Aš gal nevisai į tema, bet nekuriant naujos temos noriu paklausti. Buvau iš ebay nupirkęs chrom rankenėles ir dabar vairuotojo pusės rankenėlė labai silpnai laikosi, būna po plovimo išviso nukrenta. Tai bandžiau išgramdyti seną dvipuse juostą, nuvaliau su vaitspiritu rankena, perklijavau nauja dvipuse juostele bet vistiek nesilaiko, tai galvoju gal yra kitų būdų, kaip koksai nors silikonas?
Tos dvipuses juostos irgi buna ne visos kokybiskos, kai kurios labai gerai laiko, bet svarbiausia gerai nuriebalinti, jeigu tai darei su vait spiritu, tai nieko nuostabaus, kad nelaiko.
Na su kuo tada nuriebalinti su langų valikliu? Juosta tai eolte už 1 Lt pirkau
nusipirk is reklamos medziagu parduotuves geros dvipuses juostos, jei vln esi tai heliopolis, nuvalyk su acetonu arba su 646 ir tada klijuok, tikrai neatsilups, dvipuse gali pasildyti tu fenu, geresnis sukibimas bus is kart
dirbam mes su kolega klaipedoj su plevelem, tos ale veidrodines pleveles bent jau klaipedoj dar sunkoka gauti, nes turi tik dideles reklamos imones, o parduoti nenori keliu kvadratu, o siustis is gamintoju reikia rulonais, kurie kainuoja desimtim tukstanciu. Zodziu kol dar lietuviai vangiai ziuri i pleveles tol neapsimoka tuom uzsiimti, pas ruskius biski kitoks poziuris i ta dalyka. Plevele jei geros kokybes laiko tikrai ilgai, nes geros kokybes gamintojas paciai plevelei jau duoda 5 metu garantija, o dar jei papuole meistrelis su rankom ne is siknos isaugusiom, tai plionke laikys ir 10 metu, aisku jei nevazinesi miskais, kur medziu ir krumu sakos siekia automobilio kebula ir zvyrkeliais greiciais nesveikais.
O su tuo dazu nusilupimu atlupinejant plevele irgi loterija. Masina gali but ir nudazyta, bet jei ji nudazyta prastai tai ir nusilups lakas ar net ir dazai, pats buvau papuoles i tokia situacija, o jei masina gamykliskai dazyta, ar apskritai kokybiskai nudazyta tai pasildzius su fenu ja nulupti itin lengva, sunkiau tik jei yra aptraukta visa detale, na bet tai neturetu but problema.