Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Peciuko ventiliatorius...  (Skaityta 5956 kartus)

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
Peciuko ventiliatorius...
« Topic Start: 2008 Sausio 06, 14:00:34 »
AUDI 80 B3 neveikia peciuko ventiliatoriaus I, II padetis, veikia tik nuo III... spyrale ar kaip ten ji, kur stovi prie ventiliatoriaus varikliuko gera.  ;) Tai turbut bus pats perjungejas. tada klausimas kaip ji pakeist? reikia ardyt visa panele, imt peciuko deze, ar imanoma siaip pakeist... nes kiek ziurejau ten yra traukes, kurias labai sunku atjungt nesulauzius  ;) gal kam taip buvo, gal bus patarimu... dekui  ;)
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs goodazz

• Įrašai: 1643
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2008 Sausio 06, 15:35:00 »
Geriausia tai išsitraukti visą centrine panelės konsolę.
1.Išsiimi audio :)
2.Nusiimi regiliatoriaus rankeneles, atsisuki du rastus varžtus po jom +.
3.Nusiemes apdailą atsisuki patį reguliatorių, 4 + važteliai kampuose.
4.Gražiai išsiėmi viršutines 3 groteles, jas imti iš apatinės dalies ką nors užkišus, švelniai. vieną išėmus kitos dvi lengvai išsistims užkišus ranką iš kitos pusės.
5.Atsiki 4 važtus su 8mm galvutėmis, viršuje juos nesunkiai pastebėsi, jie bus už grotelių tų, kai jas nuimsi matysis kampuose.Kitų dviejų apačioje nematysi, bet žačiuose kampuose yra dvi skylutės, juose jie ir sliapiasi.
Viską atuskus belieka išsitraukti konsolę, dar gali, kaip nori pradžioje arba kai jau ištraukei konsolę, atsijungti priešrūkinių ir kitus mygtukus.

Baltas ventiliatorius liks tabaluoti, prie jo lengviau prieisi, neeiks tų traukučių atjunginėti.
Prie stiprumo reguliatoriaus iš kiros pusės prijuntas laidas - jį atjungi, išsuski tus kontaktus, jie pritvirtintu su 2 + varžteliais, atlungi apšvietimo laidukus, ir išsiimi kontaktus, dedi gerus veikiančius ir viską surenki.

Dar šios problemos šaknis agli būti sudegęs pačiuko varžynas. Na minėjai kažkokią spiralę, gal ir tai turėjai omenyje, bet vistiek paminėjau.
goodazz audi dalys  - naudotos s2/s4/s6/a200 20v ir kitų audi dalys
861011325

Neprisijungęs juniors

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Sausio 06, 16:36:00 »
labai dekui uz tokia konkrecia ir aiskia informacija  :)
reiks kada pabandyt tai padaryt, nes neidomu kai veikia tik III padetis, o tas kaip tu sakai varzynas tai geras  :)
o prie to paties dar ne iki galo sukasi saltas/siltas oras reguliatorius, tas vidurinis, tiksliau siltas ne iki galo, o sustoja mazdaug horizontalioj padety... gal taip ir turi but?  :)

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs goodazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Sausio 06, 17:14:31 »
Del šalto/šilto net neįsivaizduoju kodėl, gal kur kokia sklendė užsilenkus ar troselis.

O dėl pečiuko reguliatoriaus, prieš dirbdamas pirma gerus kontaktus susišaudyk, šrote berods turėtų apie 10lt kainuoti.
861011325

Neprisijungęs juniors

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2008 Sausio 06, 17:19:36 »
nu esme tame kad man buvo peciukas parejas, ir kai keiciau tai sudejau is kitos masinos visa sistema, t.y. visa peciuko deze su visais reguliatoriais, o pas mane viskas buvo gerai, tai reiks savo atgal isidet...  :) o jei del tu kontaktu tai siaip parduoda srotai visus tris perjungejus kartu ir nelabai kas juos ardo.  :P

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs goodazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2008 Sausio 06, 17:26:28 »
nu esme tame kad man buvo peciukas parejas, ir kai keiciau tai sudejau is kitos masinos visa sistema, t.y. visa peciuko deze su visais reguliatoriais, o pas mane viskas buvo gerai, tai reiks savo atgal isidet...  :) o jei del tu kontaktu tai siaip parduoda srotai visus tris perjungejus kartu ir nelabai kas juos ardo.  :P

tai skambink žmogeliukam, tie tikrai ardo..
aš išvis į šrotus kreipuosi paskutiniu atveju, tik taip paminėjau :D
861011325

Neprisijungęs juniors

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2008 Sausio 06, 17:28:32 »
nu as turiu siaip tuos perjungejus, tik nezinojau kaip juos pakeist..  :V o as visada is srotu perku  ;)

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs goodazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2008 Sausio 06, 17:52:39 »
Kad nebūtų nesusipratimų, tačiau visvien pakartosiu tik kitaip
Gedimas yra ne mechanikoje, yra susidėvėję kontaktai.
Jie atskirai išsisuka iš viso reguliavomo bloko, šiaip visame bloke tai vieninteliai kontaktai.
Jei jau prieš tai supratai tai liux, aš dėl viso ko dar pakartojau.
861011325

Neprisijungęs juniors

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2008 Sausio 06, 17:57:44 »
nu aciu kad pakartojai, bet ir taip buvau suprataes  ;) :P

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs juniors

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2008 Sausio 24, 01:49:09 »
pagaliau prisiruosiau ir pasikeiciau ta perjungejo dali... ;) ir pasirodo visai nesunku ;)
ir veikia dabar visos padetys :P
dekui uz patarimus...  :)

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs mmmmindulis

• Įrašai: 136
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2008 Sausio 27, 18:16:06 »
cypia peciuko ventiliatorius kas gali buti,gal guoliukas, ar eina ji pakeisti,ar dar kas gali buti

Neprisijungęs rycka

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2008 Sausio 27, 23:31:27 »
pas mane irgi cypia. pas mene pradejo cypti kai pakeiciau nauja varikliuka ventiliatoriaus. Esme ten tokia kad peciuko varikliukas istatant isicentruoja viduje ant tokiu triju guminiu paduskeliu, jeigu nors viena paduskele pasislinko is savo vietos dedant tada ir atsiranda tas cypimas. Bandyk perdeti is naujo ventiliatoriaus varikliuka. Man teko kelis kartus perdelioti kol pagavau.

