Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaip uztaisyti bamberio smulkius pabraizymus,defektus.  (Skaityta 8239 kartus)

Neprisijungęs maltakava

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
kaip nusipirkusi linksmą automobiliuką tamsta visai nelinksma :D
Tai,kad jus ne visai draugiski...

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
konkrečiau plyz :)
kur, kas, ir kaip?

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
na 300lt jau brangokai uz detale... cia jau detale turi but gerai padraskyta.. butent apie bamperi tai 300lt imciau uz PamPeri kuri riektu bent jau lituot, sildyt, atstatinet geometrija t.t o pabraizymai ~200lt

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
na 300lt jau brangokai uz detale... cia jau detale turi but gerai padraskyta.. butent apie bamperi tai 300lt imciau uz PamPeri kuri riektu bent jau lituot, sildyt, atstatinet geometrija t.t o pabraizymai ~200lt
turi omenyje su viskuo?
taisymas, glaistymas, paruošimas dažymui, dažai ir dažymas?

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
turi omenyje su viskuo?
taisymas, glaistymas, paruošimas dažymui, dažai ir dažymas?

taip.. visiskai su viskuom.. na jei bamperis tik pabraizytas, as suprantu kad glaistymo nereikes :D tik vien akita koki ibrezima pwz padaryta su raktu uztaisyt.. o ne i riestaini susukta bamperi lipdoma is spakliaus :)

Neprisijungęs maltakava

• Žiūrėti profilį
Bamperis,kaip ir minejau tik per viduri truputi itrukes,nes senieji masinos seimininkai buvo i kazka matyt atsireme truputi su priekiu.O pabraizymai tokie...manyciau,kad akmenuku nuskaldyta ten...

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
Bamperis,kaip ir minejau tik per viduri truputi itrukes,nes senieji masinos seimininkai buvo i kazka matyt atsireme truputi su priekiu.O pabraizymai tokie...manyciau,kad akmenuku nuskaldyta ten...

Tai jei akmenukų nuskaldyta tiesiog tai su tais motip lakais pabandyk, pagal spalvos kodą tau parinks. O dar sako tie turtle waxo poliroliai su pieštukais gerai įbrėžimus maskuoja :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį

Tai jei akmenukų nuskaldyta tiesiog tai su tais motip lakais pabandyk, pagal spalvos kodą tau parinks. O dar sako tie turtle waxo poliroliai su pieštukais gerai įbrėžimus maskuoja :)

ir kaskasrt su kercheriu nuplovus masina vel maskuot reikes :)

Neprisijungęs maltakava

• Žiūrėti profilį
Gal tikrai pameginsiu pamaskuot,paziuret kaip gausis,nes jauciu tas lakas daug nekainuos.O kadangi kercherio neturiu,tai gal taip tankiai nereikes vel ju lakuot....Bet va iskilo dar vienas klausimas.Kaip reikia parinkt atitinkama spalva?Kiek zinau kazkokie numeriukai turetu but ant masinos ir maskavimo priemoniu.Meginau atsekt tuos numeriukus,bet nieko nesupratau,nes ermitaze uzmaciau piestukus kazkokius maskuojamus pigius,ar 15lt galvoju uz tokia kaina nusipirksiu pabandymui,bet ir ten ziurejau i numerius,begau prie savo masinos ziuret,bet taip ir nenusipirkau,nes nesupratau pagal kokius numerius parinkt.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 05, 13:49:09 sukūrė maltakava »

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį

ir kaskasrt su kercheriu nuplovus masina vel maskuot reikes :)

Va skaitinėju įviairas forumo temas žiūrių nusimanai apie poliravimus ir t.t. Dabar klausimas gal žinai kaip užpoliruoti ir idealiai padaryti bėgių svirties chromini apvadą? Yra nuo tokių kaip segtukų lengvai pabraižyta, ir norėčiau idealiai padaryti, kad chromas atrodytu gražiai? Ar yra kokie poliroliai, pastos kurie tai padeda?

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
Gal tikrai pameginsiu pamaskuot,paziuret kaip gausis,nes jauciu tas lakas daug nekainuos.O kadangi kercherio neturiu,tai gal taip tankiai nereikes vel ju lakuot....Bet va iskilo dar vienas klausimas.Kaip reikia parinkt atitinkama spalva?Kiek zinau kazkokie numeriukai turetu but ant masinos ir maskavimo priemoniu.Meginau atsekt tuos numeriukus,bet nieko nesupratau,nes ermitaze uzmaciau piestukus kazkokius maskuojamus pigius,ar 15lt galvoju uz tokia kaina nusipirksiu pabandymui,bet ir ten ziurejau i numerius,begau prie savo masinos ziuret,bet taip ir nenusipirkau,nes nesupratau pagal kokius numerius parinkt.

Yra po galine sėdyne arba po zapaske lipdukas kur parašyta LACK NUMBER nusirašai jį, nuvarai į auto dalių parduotuvę sakai am nreikia to teptuko kur maskuoja įbrėžimus ir parinks pagal tą kodą. Pas mane priekinis buferis tuos nucackinimus kaip pirkau ir buvo pamaskuota tai atrodo visai normaliai.

Neprisijungęs maltakava

• Žiūrėti profilį

Yra po galine sėdyne arba po zapaske lipdukas kur parašyta LACK NUMBER nusirašai jį, nuvarai į auto dalių parduotuvę sakai am nreikia to teptuko kur maskuoja įbrėžimus ir parinks pagal tą kodą. Pas mane priekinis buferis tuos nucackinimus kaip pirkau ir buvo pamaskuota tai atrodo visai normaliai.
[/quote]
Zapaskes nerasta pas mane automobilyje :D,reikes po galine sedyne paieskot  numeriuko.

