Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Nulūžo Audi A4 '05m "bardačiokas" ties vyriais...  (Skaityta 1791 kartus)

Neprisijungęs Tiuskutis

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
per šalčius nulūžo Audi A4 '05m "bardačiokas" ties vyriu...
Gal kas žinot kur galima būtų įgyti naują ar padevėtą? Bet ne Audi centre, nes ten 500Lt .... Baisu...
Ačiū už atsakymus!

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Užuojauta, nes dėvėtų nėra. Arba eina su perdarymo komplektu, arba irgi tokie pat nulūžę.

Neprisijungęs Tiuskutis

• Žiūrėti profilį
Bandysiu tada ardyt ir vežt vyrinti... 500Lt kažkaip nelb norėtusi mokėt...  :(

Neprisijungęs Tiuskutis

• Žiūrėti profilį
Žodžiu buvau pas meistrus, sakė sugedęs elektrinis atidarymo ribotuvas, todėl sunkiai darinėjosi ir užtat nulūžo, tad reikia visų pirma jį pakeisti, o tada suvirins ir bus čiki. jis parsiduoda atskirai, kaina ~120Lt. Sakė dažna AUDI bėda... bandau tikėti ir remontuoti :)))

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kas per elektrinis riboruvas? Gal foto detalės turi ar pan?

Neprisijungęs karaciakas

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
man ta pati problema, buvau sendien pas virintojus nuvazeves, tai ta pati pasake: cia problema situ audi, ir kad kazkoks ten pareina amortizatoriukas ir po to lengvai luzta, sako galiu suvirint bet tikrai nelaikys, sakau tai kadaryt - nu geriausia pirk nauja, bet kad pasidomejau tai sunku gaut deveta o uz 500 nauja - nu nesamone tikrai. Tai tik butinai parasyk kaip isprendei sita problema, nes ir pats nezinau dabar ka daryt, bardacioki pas mane cd-changeris tai bijau kad dar kokie narkomanai kaune neisluptu.

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
pas mane irgi tas amortikiukas parejes ir vyriau nuluze suvirinus jie nelaikys klijavau virinau tai dar turiu toki warijanta zesim kaip laikys :)

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
 ;DJoks ten ne elektrinis ribotuvas :)kas ten yra is elektros,tai bardacioko apsvietimo jungtukas.Isardyk ta ribotuva,ten sistema kaip pompelej padangom pust.Ji visada sausa buna nuo laiko.Susitepk aliejum(tepalas isbrinkins gumele) ir vienu pirsteliu darinesis

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
Kas per elektrinis riboruvas? Gal foto detalės turi ar pan?
tas stabdziukas kad kai atidarai staigiai nekristu, ten pat yra ir mikrikas kuris lempute ijungia atidarius. Pas mane ir amortikas suejes, lempute jungineja, bet stabdymo nedaro, bandysiu issardyt ir sutvarkyt. Pas mane abu ausys bardacioko ausys nuluze, isardziau, visai ji, dureles praskyriau, dejau metalines juostos, varztu ir susitvarkiau. Audi centre cia dar nedaug, i autopaslauga paskambinau tai 800lt uz bardaka uzsauke....

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nu reiškia nekišiu dar nagų, pas mane labai švelniai darinėjasi. Tik gal reiks prirakinti :D

Neprisijungęs byfo

• Žiūrėti profilį
laikyk uzrakinta poto bus kaip man dare ir luzo iskart paleides :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nu vaikas pastoviai su kojomis įlipa, bet laikosi dar.

Neprisijungęs byfo

• Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį
Nu vaikas pastoviai su kojomis įlipa, bet laikosi dar.
jei nulaus, vasara liks be dviratuko :D

Neprisijungęs karaciakas

• Žiūrėti profilį
diesel_power o tu atsukai tuos vyrius likusius prie batdacioko (kurie lankstosi) jei taip, kaip ten juos isimt, nerandu jokiu varztu. bandyciau ir as kazkaip su varztais tvirtinti

• Žiūrėti profilį
diesel_power o tu atsukai tuos vyrius likusius prie batdacioko (kurie lankstosi) jei taip, kaip ten juos isimt, nerandu jokiu varztu. bandyciau ir as kazkaip su varztais tvirtinti
is apacios tokie kaisciai yra, juos su replem istrauki. O jei prilituot kokybiskai, reik biski galva turet kaip dar padoriai, graziai ir tvirtai sugreziot ir sudet met juosteles. Galesiu pafotkint kaip padariau.

Neprisijungęs karaciakas

• Žiūrėti profilį
buciau labai dekingas (manau ne as vienas) jei imestum foto kaip padarei nes norisi normalei padaryt kad nebeluzinetu tik sulytavus