Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaip uztaisyti bamberio smulkius pabraizymus,defektus.  (Skaityta 8254 kartus)

Neprisijungęs maltakava

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi forumieciai.Gal galit pasidalint savo ismintimi.Pries kelias dienas isigijau Audi a2 masiniuka.Beda tame,kad bamperyje tiek priekyje,tiek gale yra smulkiu nubraizymu,dar vienoj vietoj dureles ibreztos.Spalva bronzine.
Ar imanoma namu salygomis tuos dazu trukumus su kuo nors padengt???
Buciau labai dekinga uz atsakymus.

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
gilus ibrezimai? nagas stringa uz ju? iki grunto? metalo? ar tik lako pavirsius?

seip, poliravimas uzglaisto tokius dlaykus..

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs maltakava

• Žiūrėti profilį
Dureliu reiktu patyrinet dar.Bet kiek pamenu,kad nera gilus ibrezimas.O ant bamperiu,na ten lyg labiau ne ibrezimai,bet tokie nezymus dazu nebuvimai.Na kaip cia aiskiau pasakius,gal nuo akmenuku bevaziuojnat nusiskalde dazai,ar kaip...tikiuosi,kad supratot ir taip noretusi siuos trukumus kaip nors paslept.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Foto reikia, nes iš papasakojimo tai sunku ką patarti. Mano žmonai pvz smulkus įbrėžimas yra toks, kai jau durys pačios nebeatsidaro, o man užtenka plauko dydžio prieš saulę vos matomo brūkštelėjimo, kad širdį skaudėtų :D :D :D

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
buriant is kavos tirsciu manau be dazymo neapsieisi

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
Yra pirkt tokie Motip lakai, pagal spalvos koda atrenka. Pas mane priekinsi bamperis ir akemnukų nuceskuotas, tai gražiai su juo užtepu, iš toli nesimato ir taip visai tada tvarkingai atrodo, o jei idealiai nori tai tik perdažyt :)

Neprisijungęs maltakava

• Žiūrėti profilį
Rytoj pabandysiu padaryt foto ,jeigu tik mokesiu cia ja ikelt.Ant galinio bamperio tik yra pora vietu,kur jau gerai matosi dazu nebuvimas. :[
Idomu kiek galetu kainuot,perdazymas pamperiu,ar labai dideles sumos reiketu,nes taip noretusi ja pagrazint,bet labai daug investuot i si reikala siuo metu nelabai bera lesu.

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
šeip geram servise kaip Kaune žėruti po 350lt.

Neprisijungęs maltakava

• Žiūrėti profilį
Man siaip reiktu Klaipedos pusej koki gera meistriuka ir nebrangininka surast.Arba,gal reiktu tikrai pamegint su Motip laku uzkavot trukumus.

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
Man siaip reiktu Klaipedos pusej koki gera meistriuka ir nebrangininka surast.Arba,gal reiktu tikrai pamegint su Motip laku uzkavot trukumus.

Prašau:

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,28564.0.html

Neprisijungęs maltakava

• Žiūrėti profilį
Gal pigiau kas daro?

Neprisijungęs ric-kus

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
Gal pigiau kas daro?
As dazau pigiau.tiksliau uz dyka ,kaip audi klubui.jei nepypausi tai dar ir primokesiu :D.tik turesi mano seima islaikyti .kol as tau dazysiu
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 30, 22:01:56 sukūrė ric-kus »

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
Gal pigiau kas daro?
As dazau pigiau.tiksliau uz dyka ,kaip audi klubui.jei nepypausi tai dar ir primokesiu :D.tik turesi mano seima islaikyti .kol as tau dazysiu
Atsargiai su tuo šeimos išlaikymu, dar paskui jei išlaikys tai užsimanys ir žmoną dažytojo patvarkyt. :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Gal pigiau kas daro?

Moku už detalę po 150, na max 200lt... Kokiame mieste reikia?

Neprisijungęs maltakava

• Žiūrėti profilį
Gal pigiau kas daro?
Atsargiai su tuo šeimos išlaikymu, dar paskui jei išlaikys tai užsimanys ir žmoną dažytojo patvarkyt. :-]
Kvailu komentaru galit cia nerasyt,pasieskokit kitos temos,man neidomu...ir negalvokit,kad cia vien tik vyrai lankosi siame forume...tai kad pats atsargiau su tokiais savo komentarais....

Neprisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
Gal pigiau kas daro?
Kvailu komentaru galit cia nerasyt,pasieskokit kitos temos,man neidomu...ir negalvokit,kad cia vien tik vyrai lankosi siame forume...tai kad pats atsargiau su tokiais savo komentarais....
Suprantu, kad sunku be humoro jausmo, užuojauta.

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Mariau, turbūt neatkreipei dėmesio, kad aDu pirko... tai mažai tikėtina, jog tai bičas :D

Neprisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
Mariau, turbūt neatkreipei dėmesio, kad aDu pirko... tai mažai tikėtina, jog tai bičas :D
Ai koks skirtumas bičas, žydras, moteris.Kai su humoru prasti reikalai tai užuojauta bet kokiu atveju.Ir ne tik su humoru prastai, įsivaizduoja kad kažkas tiksliai be foto apibūdins kiek dažymas kainuoja, o gal dar internetu ir nudažys.
O jeigu rimtai tai primečiau kad man kai dažė gavosi kažkur po 100Lt detalė plius dažai.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 31, 16:53:28 sukūrė mariuskm »

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
detale detalei nelygi... yra detaliu kurias reikai lipdyt dvi-tris dienas, yra tu kurios pasiruosia per 10-15minuciu... ya bamperiu su vienu ibrezimu, yra bamperiu nucarapintu akmenukais nuo lempu iki zemes... tiap kad uzteks burt is tirsciu ir ieskot subinej slieku...

Neprisijungęs maltakava

• Žiūrėti profilį
Aciu visiems uz pasisakymus.Dazysiu visa priekini bamperi.Dar vienoj vietoj yra itrukimas ,tai ir sita sutvarkius kainuos 250lt-300lt. Na dar ir  gale bamperi,pora vietu yra,kur nezymiai dazai pasilupe,bet ten prie to paties truputi sako,uzdazysim,kad i akis nekristu.
Nezinau,ar tai daug,ar mazai,bet manau,kad pigiau nelabai kas ir padarys.

• Žiūrėti profilį
tiap kad uzteks burt is tirsciu

atsargiai, irgi užkliūsi, visgi maltakava :D

Aciu visiems uz pasisakymus.Dazysiu visa priekini bamperi.Dar vienoj vietoj yra itrukimas ,tai ir sita sutvarkius kainuos 250lt-300lt. Na dar ir  gale bamperi,pora vietu yra,kur nezymiai dazai pasilupe,bet ten prie to paties truputi sako,uzdazysim,kad i akis nekristu.
Nezinau,ar tai daug,ar mazai,bet manau,kad pigiau nelabai kas ir padarys.

jeigu su jų dažais ir kokybiškai dirbantys meistrai - tai pakankamai gera kaina (aišku nematau dabar prieš akis a2 bamperio dydžio, kiek ten to dažymo ir kiek pabraižymų)  (+)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Bamberis, pampmeris... Taip ir nesupratau, kas cia per detales (aa) :-]

Neprisijungęs maltakava

• Žiūrėti profilį
Bamberis, pampmeris... Taip ir nesupratau, kas cia per detales (aa) :-]
Nesupratai,reiskias ir nereikia...  (be)...kas norejo tas suprato.

• Žiūrėti profilį
kaip nusipirkusi linksmą automobiliuką tamsta visai nelinksma :D