Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: gal kas zinot kur galima pasidaryt RS6 prieki a6 audinei?  (Skaityta 3678 kartus)

Neprisijungęs allan3

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
niekaip negaliu rast kur pasidaryt tuning savo audines priekiui. gal kas zino

kazinak

• Svečias
nuvaziuok pas tuos ,kas uzsiima masinu gaidinimu ,jie tau padarys ka nori

Neprisijungęs Andrius19

• Įrašai: 740
    • Žiūrėti profilį
nuvaziuok pas tuos ,kas uzsiima masinu gaidinimu ,jie tau padarys ka nori

Na jei jis ta tiuninga vadina is A6 padaryt RS6 prieki, nemanau, kad tai vadinama masinos gaidinimu....

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
Jei daryti tai daryti viska

Neprisijungęs allan3

• Žiūrėti profilį
cia kiek suprantu visi tipo lb suprantantys viska :D jei negali normaliai atsakyt arba isvis net nezinai tai nemanau kad verta cia kazkokias replikas svaidyt :)

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
Ka tau atsakyti tu man pasakyk nuvaziuoji i audi centra pasakai man reikia to ir to pinigus atmojuoji ir viskas ka tau dar pasakyti gal nupiesti plana iki audi centro ??

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
  • Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
o kam audi centro? zinai kiek sumokes tenai  :D tiek kiek audi jo kainuoja  :D as kaip suprantu jiesko kas uzsiima tiuningo darymu ir padarys jam prieki replica  Oo)

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
Nu bet tikrai nebus kaip originaliai  :V o tokiu groteliu ir nepadaris jauciu nors negaliu pasakyti 100 %  :)

Bet kaip buvo kaskas kalbejau su latviu tunung.lv ar su kuom ten sako mes darom vos nebenkaip vistiek juk perka ar panasiai  :V :[

kazinak

• Svečias
nieks neperka nes i fuflekini buferi neidesi orginaliu groteliu ,o su turginem atrodo apgailetinai

Neprisijungęs allan3

• Žiūrėti profilį
bet ar lb brangios tos groteles?

kazinak

• Svečias
kaip pavizdi galiu duoti, tt priekines groteles,didele virsui ir 3 apacioj ,komplektas apie £200 gaunas jei imi naujas is audi centro(devetos apie 120 uz visas),rs6 tikrai netikiu kad bus pigiau ,

va kampine rs6 grota
http://cgi.ebay.co.uk/AUDI-RS6-LEFT-LOWER-BUMPER-GRILLE-4B3807681D3FZ-NEW-/140535491712?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item20b8916c80

va i kapota  http://cgi.ebay.co.uk/OEM-Audi-RS6-4B-A6-S6-02-05-Sport-Mesh-Grill-Grille-/250609095755?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a5977544b

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
  • Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
bet ar lb brangios tos groteles?
nu jai jau klausi tokio dalyko tada jau nemanau kad darysi rs6  :D nes dazniausiai kai suzino kaina greitai nuomone pasikeicia  ;) cia vienas daresi rs6 gyde cia visus kad tikrai pasidarys jieskojo buferiu,sparnu ir sake greit bus bet dingo kazkur  :D gal kas pamena kas cia toks sake darys? jieskojau temos neradau tai jai dar cia lankosi idomu butu paklausti gal rimtai daresi ir pasidare  :V

Neprisijungęs allan3

• Žiūrėti profilį
teisybe sakai kad kainos nera mazos :) bet as turejau omenyje va toki prieki
feature=related

Neprisijungęs ValentaS6

• Įrašai: 320
    • Žiūrėti profilį
siandien telsiuos pravaziuodamas maciau c4 tamsia su tokiu priekiu tai galvojau jog spesiu nufotkint, bet beieskant telefono rankos labai drebejo, galvojau dar ekranas suskils :D :D

Neprisijungęs allan3

• Žiūrėti profilį
na ir kaip atrode? :) kazi kur tokius daro?

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
nzn zinok kur daro, kazka esu girdejes kad druskininkuose, gali i ten parasyt pasiklaust :) bet isdivalke ziauri, tu primesk ceske kokiu 95m visa stockas o priekis TOKS :D

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
va jau rado tau bamperi, pats pasidarysi viska :)

Neprisijungęs justinas89

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
cia ant c4 didelias grotas uzdet nori ?  :O

Neprisijungęs allan3

• Žiūrėti profilį
na ant c4 gal ir nekaip atrodo :D bet pas mane c5. esu mates su tokiu priekiu tai tikrai gan neblogai atrodo

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
 :D manau ant c5, bet sakau kad as maciau siandien ant c4 :D

Neprisijungęs justinas89

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
na ant c4 gal ir nekaip atrodo :D bet pas mane c5. esu mates su tokiu priekiu tai tikrai gan neblogai atrodo
skonio reikalas :) linka keletu post'u auksciau numeciau - sekmes darbuose  :)

Neprisijungęs allan3

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs allan3

• Žiūrėti profilį
ziurek justinai o ten kur linka numetei ar ten ta bamperi gali imt iskart ir det, ar atitinka ten viskas? :)

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
imesk foto kai baigsi ;) bent karavanas pas tave? :P