Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Neįsijungia šviesa salone atidarius dureles  (Skaityta 2459 kartus)

Neprisijungęs Laarikee

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

neseniai pirktoje mašinėlėje A4 (1996m) tokia problema - atidarius dureles neįsijungia salono apšvietimas. Priekyje esančias lemputes pakeitėme - veikia paspaudus mygtukus, vidurine lemputes pastumus jungikli irgi veikia, bet įsedus reikia įsijungti ir islipant išjunti, tai pat ir prie galiniu sedyniu esanciose lemputese. Bagazines lempute veikia gerai - įsijungia atidarius. Saugiklius visus lyg peržiūrėjom ir naujus sudėjome kur reikėjo. Ką dar galima žiūrėti ar gal jungiklius pastumti į kažkurią padėtį. taip pat klausimas - kaip nusiima galinės salono apšvietimo lemputės? Priekinės stikliuką lengvai nuėmiau bet galinių bijau sulaužyti tai net neišeina pažiūrėti ar lemputės sveikos viduje :)))
ačiū :)

Neprisijungęs Rector

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
manau beda bus ant dureliu knopkes...tikriausiai nusispaudus ir uzstrigus

Neprisijungęs Laarikee

• Žiūrėti profilį
aciu :) o kur tu knopkiu ieskot ?:) ir kiap del galiniu lempuciu ?:)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
manau beda bus ant dureliu knopkes...tikriausiai nusispaudus ir uzstrigus
o ar A4 dar yra tos knopkės? :V mano ex A6 c5 jau nebebuvo tokio dalyko.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
aciu :) o kur tu knopkiu ieskot ?:) ir kiap del galiniu lempuciu ?:)
visos knopkes spynelese.

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2439
    • Žiūrėti profilį
atidarius dureles neįsijungia salono apšvietimas.
Anksčiau tau veikė gerai?  Signalizaciją dėjai ar jau buvo kai pirkai?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
O šitai kur komforto blokas stovi?

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
bus greiciausia spynoj beda to mikriko. Jei komfortas nusibaiges butu tai daugiau funkciju neatlkiktu, centrinis neveiktu ir pan.

Neprisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
Gaila, temos autorius nedalyvauja dialoge...  :/

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
Gaila, temos autorius nedalyvauja dialoge...  :/
panasu kad autore :D

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
pas mane irgi neveikia, spynelese jungtukai ok,o sviesele tik jungtu isijungia,atidariusduris nesviecia :)

Neprisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
pas mane irgi neveikia, spynelese jungtukai ok,o sviesele tik jungtu isijungia,atidariusduris nesviecia :)
Pas mane viskas buvo OK. Dedant signalizaciją įspėjo, kad nuo durelių atidarymo salone apšvietimas neįsijungs. Aš sutikau ir dėl to didelio diskomforto nematau. Gal būt ir temos autoriui(ei) taip ir yra.  (h)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Pas mane viskas buvo OK. Dedant signalizaciją įspėjo, kad nuo durelių atidarymo salone apšvietimas neįsijungs. Aš sutikau ir dėl to didelio diskomforto nematau. Gal būt ir temos autoriui(ei) taip ir yra.  (h)
tokiu atveju signa nejaucia duru atidarymo,kaip su diskomfortu?

Neprisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
Jaučia. Jei duris atidarau rakteliu neišjungęs signos, rėkia ir žaibuoja!  (h)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Jaučia. Jei duris atidarau rakteliu neišjungęs signos, rėkia ir žaibuoja!  (h)
arba as durnas,arba smuginis pas tave super jautrus,arba kazkokia chemija.

Neprisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
arba as kvailokas,arba smuginis pas tave super jautrus,arba kazkokia chemija.
Nu nzn ir gink Dieve, nelaikau kitų kvailiais, bet sakau kaip yra. Smūginis suveikia tik nuo gero smūgio, o dėl chemijos neturiu supratimo.... Ne pats dėjau.  (h)

Neprisijungęs sombreroo

• Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
Pas mane lygiai taspats kas pas temos autoriu, seniau viskas gerai budavo, bet viena diena ir nebeveikia. Butu gerai sulaukti pasiulymu kaip tai sutaisyti

Neprisijungęs Laarikee

• Žiūrėti profilį
oho tik prapulk dienelei kitai ir diskusi isivysto :) o kai sekiau - nelabai atsakymu sulaukiau :)
Taigi - man siek tiek nepatogumu visgi kyla del to sviesos neuzsidegimo - isvaziuoju darban apie 6.30, tad jau net dabar tokiu metu buna jau tamsu..tad nelabai malonu buna kai nematai kur sedi :)
kazkaip vis nerandu laiko apziureti dureles del tu knopkuciu ar ko tais :) viska kas imanoma apziurejau....lempukai ijungus dega, saugikliai visi tvarkoje..tik gale irg kazkodel neisijungia nei rankiniu budu nei atidarius..kaip ten juos islupti nes bijau kad sulauzysiu :) ????

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
man tj ydomu kur tas mikras stovi durelese nes kaj atidarau duris nerodo kompas kad jos atidarytos butu.

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
man tj ydomu kur tas mikras stovi durelese nes kaj atidarau duris nerodo kompas kad jos atidarytos butu.
Durų spynoje. Tas, kur dešinėje

Va visa spyna

Neprisijungęs Laarikee

• Žiūrėti profilį
Kai pirkau kazkaip neatkreipiau demesio ar dega salono apsvietimas, nes diena pirkau :) o signalizacija SHERIFF, tai nuo jos gali priklausyti lempuciu isijunginejimas?:) va to tai tikrai nezinojau :)

Neprisijungęs Laarikee

• Žiūrėti profilį
Durų spynoje. Tas, kur dešinėje

Va visa spyna

Aciukas :) paieskosim :) taip isverstos spynos dar nesu macius :) maciau ir ciurinejau masinos variklio galva isrinkta, moco karbus isimtus :)  alkuninio veleno padeties daviklius...bla bla :) db ir spyna teks patyrinet :D 

Neprisijungęs brother118

• Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, pas mane panasi beda (auto a4 96 metu) kad kartais neisijungia sviesa salone atidarius durys ar istraukus rakta is spynos. Dar kartais (kuo toliau tuo dazniau) atrakinus/uzrakinus duris su raku atsirakina arba uzsirakina tik tos kurias rakini, o likusiose jau suveikia kai atrakinus atidarai duris (uzrakinus atidarius bet kokias kitas duris)

As itariu, kad tai komfortblokas kaltas. Tai dabar noriu paklausti kad komforto blokas tai ta vakumo pompa bagazineje su kruva laidu? Ar juos galima remontuoti, ar tik mesti lauk ir ieskoti kito? ir galu gale kokia kaina gero komfortbloko?

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
Komforto blokas yra po vairuotojo kojomis, atkėlus kilimą matosi. Kaina virš 100 lt.