Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Isdeges priekines faros reflektorius  (Skaityta 1029 kartus)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
Isdeges priekines faros reflektorius
« Topic Start: 2011 Liepos 26, 22:30:30 »
Pas mane b5 faceliftui abu trumpu sviesu isdege, nepraeinu TA, labai prastai sveicia lesines faros. Pries tai masinai buvau gaves ji is srotines faros nuo b6. Gal kam teko susidurt, gal imanoma kazkaip nuchromuot ar verta ir t.t Pasidalinkit mintim.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Re: Isdeges priekines faros reflektorius
« Atsakymas #1: 2011 Liepos 27, 15:20:27 »
numireliui zvake yra reflektoriu dazai, dar yra klijuojama plevele suduzusiems veidrodziams, ji veidrodine, tik neaisku ant kiek ji karsciui laidi ... o siaip variantai kiti butu,visai isimt ,uzdengt skyles ir ta praeit, pasiskolint, arba bandyt isdazyt kaip rasiau.... bet geriausia pirkt, ne karve kainuoja, autogide ilga laika metesi tokie, 130 atrodo uz abu norejo .

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Liepos 27, 15:45:04 »
numireliui zvake yra reflektoriu dazai, dar yra klijuojama plevele suduzusiems veidrodziams, ji veidrodine, tik neaisku ant kiek ji karsciui laidi ... o siaip variantai kiti butu,visai isimt ,uzdengt skyles ir ta praeit, pasiskolint, arba bandyt isdazyt kaip rasiau.... bet geriausia pirkt, ne karve kainuoja, autogide ilga laika metesi tokie, 130 atrodo uz abu norejo .

Tu priekines lempas nori uždengti? Čia gi apie farų lęšius kalba eina.

Dieseli - jei nesimatys, o manau, kad ne, tai klijuok su folija blizgančia. Gausis viena kita raukšlė, bet per lęšį tikrai to nepasimatys ;)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Liepos 27, 15:49:41 »

Tu priekines lempas nori uždengti? Èia gi apie farų lęšius kalba eina.

Dieseli - jei nesimatys, o manau, kad ne, tai klijuok su folija blizgančia. Gausis viena kita raukšlė, bet per lęšį tikrai to nepasimatys ;)

ups :D kazkaip susisapnavo kad eina kalba apie priesrukines  :s jei trumpos tai manau geriausia keist, nes visgi nakti, ar nakti per lietu matomumo nebus tokio,kaip kadbutu gamykliskai padengtas reflektorius ,kad ir tie patys china, geriau sviestu nei made in home
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 27, 15:51:13 sukūrė Shadow »

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Liepos 27, 15:57:53 »
kalba eina kad ne tik TA praeit bet kad ir paciam saugu butu vaziuot. Bandysiu plastmasiu virinime ziuret, jie buna turi suduzusiu faru. Zinau tiksliai kad tinka net a4 b6 reflektorius. Jei kur uzmatysit faras paduzusias b5 ar b6, tai duokit zinot. Dabar TA turi skaitmeninius aparatus kad net mato kelvinu skaiciu kiek sviecia,reikia apie 120, o pas mane tik 15 sviecia, pries 4 metus praejau ir su sudegusiu buvusiai a4 ir niekas nieko nesake.