Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: lyginimas magnetu  (Skaityta 1549 kartus)

Neprisijungęs Pu6ipun4ik

• Įrašai: 243
    • Žiūrėti profilį
lyginimas magnetu
« Topic Start: 2011 Liepos 23, 15:04:46 »
noreciau suzinoti kokios kainos lyginant ilenkimus magnetu? Keli mazi ilenkimai, ant stogo, po krusos

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: lyginimas magnetu
« Atsakymas #1: 2011 Liepos 23, 15:14:25 »
noreciau suzinoti kokios kainos lyginant ilenkimus magnetu? Keli mazi ilenkimai, ant stogo, po krusos

Cia kazkoks naujas lyginimo budas?

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Liepos 23, 15:27:14 »
Šeip lygina amerikietiška technologija. Jei kelios duobutės atitrauks ir viskas, neardant stogo apdailos. Tik norėčiau žinoti kur Kaune geri specai tai daro, nes daug kas daro bet baisu, kad nepridarytu nesamoniu.

Neprisijungęs Pu6ipun4ik

• Įrašai: 243
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Liepos 23, 15:35:10 »

Cia kazkoks naujas lyginimo budas?
na nera naujas, bet cia tokiems ilenkimams pasalinti kur nepazeista danga

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Liepos 23, 15:37:56 »
Tai gal apsispreskit, kokiu budu lyginti. Neardant stogo, kai pazeidusi krusa tai vadinamos lipuckem atitraukineja, kliju pagalba, kitas budas gal ir skaitosi amerikietiskas, nes pirmas kliuskas vezesi butent is ten, kai is vidaus atstumineja skarda.Sitas budas man geriausias, jeigu meistras geras, bet islygina ir imusimus kampu.
Lukai jei reikia po krusos istraukti, tai galiu duoti tel. bet gryzta meistras uz savaites.

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Liepos 23, 16:00:05 »
Tai gal apsispreskit, kokiu budu lyginti. Neardant stogo, kai pazeidusi krusa tai vadinamos lipuckem atitraukineja, kliju pagalba, kitas budas gal ir skaitosi amerikietiskas, nes pirmas kliuskas vezesi butent is ten, kai is vidaus atstumineja skarda.Sitas budas man geriausias, jeigu meistras geras, bet islygina ir imusimus kampu.
Lukai jei reikia po krusos istraukti, tai galiu duoti tel. bet gryzta meistras uz savaites.

Jei gali į PM parašyk. O man pagrinde ant stogo ir dvi smulkios duobutės nuo vokiečių laikų tai jas atitraukiant reikia ardyti stogo apdaila, ar paprasčiausia užteks atitraukt?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Liepos 23, 22:27:25 »

Jei gali į PM parašyk. O man pagrinde ant stogo ir dvi smulkios duobutės nuo vokiečių laikų tai jas atitraukiant reikia ardyti stogo apdaila, ar paprasčiausia užteks atitraukt?

Jeigu imusimas nuo krusos ir nera krateris astrus, tai nieko ardyti nereikia, istraukia ir labai graziai. Lyginant su kliuskom taip pat beveik nereikia nieko ardyti, beveik prie visu vietu prieina per spyneles, langus, zibintus, arba izgrezia maza skyle, paskui ja uzklijuoja su sponkem. Kontaktus imetu i PM.