Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Lipdukai ant masinos  (Skaityta 4555 kartus)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
Lipdukai ant masinos
« Topic Start: 2011 Birželio 22, 16:41:45 »
Sveiki ziurejau niekur neradau temos , gal kam teke yra klijuot ant masinos gale lipdukus ta prasme markes tuos a6  , 2.8 quattro ir t.t , kur butu ju galima nusipirkt kiek kainuoja , ir su kuo juos klijuojat ? kaip auksti atitaikyt tikslius ismatavimus ?  dekui uz atsakymus

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
Re: Lipdukai ant masinos
« Atsakymas #1: 2011 Birželio 22, 17:21:32 »
Sveiki ziurejau niekur neradau temos , gal kam teke yra klijuot ant masinos gale lipdukus ta prasme markes tuos a6  , 2.8 quattro ir t.t , kur butu ju galima nusipirkt kiek kainuoja , ir su kuo juos klijuojat ? kaip auksti atitaikyt tikslius ismatavimus ?  dekui uz atsakymus

audi centre pagal vin numeri tau jie bus, ne karve kainuoja

Neprisijungęs skorpiona5

• Įrašai: 438
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Birželio 22, 17:55:51 »

audi centre pagal vin numeri tau jie bus, ne karve kainuoja

Apie kokias jus cia karves kalbat, kaimo zmones :D :D ziuriu jau ne vienas cia toks su karvem ir telyciom :D

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Birželio 22, 21:16:47 »

kokiu raidziu.skaiciu reik? gal rasiu stalciui

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Rugpjūčio 19, 21:29:50 »
Aš gal nevisai į tema, bet nekuriant naujos temos noriu paklausti. Buvau iš ebay nupirkęs chrom rankenėles ir dabar vairuotojo pusės rankenėlė labai silpnai laikosi, būna po plovimo išviso nukrenta. Tai bandžiau išgramdyti seną dvipuse juostą, nuvaliau su vaitspiritu rankena, perklijavau nauja dvipuse juostele bet vistiek nesilaiko, tai galvoju gal yra kitų būdų, kaip koksai nors silikonas?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Rugpjūčio 19, 21:42:56 »
Aš gal nevisai į tema, bet nekuriant naujos temos noriu paklausti. Buvau iš ebay nupirkęs chrom rankenėles ir dabar vairuotojo pusės rankenėlė labai silpnai laikosi, būna po plovimo išviso nukrenta. Tai bandžiau išgramdyti seną dvipuse juostą, nuvaliau su vaitspiritu rankena, perklijavau nauja dvipuse juostele bet vistiek nesilaiko, tai galvoju gal yra kitų būdų, kaip koksai nors silikonas?

Tos dvipuses juostos irgi buna ne visos kokybiskos, kai kurios labai gerai laiko, bet svarbiausia gerai nuriebalinti, jeigu tai darei su vait spiritu, tai nieko nuostabaus, kad nelaiko.

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Rugpjūčio 19, 21:44:06 »

Tos dvipuses juostos irgi buna ne visos kokybiskos, kai kurios labai gerai laiko, bet svarbiausia gerai nuriebalinti, jeigu tai darei su vait spiritu, tai nieko nuostabaus, kad nelaiko.

Na su kuo tada nuriebalinti su langų valikliu? Juosta tai eolte už 1 Lt pirkau :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Rugpjūčio 19, 21:58:23 »

Na su kuo tada nuriebalinti su langų valikliu? Juosta tai eolte už 1 Lt pirkau :D

Yra toks antisilikoninis valiklis-nuriebalintojas, dar  nefrasa.

Neprisijungęs Vladas@4

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Rugpjūčio 23, 21:58:39 »
Sveiki, gal pasirodis kvailas klausimas, bet paklausiu, ieskou specioliu pleveliu, apklijuot visai mashinai tipo tiunigo pleveles ar kaip ten juos, kazkas tokio tipo   
drugas turi serviza ir nori pradet tuo uzsimti, tai gal bus kokiu, kontaktu ar pasiulimu?  Galvuojau gal pas reklamininkus kreiptis gal ten zinos?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Rugpjūčio 23, 22:32:20 »
Atšoks fantazija, kai tos gold plėvelės kainą sužinosi :)

Neprisijungęs Vladas@4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Rugpjūčio 24, 00:09:11 »
Na nebutinai auksine plevelia, o aplamai del plevialiu kur galima ju uzsakit ar gauti, na servizas draugo o del pinigu tai jau juos galvos skousmas.  (!?)

Neprisijungęs Vladas@4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Rugpjūčio 24, 00:13:29 »
As tai vietoj juo situ nepradieciau uzsiminet nes nelabai vykes biznis (-) mano nuomone, vien kiek ant reklamos reikes paklot litu.

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Rugpjūčio 24, 00:20:31 »

Na kokiam M5 nuo 2000lt iki 5000lt. Kiek skaičiau tas rusas į M5 gold plėvelės apklijavima paliko 3500 Lt (galiu ir klysti). Be manau tikrai nedaug ir atrodo afigienai :)

Neprisijungęs Lifegame

• Įrašai: 322
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Rugpjūčio 24, 02:42:21 »
http://www.llumar.lt/?menu=4&topic=4
kažkas panašaus. Dar kažkada skaičiau žurnale apie automobilius, tai kažkokia firma klijavo nissan z350 sidabrine plėvelė, kažkokiam verslininkui, ten daug buvo apie ją parašyta, ir kaina berods buvo, bet neatsimenu kokia...

