Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del naujo naujo buferio dazymo is stiklo pluosto  (Skaityta 2369 kartus)

Neprisijungęs retass

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
Sveiki turiu nauja buferi is stiklo pluosto noriu persidazyti kebulo spalva kokiu man reik mediagu jam perdazyti dazysiu ne pats bet turiu viska susipirkti jei galit pasakykit ko reikes? Zinau pirma reikia ji pasiaust kiek zinau su spec spaklium plasmasiai tda su spec gruntu nugruntuoti o toliau nlb zinau
 :D dekui uz atsakymus :) Buferis toks kaip foto;D

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
lieka tik nudazyti,aisku ne su balioneliais :)

Neprisijungęs retass

• Žiūrėti profilį
Tai aisku dazysiu ne su balioneliu man ji nudazys su pulverizatorius su kokiu svitriniu popierium reik pasiaust buferi zinau jog apspakliuota buferi reik nulyginti su 2000 svitriniu popieriumi?

Neprisijungęs magmyz

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
as savo audi kai ruosiau dazymui,spakli sveiciau su 120-140,po to su 240 praejau sveistas vietas ir siek tiek placiau (sausai),gruntas labai gerai padenge,o grunta sveiciau 600-800 slapiai...rezultatas puikus gavosi,man taip patare zmogus dirbantis toki darba...o 2000 manau pries poliravima naudojamas

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
retass - tas kas dazys, tam duok ir paruost.. prisidarysi sh, kad perdarinet bus dar hujoviau... nera nustatyta su kokio svitrumo trint spakliu, ner anustatyta ir su ku otrint grunta.. wisi dirba sawaip, sawom medziagom ir sawais metodais... ir apie tai temu jau tikrau turi but forume, naudokis search..

Neprisijungęs sobis

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
as savo audi kai ruosiau dazymui,spakli sveiciau su 120-140,po to su 240 praejau sveistas vietas ir siek tiek placiau (sausai),gruntas labai gerai padenge,o grunta sveiciau 600-800 slapiai...rezultatas puikus gavosi,man taip patare zmogus dirbantis toki darba...o 2000 manau pries poliravima naudojamas
Poliravimuj 1000 ka  su tuo 2000 veikt nelabai isvaizduoju  :-] nebent   nesenai masina  dazyta ir laiko per mazai uzpurksta   ff

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
ne tik 2000,ir 2500,ir 4000 naudojama ;) kuo smulkesniu paruosi pavirsiu-tuo maziau matysis suraizymu ir maziau reikes poliruoti

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
Poliravimuj 1000 ka  su tuo 2000 veikt nelabai isvaizduoju  :-] nebent   nesenai masina  dazyta ir laiko per mazai uzpurksta   ff
Su 1000 tai čia prieš gruntuojant gali pašiaušt, mašinos laką man tai gaila taip naikint būtu

Neprisijungęs LSD

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
Įdomu su kokia pasta naikini 1000 šlifavimo popieriaus žymes. Netgi pastos, kaip gamintojas rašo naikinančios 1500 popieriaus padarytas žymes kartais sunkiai susidoroja su 2000 popierium apdirbtu paviršium. Chemical guys diamond cut 1.0 gali naikinti 1000 šlifavimo popieriaus padarytas žymes, bet užsiknisimas kol padarai paviršių blizgantį ir lygų, be to lako sluoksnis eina velniop labai greitai  :V

Neprisijungęs retass

• Žiūrėti profilį
Jau nudazytas buferis dekui uz patarimus tik dazu reikejo 200 gramu

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
ne tik 2000,ir 2500,ir 4000 naudojama ;) kuo smulkesniu paruosi pavirsiu-tuo maziau matysis suraizymu ir maziau reikes poliruoti

kuo svelnesnis popierius negu 800-1000 uzbaigimui, tuo blogiau dazai kimba ant dazomo pavirsiaus..

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
as apie paruosima poliravimui,ne dazymui brutai ;)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
 (v) ups