Neprisijungęs mmmmindulis

• Įrašai: 136
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2008 Sausio 28, 15:22:49 »
ar reikia visa peciuka lupti lauk?

Neprisijungęs 80td

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2008 Vasario 07, 16:56:11 »
o man veike tik 3 ir 4 padetys. Nu issiardziau as ta konsole (beje labai geras aprasymas kaip tai padaryt :) ). Pravaliau kontaktus, ziuriu neina visvien pirmos padetys, nuvaziavau i srota pasiemiau kitus kontaktus visvien neina :). Tada pasiemiau varza kur po bardacioku yra, bet jinai buvo nuo angliskos masinos tai fiskes ikita puse buvo ir teko palikti ta varza kabet ant laidu, bet jinai ziauriai kaista, tai vaziuoju ir pradėjo dūmai rinktis masinoj, nes porolonas biski pasmilko  :D. Po to jau pasikeiciau srote i kita nes baisu ir vedintis buvo  :D. Beje kaina varzos 25 Lt jei kam idomi kaina.

Neprisijungęs Sparco`

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2008 Vasario 13, 23:25:36 »
nekursiu naujos temos tik turiu klausima :P pas mane klimoj kai nustatai HI ir visu pajegumu varai peciuka po kiek tai laiko jei pvz numazini temperatura ar putima jis pradeda cypt kas gali but?  8:8

Neprisijungęs valentinask

• Įrašai: 95
    • Žiūrėti profilį
Re: Peciuko ventiliatorius...
« Atsakymas #15: 2009 Sausio 15, 14:54:46 »
ech...
ar galima butu ta varza paciam kaip nors pasidaryti patvaresne biski..
nes jau antra sudeginau..
tad galvoju kame esme..
gal kas schema turetu?
nes nerandu

Neprisijungęs egis77777

• Įrašai: 344
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Sausio 28, 08:35:06 »
pas mane irgi pradejo cypt ventiliatoriu,necyia tik ant paskutines padeties.masina audi 100 be klimos.sunku ta varikliuka isimt?

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Sausio 30, 02:22:39 »
sveiki :) taigi prisijunksiu prie "sugedusiu peciuku kluba"  (z) siandien sugedo,  pucia ir salta ir karsta bet tik 4 padety...
jai kam  nesunku tegul paraso kur iskarto prikist rankeles :) jai ne tai darysiu kaip goodaz rase :)

Neprisijungęs djvaldas

• Įrašai: 130
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Vasario 10, 22:46:27 »
sklendes zurek gal pilnai neuzdaro

Neprisijungęs Samsungas11

• Įrašai: 46
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Spalio 22, 20:28:28 »
sveiki zodziu buvo taip man pakeiciau reguletoriasu sildimo lemputes uzdejau uzsuktukus tai db silpnai pucia silta ora nesisuka siltas oras iki galo gal kas susidure buvot jau? (h)

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Spalio 22, 21:28:11 »
sveiki zodziu buvo taip man pakeiciau reguletoriasu sildimo lemputes uzdejau uzsuktukus tai db silpnai pucia silta ora nesisuka siltas oras iki galo gal kas susidure buvot jau? (h)
Kiek gali kartois?Niekas nezino ka tu sugebejai pridirbti keisdamas lemputes.

Neprisijungęs Samsungas11

• Įrašai: 46
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Lapkričio 07, 21:45:58 »
zdarova krc pas mane neveikia I II padetis peciuko kas buvo susidures su ta problema rimatai? pievu nerasykit krc

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Lapkričio 07, 22:28:19 »
zdarova krc pas mane neveikia I II padetis peciuko kas buvo susidures su ta problema rimatai? pievu nerasykit krc
Karocia,ka cia stumi bachuras,issimi peciuko valdyma ir pasikeiti kontaktus,arba juos trini su skvarke.Pievu kaip ir nebuvo,privet.

Neprisijungęs Exore

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2011 Birželio 23, 20:20:17 »
Atsiprašau už senutės temos prikėlimą, bet atsirado problema, kad važiuojant šalto oro nelabai pučia, o vasarą karšto man nelabai norisi, langą atsidaryt moku, bet norėtūsi, kad ir per groteles eitų šaltas, gal kam buvo panašiai? Būsiu dėkingas už info. P.s - neveikia 1 ir 2 padėtis, kaip susitvarkyt radau, bet galvoju zadno ir temp susitvarkysiu.  :) Audi 80 b3

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2011 Birželio 23, 20:46:12 »
Atsiprašau už senutės temos prikėlimą, bet atsirado problema, kad važiuojant šalto oro nelabai pučia, o vasarą karšto man nelabai norisi, langą atsidaryt moku, bet norėtūsi, kad ir per groteles eitų šaltas, gal kam buvo panašiai? Būsiu dėkingas už info. P.s - neveikia 1 ir 2 padėtis, kaip susitvarkyt radau, bet galvoju zadno ir temp susitvarkysiu.  :) Audi 80 b3
o is kur tu vasara bulkoj rasi salta ora,pecius gi nesaldo.