Neprisijungęs Vladas@4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Rugpjūčio 24, 08:37:55 »
Idomu kaip laiko tuos pleveles, kas labiausei domina jei noresis nusilupt nenusilups kartu su laku? draugas buvo apsiklijaveis tipo old school juostas, dar su fenu pashilde, paskiau nulupo kartu su laku, tai keikiasi savaite  :-{, ir vel apklijavo. Man ruodos kazkas is forumo daliviu dirbo su tokiom plevelem, dabar nepamenu, ligtais is klaipedos.

Neprisijungęs Lifegame

• Įrašai: 322
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Rugpjūčio 24, 13:25:05 »
Idomu kaip laiko tuos pleveles, kas labiausei domina jei noresis nusilupt nenusilups kartu su laku? draugas buvo apsiklijaveis tipo old school juostas, dar su fenu pashilde, paskiau nulupo kartu su laku, tai keikiasi savaite  :-{, ir vel apklijavo. Man ruodos kazkas is forumo daliviu dirbo su tokiom plevelem, dabar nepamenu, ligtais is klaipedos.

jei sena mašina, arba buvusi kažkada dažyta, tai aišku didelė tikimybė kad nusilups su viskuo  :D

Neprisijungęs Vladas@4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Rugpjūčio 24, 21:06:33 »

jei sena mašina, arba buvusi kažkada dažyta, tai aišku didelė tikimybė kad nusilups su viskuo  :D
Bleem zinokit net neisivaizduoju ka jam patartim, nu as esu dar jaunas nelabai kanors galiu patart, gal jus turit kokiu minciu, gal koki kita sritimi uzsiimti. juo tevas mire  :/  tai jam paliko serviziuka.   

Neprisijungęs Vladas@4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Rugpjūčio 24, 21:09:07 »
Karoche nusivariau i pieva, nuo temos nulinkou :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Rugpjūčio 24, 22:05:37 »
Ką tu čia grybini tai bb z

Neprisijungęs Vladas@4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Rugpjūčio 25, 06:03:36 »

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2011 Rugpjūčio 25, 08:21:29 »

nusipirk is reklamos medziagu parduotuves geros dvipuses juostos, jei vln esi tai heliopolis, nuvalyk su acetonu arba su 646 ir tada klijuok, tikrai neatsilups, dvipuse gali pasildyti tu fenu, geresnis sukibimas bus is kart

dirbam mes su kolega klaipedoj su plevelem, tos ale veidrodines pleveles bent jau klaipedoj dar sunkoka gauti, nes turi tik dideles reklamos imones, o parduoti nenori keliu kvadratu, o siustis is gamintoju reikia rulonais, kurie kainuoja desimtim tukstanciu. Zodziu kol dar lietuviai vangiai ziuri i pleveles tol neapsimoka tuom uzsiimti, pas ruskius biski kitoks poziuris i ta dalyka. Plevele jei geros kokybes laiko tikrai ilgai, nes geros kokybes gamintojas paciai plevelei jau duoda 5 metu garantija, o dar jei papuole meistrelis su rankom ne is siknos isaugusiom, tai plionke laikys ir 10 metu, aisku jei nevazinesi miskais, kur medziu ir krumu sakos siekia automobilio kebula ir zvyrkeliais greiciais nesveikais.

O su tuo dazu nusilupimu atlupinejant plevele irgi loterija. Masina gali but ir nudazyta, bet jei ji nudazyta prastai tai ir nusilups lakas ar net ir dazai, pats buvau papuoles i tokia situacija, o jei masina gamykliskai dazyta, ar apskritai kokybiskai nudazyta tai pasildzius su fenu ja nulupti itin lengva, sunkiau tik jei yra aptraukta visa detale, na bet tai neturetu but problema.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugpjūčio 25, 08:35:26 sukūrė Zuvedriukas »

Neprisijungęs Junin

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2011 Rugpjūčio 25, 15:15:59 »
Turejau as liudnos patirties su tom plievelem, nusipirkau juoda blizgia plievele oracal aptraukti stoga, prisiziurejau youtube kaip tai daroma ir pradejau klijuoti, po dvieju valandu mano nervai naislaike ir plievele atsidure siuksliu dezeje o stogas nudazytas uz ta pacia kaina kiek mokejau uz plievele...  :D

Neprisijungęs Ignelis

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2011 Spalio 03, 20:00:46 »

pirk dvipuse juostele Teslof firma ir laikys tik pirk ta kuri atspari dregmei, garantuoju kai nori nulupti sulauzisi savo nikeliuotas rankeneles :)

Neprisijungęs Ignelis

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2011 Spalio 03, 20:03:44 »
Na nebutinai auksine plevelia, o aplamai del plevialiu kur galima ju uzsakit ar gauti, na servizas draugo o del pinigu tai jau juos galvos skousmas.  (!?)

vilniui tikrai yra tuninga daro ir turi tokios pleveles, manau ebey gali rasti bent jau vidaus salonui apklijuoti tos pleveles aidu stiliaus is tu kvadraciuku tai pilna maciau manau ir tos turi buti :D

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2011 Gruodžio 16, 19:09:53 »
o kaip su plėvelės atsparumu akmenukams, trinimu plaunant?

Gal kas yra bandę papildomai dengti laku?