuvu, isimk salono filtra, paziurek ar jis dregnas, atsuk filtro deze, paziurek ar tarpine nesutrunijusi ties ta vieta kur filtas tritinasi prie kebulo. Ta pati pakartok su ECU deze, nes ji irgi ant tarpines pasodinta.

Jei yra liukas, liuko drenazus isvalyk su dviraciu stabdziu trosu ar kazkuom panasiu.

Neprisijungęs razor123

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2014 Birželio 09, 10:40:55 »
pas mane ir tokia pati beda. ijungus kondiske pradeda begti kondensatas keleivio pusei is virsaus. gal zinot beda?. blyn visa masina jau paskandines esu su tuo kondensatu galas jau skesta .. padekit kas nerandu bedos. masina audi a6 1.9tdi 98m.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Birželio 09, 10:43:38 sukūrė razor123 »

Neprisijungęs 4.2

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2014 Birželio 25, 15:39:38 »
Dėkui visiems, problema išspręsta, man užteko įkišti į tą gumelę suspausto oro pistoletą ir prapūsti, problema dingo. :)

Neprisijungęs 4.2

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2014 Birželio 25, 15:43:52 »
pas mane ir tokia pati beda. ijungus kondiske pradeda begti kondensatas keleivio pusei is virsaus. gal zinot beda?. blyn visa masina jau paskandines esu su tuo kondensatu galas jau skesta .. padekit kas nerandu bedos. masina audi a6 1.9tdi 98m.
Aš išsiėmiau keleivio sėdynę (jeigu nežadi imti kilimo lauk ir ardyti salono, kad išdžiovinti, sėdynės išimti nereikia), bardačioką, nusiėmiau ties durimis apatines apšyfkes ir atlenkęs kilimą prapūčiau tą gumelę, kuri yra pažymėta foto, o bėga iš aukštai, nes drenažo vamzdžio jungiamoji dalis aukštai yra ir susikaupęs kondensatas per sujungimą bėga.