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Jau sita tema netoli Auksiniu minciu...  :D

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
serviso knygelė yra? jei taip,tai jos pirmame puslapyje rasi panašų lipduką,lygiai toks pat bus ir kažkur kėbule priklijuotas,ar po sėdyne (nesu matęs ten,bet ir a2 neturėjau) arba kažkur bagažinėj po kilimu,arba šone jei kokios durelės atsidaro,ten ir bus tas kodas,grafa bus vokiškai :Lack Nr. ir kodas koks nors panašus į tarkim tokį :LY7Y (priekyje visada bus raidė L nuo žodžio Lack(dažai-vok.)

šitame pvz dažai yra LZ5L:

bet su tais dažų lūpdažiais tai neprasidėčiau,labai laikinas dalykas,jei jau peckioti,tada geriau kur dažus taiko paprašyti kad pagal kodą mažiausią kiekį padarytų pačio dažo,be lako ir jais papeckioti su mažu temptuku ar degtuku... bet jei spalva sidabras,bus viskas labai matoma nesvarbu kaip bedažysi,tik pilnas detalės perdažymas atgaivins vaizdą,ir tai žiūrint kokia spalva,yra kaikurios problematiškos spalvos,kurias idealiai parinkt beveik be šansų,tada matosi vienos dažytos detalės skirtumas nuo visos mašinos.

Neprisijungęs maltakava

• Žiūrėti profilį
Tomashokas labai jums aciu,labai issaimiai jus man cia viska paaikinote.Serviso knygutes nera,bet eisiu ziuresiu visa masina,kad rasciau koduka,nes dabar jau labai idomu kur jis masinoje pasleptas.
Pradziai dabar noretusi dirzeli pakeist,tepalus,tai buferio perdazyma noretusi tolesniam laikui atidet...Tai uz tai noretusi paciai pamegint papeckiot tos defektukus.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 06, 10:04:35 sukūrė maltakava »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
yra kaikurios problematiškos spalvos,kurias idealiai parinkt beveik be šansų,tada matosi vienos dažytos detalės skirtumas nuo visos mašinos.

Pas mane blin dabar ta bėda. Dažo vw apačias kėbulo spalva jau gal trečią ar ketvirtą kartą, ir vis spalva skiriasi. Dažytojas jau keikiasi, sako, kad do spalvos durnumas.

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
Èia gali būt ne tik spalvos neatitikimas ;)

Pvz kolegos kameroj kaikurių mašinų nedažo nuėmus detalių,nors reikia išdažyti tarkim duris iš abiejų pusių,nes užtenka,kad,kaip jie aiškino per skirtingas detales praeit su pulviku skirtingu kampu ir bus skirtumas,t.y. tos detalės bus tos pačios spalvos,bet tik žiūrint iš tam tikro kampo,ir aišku tas kampas bus kelioms detalėms vis kitas,o žiūrint į jas visas sudėtas ant mašinos iš vieno taško,jos bus skirtingo atspalvio,tiesiog kitaip lūžta šviesa blizgutyje ir viskas.

Kodėl pvz nemažai naujų mašinų stovi salonuose su skirtingais bamperiais? nors spalva atrodo ta pati,o todėl,kad tuos bamperius nudažę atveža iš kitų gamyklų,va taip tas skirtumas ir gaunasi.Esu seniau Vokietijoj vienam kaime užvažiavęs fabriką,kur už tvoros plote,prilygstančiam kokiam turbūt hektarui,buvo surikiuota galybė stendų,o ant jų kabėjo galybė įvairių bamperių,kaip kitas stendas,taip kita spalva,modelis...tada man ir tapo aišku,kodėl naujos mašinos autohausuose stovi su "jau dažytais" bamperiais :)  tiesiog jie atskirai nuo kėbulo dažyti,o kaikurios spalvos to neperneša :E :D

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
yra kaikurios problematiškos spalvos,kurias idealiai parinkt beveik be šansų,tada matosi vienos dažytos detalės skirtumas nuo visos mašinos.

Pas mane blin dabar ta bėda. Dažo vw apačias kėbulo spalva jau gal trečią ar ketvirtą kartą, ir vis spalva skiriasi. Dažytojas jau keikiasi, sako, kad do spalvos durnumas.

tai kas per dateles apkrovimas :) bus antra tiek storumo kaip kad pati plastmase :D

tomashokas, dar didele reiksme duoda slegis, puliko sureguliavimas (debitas)..

Neprisijungęs maltakava

• Žiūrėti profilį
Na man  vianas "garazininkas"sake,kad ta pacia spalva dek ant plasmases ir ant metalo,atspalvis vistiek kazkiek skirsis.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Na man  vianas "garazininkas"sake,kad ta pacia spalva dek ant plasmases ir ant metalo,atspalvis vistiek kazkiek skirsis.

taip ir yra

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
paziurekit c5 bamperiai kaip skiriasi nuo kebulo :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
paziurekit c5 bamperiai kaip skiriasi nuo kebulo :)

Kur? Nesiskyrė nė vienai turėtai c5.

tai kas per dateles apkrovimas :) bus antra tiek storumo kaip kad pati plastmase :D

tomashokas, dar didele reiksme duoda slegis, puliko sureguliavimas (debitas)..

O kas tam apkrovimui? Tipo galvoji, kad storai bus? Tai kad dauguma LT mašinų su didesniais apkrovimais važinėja, nieko čia baisaus, kad mano bamperių apačios tokios bus :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 06, 17:36:30 sukūrė Evaldas »

Neprisijungęs Zilviukstis

• Įrašai: 68
    • Žiūrėti profilį
šeip geram servise kaip Kaune žėruti po 350lt.
nuo kada zerutis geras servisas? :O

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
Kiek mašinų tvarkė visos draudimo pinigais tvarkytos buvo, tai gerai padarė.