Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Led juostelės priekinyje bamberyje  (Skaityta 3746 kartus)

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
Re: Led juostelės priekinyje bamberyje
« Atsakymas #25: 2009 Gruodžio 26, 22:53:02 »
...bet istikruju kas keisciausia,kad butent asmuo (benito) kuriam paciam kulturingai aiskino kad nereikia tu lempu priekiniu tiurling ir t.t. o dabar pats sakyciau gana negraziai pats bando pasijuokt is zmogaus......

ir?  :V as dejau del lesiu, ne del diodiniu girliandu, S2 lempas ipirkti man buvo brangu, tode buvo sitos pasirinktos. seip lygini pirsta su b*b**, nes diodai tau sviecia kad nakti kelia matytum? o seip visi turi savo nuomone, savo poreikius, galimybes, o kritika reik moket priimti :D mano masina garaze dbr ir kaip kaledu eglute, nes akumas mire, tai mirksi zybsi ivairiom spalvom skydelis :D

esme, jei zmogus turedamas du laidelius nesugeba diodu pasijungti, tai zinok juoktis galiu, nes didziausias besmegenis, kuris sulej mokesi bent fizikos viena pamoka apie elektra, tai zinos apie pastovia srove (+ ir -), ir pasinagrines kazkiek schemas, o ne klausk kaip man jungti LED diodus :D pliu sinstrukcija buna prie daugelio elektros prietaisu, nors jie ir butu kinietiski, arba pirkdamas pas pardaveja pasiteirauji, bet ne forume klausi nuo ko jungti, nuo mago isejimo koloneliu jungi, kad vaziuodama mirksetu graziai :D

Ev> apie patarles patylekim ;)