Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaip pakeisti a4 b5 vairuotojo dureliu rankeneles rakto cilindra  (Skaityta 887 kartus)

Neprisijungęs Serz 33

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį

Prasau patarimo...Kaip pakeisti a4 b5 face lift  vairuotojo dureliu rankeneles rakto cilindra, nes mano uzvalcuota
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 04, 01:59:06 sukūrė Serz 33 »

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį

Prasau patarimo...Kaip pakeisti a4 b5 face lift  vairuotojo dureliu rankeneles rakto cilindra, nes mano uzvalcuota
niekas ten neuzvalcuota,tiesiog reikia fiksuojancia plokste pastumt ir viskas issiardo

Neprisijungęs Serz 33

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
Pats cilindras kur kissasi raktas is kitos puses yra uzvacotas ir raktininkai isardydami tureji ta gala isvalcoti, po to perrinko pagal rakta sliaizykus.  Dar pasake kad  turejo priristi mano rakta prie rankineles, ar tai tesybe kad raktas rysasi prie rankineles?

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
na kad rakta pririst prie rankeneles reikia, tai pirma kart girdziu (!?) :-] raktas risasi prie immo, o ne prie rankeneles

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Pats cilindras kur kissasi raktas is kitos puses yra uzvacotas ir raktininkai isardydami tureji ta gala isvalcoti, po to perrinko pagal rakta sliaizykus.  Dar pasake kad  turejo priristi mano rakta prie rankineles, ar tai tesybe kad raktas rysasi prie rankineles?
durniu ir baznycioj musa

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
:D galejo priristi virvute, kad nepasimestu, bet imti uz tai pinigus jau bezpridelas :-]