Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pamėlę,apsinešę langai  (Skaityta 1360 kartus)

Neprisijungęs Edvaa

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
Pamėlę,apsinešę langai
« Topic Start: 2011 Gegužės 28, 14:41:34 »
Sveiki. Turiu problemą. Apsitamsinau langus juoda plėvele ir pastebėjau, kad mano langai iš tolo žiba melynai :S šoniniai stiklai apsineše, nežinau ar  nuo lietaus čia ar nuo ko bet tokia melsva spalva. Ant priekinio stiklo irgi taspats tačiau tik ten kur valytuvai nevalo. Labai negražiai atrodo, juoda mašina o langai melsvi :S. Neisivaizduoju ar įmanomą tą melsvumą nuvalyti kaip nors ar reikia langus keisti :S  Internete apie tai nieko neradau. kažkur buvau girdėjęs kad su kažkokia poliravimo pasta pirmine 3M. bet tai man nieko nesako. PAdėkit gal kas esat susidūre su tokia problema.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Pamėlę,apsinešę langai
« Atsakymas #1: 2011 Gegužės 28, 15:49:31 »
Sveiki. Turiu problemą. Apsitamsinau langus juoda plėvele ir pastebėjau, kad mano langai iš tolo žiba melynai :S šoniniai stiklai apsineše, nežinau ar  nuo lietaus čia ar nuo ko bet tokia melsva spalva. Ant priekinio stiklo irgi taspats tačiau tik ten kur valytuvai nevalo. Labai negražiai atrodo, juoda mašina o langai melsvi :S. Neisivaizduoju ar įmanomą tą melsvumą nuvalyti kaip nors ar reikia langus keisti :S  Internete apie tai nieko neradau. kažkur buvau girdėjęs kad su kažkokia poliravimo pasta pirmine 3M. bet tai man nieko nesako. PAdėkit gal kas esat susidūre su tokia problema.

Nusipirk pastos rankom sveisti ir nusiplaus.

Neprisijungęs Edvaa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Gegužės 28, 17:14:09 »
Sveiki. Turiu problemą. Apsitamsinau langus juoda plėvele ir pastebėjau, kad mano langai iš tolo žiba melynai :S šoniniai stiklai apsineše, nežinau ar  nuo lietaus čia ar nuo ko bet tokia melsva spalva. Ant priekinio stiklo irgi taspats tačiau tik ten kur valytuvai nevalo. Labai negražiai atrodo, juoda mašina o langai melsvi :S. Neisivaizduoju ar įmanomą tą melsvumą nuvalyti kaip nors ar reikia langus keisti :S  Internete apie tai nieko neradau. kažkur buvau girdėjęs kad su kažkokia poliravimo pasta pirmine 3M. bet tai man nieko nesako. PAdėkit gal kas esat susidūre su tokia problema.

Nusipirk pastos rankom sveisti ir nusiplaus.

Tiklsiau, kokios :O?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 28, 17:16:22 sukūrė Edvasas »

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Gegužės 29, 17:07:07 »
paprastos, kad ir autochemijos. O melynuoja nuo vandens, is vandentiekio imi? Nuadok sampunus gerus,kad minsktintu vendenis,nes arba visai be sampunu varai, arba naudoji per stipria chemija,kuri neminkstina vandens o tik eda purva.

Neprisijungęs Edvaa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Gegužės 29, 18:37:02 »
paprastos, kad ir autochemijos. O melynuoja nuo vandens, is vandentiekio imi? Nuadok sampunus gerus,kad minsktintu vendenis,nes arba visai be sampunu varai, arba naudoji per stipria chemija,kuri neminkstina vandens o tik eda purva.
Na jo, mašiną planu be jokių šampūnų

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Gegužės 29, 19:34:28 »
tai va,atpoliruok stiklus ir poto su sampunais prausk,yra gi pigiu,autochemijos sampunas, pirkau 10l uz 22litus, antri metai 3 masinas plaunam po pora kartu i savaite  :-] zinau zmogu kuri mentai nubaude,nes langai neatitiko tamsumo, irgi buvo vat tuo brudu apsinese :) bet pas ji ziauriai,is salies nematysi net kas salone sedi  :-]

Neprisijungęs Edvaa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Gegužės 29, 22:30:45 »
Dėkui. Reikės nusipirkt tos pastos ir tikiuos kad padės ;\\\

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Gegužės 30, 09:06:18 »
Tonuoti tavo stiklai. Su rūgštimi citrinos nusiplauna.

Neprisijungęs Edvaa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Gegužės 30, 17:30:33 »
Va. katik patikrinau ar veiksminga ta pasta. iš pradžių nusivyliau nes nepadėjo nes nep[adrėkinus valiau ir su škurliu. poto langą sudrėkinau ir tryniau su čepečiu. Daug vargau bet nusivalė, tik langai čiut čiut apsibraižė nes pasta su gruzuliukais kažkokiais :S bet dbr nors vaizdas geresnis. Tik dabar reikės gal kada ir priekinius šoninius langus nuvalyt, nes dabar lyginant su galiniais, matosi kad ir priekiniai melsvi.. Èia viskas man nuo mūsų vandentiekio nešvaraus ;\ Teks dabar su ammpūnu visados plaut kad vėl taspats nebūtų

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Gegužės 31, 12:18:40 »
Kokio dar vandentiekio? :D Užsienyje populiaru yra langus švelniai patonuoti chemiškai, bet tas tonavimas po kažkiek laiko labai jau nekaip beatrodo. Tas pats variantas ir pas tave buvo.

Neprisijungęs Edvaa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Gegužės 31, 13:55:53 »
Aha ir tonuoti visą kėbulą?Kažkaip nesiriša

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Gegužės 31, 16:07:14 »
Aha ir tonuoti visą kėbulą?Kažkaip nesiriša

Tau ir kėbulas pamėlynavęs? :D Geriau foto padaryk, bus aiškiau, kas čia tau per bėdos...

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Gegužės 31, 18:55:33 »

:-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] keliu tavo citata i anekdotu tema  :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] nuo  kada stiklus is lauko tonuoja  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 31, 18:58:03 sukūrė Direktor »

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Gegužės 31, 18:57:20 »
Va. katik patikrinau ar veiksminga ta pasta. iš pradžių nusivyliau nes nepadėjo nes nep[adrėkinus valiau ir su škurliu. poto langą sudrėkinau ir tryniau su čepečiu. Daug vargau bet nusivalė, tik langai čiut čiut apsibraižė nes pasta su gruzuliukais kažkokiais :S bet dbr nors vaizdas geresnis. Tik dabar reikės gal kada ir priekinius šoninius langus nuvalyt, nes dabar lyginant su galiniais, matosi kad ir priekiniai melsvi.. Èia viskas man nuo mūsų vandentiekio nešvaraus ;\ Teks dabar su ammpūnu visados plaut kad vėl taspats nebūtų

teisingai pasakei  :) bandyk gal autochemijos pasta, ji lyg su maziau gruzulu  :) o paciai masinai tai nusipirk pastos ir su masinka papoliruok

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Gegužės 31, 19:10:21 »
 :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] keliu tavo citata i anekdotu tema  :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] nuo  kada stiklus is lauko tonuoja  :-]
Gal geriau pasidometi reiktu pries snekant, nes uztonavus is lauko siek tiek vistiek yra pasidengimas, tikrai nusitepa pavizdziui nuo pirstu lengvai, bet ne taip kaip is vidaus, bet su paprastu langu valikliu nusivalo lengvai tas melinumas, cia kazkas kito bus
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 31, 21:00:10 sukūrė Lucifer »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Gegužės 31, 19:14:59 »
 :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] keliu tavo citata i anekdotu tema  :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] nuo  kada stiklus is lauko tonuoja  :-]
Gal geriau pasidometi reiktu pries snekant, nes uztonavus is lauko siek tiek vistiek yra pasidegimas, tikrai nusitepa pavizdziui nuo pirstu lengvai, bet ne taip kaip is vidaus, bet su paprastu langu valikliu nusivalo lengvai tas melinumas, cia kazkas kito bus

Baikit su tais tonavimais , dar is lauko puses ir tik sonai. Paimi M3 poliravimo pastos, sepeti ir nusveiti ir jokiu rugsciu nereikia. Is italu, vokieciu pilna tokiu ,,tonuotu" privaziuoja, tik pastebejimas, pagrinde po vasaros.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Gegužės 31, 19:25:34 »
NUO VANDENS SITIE DALYKAI, darbe plovykla yra, yra keli kur visa gyvenima tik su kerseriu ir grynu vandneiu vandentiekio plauna, tai langai net ne pamelinave, o pajuodave, ir yra kas sampunus naudoja - idealu. Jei norit plaut grynu,naudokit filtruota vandeni,arba semkit is prudu ir upiu,ten minsktas buna. O jei netikit, uzsireginkit kokiam chemiku forume, jie paaiskins moksliskai kodel tokia reakcija vyksta  :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Birželio 01, 09:48:09 »

:-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] keliu tavo citata i anekdotu tema  :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] nuo  kada stiklus is lauko tonuoja  :-]

Nusišluostyk tą durną šypseną ir eik pasidomėti, kaip tonuoja užsieniečiai langus. Čia ne tas atvejis, kaip plėveles klijuoja. Nuo plovyklos matai langai mėlynuoja :-] :-] :-]

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Birželio 01, 14:00:01 »
prie ko cia pleveles ir prie ko uzsienieciai ? jei zmogus sako kad masina buvo viskas ok, tik per laika langai apsinese  , paskaityk iki galo ko klausia . Parodyk man nors viena irodanti dalyka, informacija, foto ir pan,o ne kaimynas sake kad kaimyno draugo sunus vaziavo i latvija ir mate kad langa is lauko tonuoja ,  tada aCiprasysiu  kad netikejau  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 01, 14:02:42 sukūrė Shadow »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Birželio 01, 14:35:18 »
prie ko cia pleveles ir prie ko uzsienieciai ? jei zmogus sako kad masina buvo viskas ok, tik per laika langai apsinese  , paskaityk iki galo ko klausia . Parodyk man nors viena irodanti dalyka, informacija, foto ir pan,o ne kaimynas sake kad kaimyno draugo sunus vaziavo i latvija ir mate kad langa is lauko tonuoja ,  tada aCiprasysiu  kad netikejau  :)

Kai pačiupinėsi tiek auto, kiek man teko, tada galėsi man įrodinėti, kad jie nuo vandens pamėlynuoja. Ne kartą teko tokius langus valyti ir ne kartą teks.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2011 Birželio 01, 14:52:46 »
maziau kalbu ,daugiau darbu  :) visdar laukiu irodymu .  nes kiek pats susiduria tai tik nuo per kieto vandens  (!?)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 01, 14:55:56 sukūrė Shadow »